اکرم زمانی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به اینکه از سال ۱۳۸۰ تاکنون در حوزه فرش دستباف و دست بافتههای داری همچون گلیم، گبه و ... فعال است، اظهار کرد: طی سال های گذشته در حوزه مشاغل خانگی به صورت گروهی فعالیت می کنم.
وی درباره قوانین و مقررات حوزه مشاغل خانگی، توضیح داد: درحالی که امروز افراد ناچار به آپارتمان نشینی و برای گذارن زندگی نیازمند کمک خرج هستند، اما در برخی رشته ها همچون شاخه فرش برای مشاغل خانگی از سوی اتحادیه به طور سختگیرانه برخورد می شود که امکان کار کردن در آپارتمان وجود ندارد و باید در کارگاه های ۱۰ نفره فعال باشند تا مشمول بیمه و ... قرار گیرند.
این فعال حوزه مشاغل خانگی در اصفهان با بیان اینکه فعالیت در حوزه مشاغل خانگی در بخش فرش نسبت به گلیم سختگیرانه تر است، گفت: می توان در حوزه گلیم تولیدات کاربردی همچون کیف، کفش، مبلمان، کیف موبایل و ... داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه برای توسعه مشاغل خانگی نیاز به حمایت در بخش های مختلف از جمله ارائه تسهیلات، بازاریابی، فروش و آموزش و ... هستیم، تاکید کرد: به شخصه مخالف پرداخت وام و تسهیلات در حوزه مشاغل خانگی به ویژه به افراد تازه کار هستم، چرا که وقتی فردی در حال آموزش است و با مجموعه و پشتیبانی در ارتباط است، به طور معمول از سوی فعالان این حوزه در زمینه بازاریابی و فروش حمایت می شود.
زمانی با اعتقاد بر اینکه وام و نحوه پرداخت آن بزرگترین دغدغه زندگی فعالان حوزه مشاغل خانگی است، اظهار کرد: متاسفانه بسیاری از افرادی که در ابتدای فعالیت مشاغل خانگی هستند، تصور می کنند باید تسهیلات دریافت کنند، در حالی که وام بزرگترین شریکی است که می تواند افراد را به زمین بزند.
وی تاکید کرد: به طور قطع برای توسعه مشاغل خانگی نیازمند حمایت از پیشرانها هستیم.
این فعال حوزه مشاغل خانگی در اصفهان با اعتقاد بر اینکه حوزه صنایع دستی می تواند منجر به توسعه مشاغل خانگی شود، گفت: از سوی دیگر حوصله و علاقه افراد عامل پیشرفت مشاغل خانگی می شود.
وی تاکید کرد: تولیدات مشاغل خانگی به خصوص در حوزه مشاغل خانگی قابلیت فروش و صادرات به کشورهای دیگر را دارند، البته باید نیاز بازارهای هدف شناخته شود.
زمانی درباره ناموفق بودن برخی افراد در حوزه مشاغل خانگی، توضیح داد: بعضا یا افراد توقع بالایی برای کسب درآمد و سود دارند، یا با تغییر محل سکونت خود امکان فعالیت در این حوزه را ندارند و یا بعضا آموزش های نادرست موجب دلسرد شدن افراد می شوند.
وی همچنین با اشاره به طرح ملی مشاغل خانگی در اصفهان، گفت: به طور قطع آموزش های جهاد دانشگاهی به ویژه در دوران کرونا موجب توسعه مشاغل خانگی شده است.
انتهای پیام
نظرات