• شنبه / ۲۰ آذر ۱۴۰۰ / ۰۹:۴۵
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1400092015021
  • خبرنگار : 50214

نماینده مردم یزد:

مسیر توسعه و فرهنگ سرمایه‌گذاری در استان یزد نیازمند تغییر است

مسیر توسعه و فرهنگ سرمایه‌گذاری در استان یزد نیازمند تغییر است

ایسنا/یزد نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی با بیان این که مشاغلی که در یزد ایجاد می‌شود، تطبیقی با مدل رفتاری و تحصیلی ما در استان ندارد، بر لزوم تغییر مسیر توسعه و فرهنگ سرمایه‌گذاری در استان تاکید کرد.

«محمدصالح جوکار» گفت: استان باید با یک برنامه ریزی به سمت صدور مجوز برای واحدهای تولیدی گام بردارد که نیاز آنها استخدام نیروی کار تحصیل کرده باشد.

وی گفت: مشاغلی که در یزد ایجاد می شود تطبیقی با مدل رفتاری و تحصیلی ما در استان ندارد و افرادی که فارغ التحصیلان دانشگاه می شوند متناسب با رشته آنها نیاز شغلی ایجاد نمی شود.

جوکار که در دیدار با سرپرست تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سخن می‌گفت، ادامه داد: سرمایه گذاری که در استان انجام شده، جنبه سخت افزاری داشته و بیشتر نیروی ساده و فیزیکی را به کار گرفته است.

وی با بیان این که باید به سمت ایجاد صنایع های تک و فن محور برویم که هم بتواند پاسخگوی نیازهای جامعه باشد و هم نیروی دانشگاهی را به کار بگیرد، افزود: باید نقشه راهی برای توسعه استان ترسیم کنیم که متناسب با چارچوب های امکان ناپذیری باشد که بر ما مسلط است و براساس آن تصمیم بگیریم.

نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه باید مسیر توسعه در استان یزد تغییر کند، گفت: فرهنگ سرمایه گذاری در استان باید تغییر کند چون کسی که سرمایه گذار هست اگر اعتماد کند که سرمایه گذاری در یک صنعت، آورده خوبی برای او دارد در آن بخش سرمایه گذاری می کند و این اعتماد باید توسط مسئولین استان صورت پذیرد که نیاز به کار کارشناسی، دقیق و علمی توسط دستگاه های متولی دارد.

«محمدرضا فلاحتی» سرپرست تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان نیز در این دیدار با بیان اینکه در استان یزد از یک طرف با کمبود نیروی کارگر ساده و از طرف دیگر با بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی روبرو هستیم، افزود: بیشترین درخواستی که واحدهای تولیدی در شهرهای صنعتی استان دارند تامین نیروی کار هست. بعضا برخی از واحدهای تولیدی قصد توسعه خطوط تولید خود را دارند ولی قادر به تامین نیروی انسانی نیستند.

وی با اشاره به این که حضور افراد غیربومی با فرهنگ های مختلف در استان باعث بروز برخی آسیب های اجتماعی شده است، تصریح کرد: بالا رفتن هزینه های زندگی و به خصوص تهیه مسکن در شهرهای صنعتی استان باعث شده که نیروهای بومی بیکار دیگر شهرستان‌ها قادر به فعالیت در این واحدهای تولیدی نباشند و جذابیتی برای آنها نباشد.

این مسئول استانی ادامه داد: واحدهای تولیدی در وهله اول باید جذابیت را برای کارگران بومی دیگر شهرستان‌های استان فراهم کنند تا آنها ترغیب شوند برای کار مهاجرت کنند تا در این زمینه فکر اساسی برای استان برداشته شود.

سرپرست تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ترویح فرهنگ کار در بین نسل جوان و فارغ التحصیل دانشگاهی توسط دستگاه های متولی فرهنگی را از نکات مهم برشمرد و گفت: متاسفانه آمار بیکاری استان را فارغ التحصیلان دانشگاهی تشکیل می دهند که از عوامل عمده آن نداشتن مهارت کافی و علاقه به پشت میز نشینی را می توان نام برد.

وی در بخش دیگر سخنان خود به بخش تعاون در استان یزد اشاره کرد و افزود: کمبود نیروی انسانی در ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی باعث شده در سالیان گذشته نظارت دقیق و مستمری بر روی شرکت های تعاونی صورت نگیرد و الان چندین شرکت تعاونی در استان وجود دارد که برای اعضای آنها مشکلاتی به وجود آمده است.

فلاحتی نداشتن آشنایی به قوانین حوزه تعاون و کیفیت پایین آموزش در این حوزه را از جمله عامل منجر به این مشکلات خواند و خاطرنشان کرد: در حوزه آموزش، تعاونی‌ها با همکاری اتاق تعاون، برنامه ریزی خوبی را انجام داده‌ که به زودی اجرا می کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha