• چهارشنبه / ۳ آذر ۱۴۰۰ / ۱۳:۵۱
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1400090302380
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

معاون وزیر صنعت:

مردم باید از وجود صنایع فعال در شهرک‌های صنعتی منفعت داشته‌ باشند

مردم باید از وجود صنایع فعال در شهرک‌های صنعتی منفعت داشته‌ باشند

ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران گفت: زمین‌هایی که در شهرک‌های صنعتی به افرادی که قصد بهره‌برداری ندارند واگذار شده باید به افراد دیگری واگذار شود زیرا مردم باید از وجود صنایع فعال در شهرک‌های صنعتی منفعت داشته‌ باشند.

علی رسولیان در سفر به منطقه سیستان و بازدید از شهرک‌های صنعتی این منطقه افزود: بهره‌برداری از صنایع غیرفعال از اولویت‌های مهم است که برای فعال کردن این صنایع باید کمک کنیم.

رسولیان گفت: سیستان و بلوچستان به عنوان اولین استان در طرح آمایش سرزمینی قرار گرفته و هدف از این سفر بررسی نقاط ضعف و قوت و مشکلات شهرک‌ها و واحدهای تولیدی است.

وی در بازدید از شهرک صنعتی بنجار افزود: باید استفاده از پساب فاضلاب برای شهرک صنعتی بنجار مورد توجه قرار می‌گیرد تا صنایع مستقر در آن در آینده دچار مشکل نشوند.

حبیب الله دهمرده نماینده مردم حوزه انتخابیه زابل در مجلس شورای اسلامی نیز در این بازدید بیان کرد: باید به شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان به صورت ویژه توجه شود تا در اینصورت مهاجرت جمعیت متوقف شده و سرمایه گذار نیز نسبت به سرمایه گذاری این منطقه رغبت پیدا کند.

عباسعلی ارجمندی معاون استاندار سیستان و بلوچستان فرماندار شهرستان ویژه زابل نیز در این بازدید به استفاده از ظرفیت پساب فاضلاب شهری با توجه به کمبود آب و خشکسالی ها و مرتفع شدن بخشی از مشکلات واحدها اشاره کرد و گفت: باید در خصوص امنیت، معافیت‌های مالیاتی و رفع مشکل کمبود آب و ارائه تسهیلات کم بهره به واحدهای تولیدی اقداماتی صورت گیرد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان اظهارداشت: عملیات اجرایی ناحیه صنعتی بنجار در سال ۹۸ آغاز شده و این ناحیه با مساحت چهار هکتار و فاز عملیاتی ۱۰ هکتار در محور زابل – بنجار ، جنب شهرک صنعتی آقایی قرار دارد.

علیرضا راشکی اظهار کرد: عملیات اجرایی ناحیه صنعتی میانکنگی شهرستان هیرمند نیز در سال ۹۸ آغاز و با مساحت ۵۰ هکتار و فاز عملیاتی ۲۵ هکتار در جاده زابل - دوست محمد، جنب اراضی زندان و رودخانه نیاتک قرار دارد.

وی افزود: عملیات اجرایی ناحیه صنعتی ادیمی در سال ۹۸ آغاز و این ناحیه نیز با مساحت ۴۴ هکتار و فاز عملیاتی  ۲۰ هکتار در محور ادیمی - زابل مقابل گلزار شهدای ادیمی قرار دارد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان بیان کرد: ناحیه صنعتی زهک نیز با مساحت ۱۰ هکتار و فاز عملیاتی ۱۰ هکتار در شرق زهک در فاصله یک کیلومتری این شهر قرار دارد.

وی ادامه داد: عملیات اجرایی شهرک صنعتی زابل محمدآباد در سال ۶۹ آغاز شده و این شهرک با مساحت ۷۸ هکتار و فاز عملیاتی ۷۸ هکتار در کیلومتر ۲۰ جاده زابل - زاهدان قرار دارد.

راشکی گفت: عملیات اجرایی شهرک صنعتی رامشار در سال ۷۶ آغاز و این شهرک با مساحت ۲۰۰ هکتار و فاز عملیاتی ۱۸۰ هکتار در کیلومتر ۴۵ جاده زابل - زاهدان قرار دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha