• یکشنبه / ۵ دی ۱۴۰۰ / ۱۵:۱۸
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1400100503252
  • منبع : نمایندگی قزوین

راه‌اندازی گفتمانی با عنوان «نقش محوری مادر» در قزوین

راه‌اندازی گفتمانی با عنوان «نقش محوری مادر» در قزوین

ایسنا/قزوین مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین گفت: برای فاطمیه شعار «ذکر یا فاطمه سربند سلیمانی‌هاست» انتخاب شده است؛ حوزه گفتمانی ما در این دهه معطوف به حوزه بصیرتی خواهد بود و البته گفتمان ویژه‌ای با عنوان «نقش محوری مادر» را کلید خواهیم زد چراکه مادران نقش بسزایی در برنامه جمعیتی خواهند داشت.

حجت‌الاسلام محمدجواد زهرایی، در نشست ستاد مردمی مکتب سلیمانی که ظهر امروز یکشنبه ۵ دی در سالن جلسات اداره کل تبلیغات اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: ۹ دی روز بصیرت، ۱۲دی سالروز علامه مصباح، ۱۳ دی سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی، ۱۶ دی شهادت حضرت زهرا (س) و ۱۹ دی سالروز قیام مردم قم است و رهبری تأکید داشتند که برنامه‌های این دهه به‌صورت مردمی برگزار شود.

وی ادامه داد: مقام معظم رهبری اخیراً توصیه داشتند مراسمات و بزرگداشت‌ها مردمی پیش رود که این امر به ۲ صورت حاکمیتی و جریان مردمی ممکن خواهد بود و اگر به این مسئله توجه نکنیم دچار خطای جدی و راهبردی خواهیم شد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین خاطرنشان کرد: در عین حال که دستگاه‌های اجرایی برنامه‌های خود را اجرا می‌کنند برنامه‌های مردمی نیز برگزار خواهد شد. در ستاد مردمی مکتب سلیمانی در تلاش هستیم با فعال‌سازی حلقه‌های میانی، جریان مردمی را تقویت کنیم.

وی تصریح کرد: در تلاش هستیم مسئله شهادت‌حضرت‌زهرا (س) پررنگ‌تر از دیگر مناسبت‌ها دیده شود و بر تمام آن‌ها حاکم باشد البته در این میان به دیگر مناسبت‌ها نیز توجه خواهیم کرد.

حجت‌الاسلام زهرایی اشاره کرد: برای این دهه شعار«ذکر یا فاطمه سربند سلیمانی‌هاست» انتخاب شده است و از خلاقیت‌های مردمی استفاده خواهیم کرد؛ حوزه گفتمانی ما در این دهه معطوف به حوزه بصیرتی خواهد بود و البته گفتمان ویژه‌ای با عنوان «نقش محوری مادر» را کلید خواهیم زد چراکه مادران نقش بسزایی در برنامه جمعیتی خواهند داشت.

وی خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری از سال ۹۰ به موضوع جمعیت پرداختند و همواره از آن سخن گفته‌اند. در حال حاضر دچار بحران در حوزه جمعیت هستیم با پررنگ کردن نقش محوری مادر به مسئله جمعیت خواهیم پرداخت و این شروعی است تا در سال آینده به نقش محوری مادر در گفتمان اصیل انقلاب اسلامی بپردازیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین بیان کرد: ستاد مردمی مکتب سلیمانی حدود ۱۰۰ جلسه با گروه‌های مردمی داشته است و از آنان یک سوال پرسیده که شما دوست دارید در روز بزرگداشت حاج قاسم چه کار انجام دهید و چه برنامه‌ای داشته باشیم جذاب و موثرتر است؟ در جمع‌بندی پاسخ‌ها ۴۵ عنوان را سرلوحه کار خود قرار داده‌ایم و قرار است پیشنهادهای مردمی را توسط خود آنان اجرایی کنیم دستگاه‌های حاکمیتی هم به عنوان هادی و حامی کنار مردم قرار خواهند گرفت.

وی اضافه کرد: خلاقیت‌های مردمی جمع‌آوری شده است و مجموعه‌های مردمی نیز آن را اجرایی خواهند کرد البته سپاه، ارتش، بنیاد شهید و آموزش و پرورش نیز برنامه‌هایی را در این دهه اجرایی خواهند کرد.

حجت‌الاسلام زهرایی گفت: در حال تهیه بسته جمعیت هستیم، معتقدیم سیاست جمعیت با افزایش نسل اتفاق نخواهد افتاد بلکه موضوع جمعیت باید به ادبیات واحد و گفتمان جامعه تبدیل شود، اگر همه مردم دغدغه این موضوع را پیدا کنند می‌توانیم بگوییم گفتمان‌سازی درستی در حوزه جمعیت صورت گرفته است.

وی بیان کرد: در بسته جمعیت نقش تمامی دستگاه‌ها دیده شده است و ظرفیت خوبی در این زمینه داریم نماینده استان قزوین عضو کمیسیون جمعیت است و ترکیب گفتمانی استان می‌تواند به شکل‌گیری گفتمان کمک کند برای همین شعار «شهر دوستدار مادر و فرزند» را انتخاب کرده‌ایم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین مطرح کرد: «هر هیئت یک حسینیه کودک» اولین قدم در راستای«شهر دوستدار مادر و فرزند» بوده است با این اقدام مادر و کودک هر دو از امور معنوی بهره‌مند خواهند شد.

وی گفت: در موضوع جمعیت باید دغدغه‌مند باشیم و به شکل علمی به این دغدغه بپردازیم در حال حاضر دغدغه ما در حوزه جمعیت شبیه دغدغه مقام معظم رهبری نیست و کم‌کاری‌هایی در این حوزه وجود دارد برای همین امر نیازمند گفتمان‌سازی در حوزه جمعیت هستیم.

برگزاری ۳۰ عنوان برنامه توسط ستاد مردمی مکتب حاج قاسم

سید امید برزگری، دبیر ستاد مردمی مکتب سلیمانی در این نشست اظهار کرد: فرق این ستاد با دیگر ستادهای مردمی در این است که در ستاد مردمی مکتب سلیمانی تمام مجامع مردمی دخیل هستند و در آن ورود پیدا کردند ازجمله این مجامع می‌توانیم ‌به مجمع خانواده، مجمع ایثار و شهادت، گروه تاج احمدی، گروه باقلوا، گروه‌های ستاد مردمی، مجمع قرآنی عصر و مجموعه حقوقدانان اشاره کنیم.

وی ادامه داد: این مجامع در فاطمیه و سالگرد حاج قاسم در حوزه گفتمانی پنج نشست با عناوین اصحاب امام، نشست راویان و وارثین، نشست و گردهمایی فعالان عرصه روضه‌های خانگی، نشست مداحان و نشست فاطمیه را برگزار خواهند کرد.

دبیر ستاد مردمی مکتب سلیمانی تشریح کرد: اهتزاز پرچم، هر هیئت یک حسینیه یک کودک، احیای روضه‌های خانگی، کارگاه اعزام مشاوره خانواده، پیاده‌روی در روز شهادت حاج قاسم، تولید نماهنگ، تولید پادکست، اکران فیلم با موضوع حاج قاسم در محلات، ویژه برنامه زمان شهادت حاج قاسم در تپه نور الشهدا، کاروان خودرویی، فضاسازی شهری، برپایی ایستگاه صلواتی، برگزاری نمایشگاه در مساجد، برگزاری نمایشگاه در اقبالیه و امامزاده حسین (ع)، کارگاه گرافیک محیطی، کرسی آزاداندیشی با موضوع گروگان مادری، برپایی محافل قرآنی، شب شعر مقاومت، اجرای برنامه نسل سلیمانی و تولید ۶ قطعه سرود ازجمله برنامه‌های این دهه است و در تلاش هستیم ۳۰ عنوان برنامه را به ۵۰ عنوان افزایش دهیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha