• سه‌شنبه / ۹ آذر ۱۴۰۰ / ۰۸:۰۵
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1400090906523
  • خبرنگار : 50037

اجرای پویش بذرکاری در جنگل گیان نهاوند در آینده نزدیک 

اجرای پویش بذرکاری در جنگل گیان نهاوند در آینده نزدیک 

ایسنا/همدان مدیر کل منابع طبیعی وآبخیزداری استان همدان از اجرای پویش مردمی بذرکاری احیای جنگلهای زاگرس همزمان با ۱۱ استان زاگرسی کشور در منطقه جنگل گیان شهرستان نهاوند در دهم آذر ماه خبر داد.

اسفندیار خزایی در جلسه هماهنگی اجرای پویش مردمی بذرکاری برای احیای جنگلهای زاگرس با اشاره به تامین بذر مورد نیاز برای اجرای این پویش، گفت: این طرح با هدف احیا و زادآوری جنگل‌های استان‌های زاگرس نشین در منطقه جنگل گیان نهاوند آغاز خواهد شد.

وی افزود: در اجرای این طرح تلاش می‌شود تا از گونه‌های جنگلی سازگار با شرایط اقلیمی  وآب وهوایی استان استفاده شود.

خزایی با بیان اینکه این پویش مردمی از ساعت ۱۰ صبح روز دهم آذر به صورت همزمان در ۱۱ استان زاگرسی کشور آغاز خواهدشد، گفت: این پویش در استان همدان با حضور دکتر منصور معاون وزیر و رئیس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور اجرا می‌شود.

وی با دعوت از عموم مردم برای مشارکت در پویش بذرکاری در سطح جنگل‌ها و مناطق تعیین شده توسط ادارات منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان‌ها، اضافه کرد: این برنامه مردمی با مشارکت دوستداران محیط زیست و منابع طبیعی، همراهی و همکاری شورای اسلامی روستاها، مردم،جوامع محلی، مسئولان دولتی و محلی، تشکل‌های زیست محیطی، بسیج سازندگی، هلال احمر باهدف حفظ و احیا جنگل‌ها و مراتع اجرا  خواهد شد.

مدیرکل منابع طبیعی استان هدف از اجرای این نوع پویش مردمی را تلاش برای پای کار آوردن مردم در حوزه حفاظت و حراست از جنگلها مراتع به عنوان سرمایه‌های خدادادی عنوان کرد و افزود: امیدواریم با اجرای این نوع از طرح‌ها شاهد توسعه روز افزون جنگل‌های استان باشیم .

وی اظهار کرد: مردم مهمترین وموثرین نقش را در حفاظت از جنگلها ومراتع بر عهده دارند و مشارکت مردم در احیای جنگل‌ها و مراتع  با توجه به افزایش تغییرات اقلیم و خشکسالی‌های پی در پی و اقدامات مخرب انسانی و چرای بیش از حد دام ها  از نقش موثری برخوردار است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان، خزایی افزود: توانسته‌ایم در اجرای طرح‌های جنگلکاری مشارکتی ضمن فرهنگ سازی و تشویق وترغیب مردم نسبت به حفظ و احیای عرصه‌های منابع طبیعی، به‌نوعی به مردم آگاهی دهیم که در این کار عام المنفعه و پسندیده سهیم شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha