• جمعه / ۵ آذر ۱۴۰۰ / ۱۱:۴۳
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1400090503399
  • خبرنگار : 71614

فعالیت ۲۲ هزار تکنسین اورژانس در کشور/ درخواست اجرای طرح بهره‌وری در اورژانس

فعالیت ۲۲ هزار تکنسین اورژانس در کشور/ درخواست اجرای طرح بهره‌وری در اورژانس

سخنگوی سازمان اورژانس کشور با بیان اینکه باید مزایای لازم را برای تکنسین های فوریت پزشکی اختصاص بدهیم بر اجرای طرح «بهره‌وری» برای افراد شاغل در فوریت های پزشکی تاکید کرد.

مجتبی خالدی در گفت و گو با ایسنا در این باره اظهار کرد: اورژانس نزدیک به ۲۲ هزار تکنسین فوریت‌های پزشکی در سطح کشور دارد. 

وی با تاکید به اینکه شغل اورژانس با سایر شغل‌ها متفاوت است، گفت: تکنسین اورژانس،‌ فردی است که علاوه بر تکنسین بودن وظایف دیگری هم دارد. او خودش رانندگی می کند، وضعیت بیمار را ثبت می کند، موقعیت را بررسی می کند و به درمان مصدوم و بیمار نیز می پردازد. بعبارت دیگر در اورژانس پیش بیمارستانی، چند شغل توسط یک تکنسین فوریت های پزشکی انجام می شود. 

سخنگوی سازمان اورژانس ادامه داد: فردی که تکنسین فوریت‌های پزشکی باشد، شرایط پر استرس را مدیریت کند، در شرایط سخت بتواند رانندگی کند، در شرایط پر استرس بتواند مدارک قانونی را مدیریت کند و.. سخت پیدا می شود. 

وی با اشاره آموزش آکادمیک تکنسین فوریت های پزشکی در کشور بر لزوم توسعه دانشکده فوریت های پزشکی در کشور تاکید کرد و افزود: شاید در کشور های منطقه تنها کشوری هستیم که آموزش فوریت های پزشکی را به صورت آکادمیک انجام می دهیم و در سایر کشورها این امر به صورت کسب مهارت است. 

وی افزود: از یک‌سو نیاز به تربیت و پذیرش تکنسین فوریت های پزشکی داریم و از سوی دیگر باید بتوانیم شرایطی را فراهم کنیم که این عزیزان در محل کار خود مزایای بیشتری کسب کنند.

خالدی گفت: اتفاقات خوبی افتاده است که به عنوان مثال اجرای طرح بهره وری مطرح شده است که امیدواریم بتوانیم برای همه کشور آن را اجرا کنیم متاسفانه هم منابع مالی و هم شاید خلاهای قانونی در این رابطه وجود دارد اما امیدواریم این اتفاق بیفتد و روزی را شاهد باشیم که بتوانیم از لجستیک های پیشرفته تر استفاده کنیم. 

سخنگوی سازمان اورژانس کشور گفت:‌ کلیات طرح بهره وری این است که افراد شاغل در فوریت های پزشکی باید ساعات کاریشان محدود شود تا راندمان کار افزایش پیدا کند. این طرح تبصره های بسیار زیادی دارد زیرا شغل فوریت های پزشکی ریزه کاری های بسیار زیادی دارد. تلاش سازمان این است که طرح بهره‌وری اجرایی شود. این طرح هم اعتبار و هم نیروی انسانی بیشتری را نیاز دارد. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha