• چهارشنبه / ۸ دی ۱۴۰۰ / ۰۷:۲۵
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1400100805286

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس عنوان کرد:

بهره برداری از ۴۲واحد صنعتی در فارس/احیای ۱۱۵واحد راکد

بهره برداری از ۴۲واحد صنعتی در فارس/احیای ۱۱۵واحد راکد

ایسنا/فارس مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۴۲ واحد تولیدی و صنعتی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان راه‌اندازی و موفق به دریافت پروانه بهره برداری شده‌اند.

احد فتوحی در جلسه با مدیران شهرک‌های صنعتی فارس، گفت: برای ایجاد و راه‌اندازی واحدهای جدید در استان، ۱۶۰۰میلیارد ریال سرمایه گذاری و با فعالیت آنها ۲۲۰نفر اشتغال ایجاد شده است.

به نقل از شرکت شهرک‌های صنعتی فارس، او همچنین از انعقاد ۲۳۷قرارداد جدید در شهرکها و نواحی صنعتی استان از ابتدای امسال خبر داد و افزود: در قالب این قراردادها افزون بر۵۲ هکتار زمین واگذار شده است.

مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی فارس با بیان اینکه در بخش زیرساختی این شرکت با ایجاد ۶۱ شهرک و ناحیه صنعتی در سراسر استان، نقش مهمی دربسترسازی به منظور استقرار واحدهای تولیدی و صنعتی ایفا کرده است، گفت:در حال حاضراز بیش از ۷هزار هکتار اراضی در اختیار این شهرک ۵۳۰۰هکتار آن عملیاتی شده است.

فتوحی عنوان کرد: در حال حاضر ۷ هزار و ۳۳۰ قرارداد سرمایه گذاری با متقاضیان در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان منعقد شده که از این تعداد ۳ هزارو ۳۶۰ واحد تولیدی موفق به دریافت پروانه بهره برداری شده‌اند و برای بیش از ۳۸هزار نفر شغل ایجاد شده است.

او در ادامه با بیان اینکه در راستای سیاستهای وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران -در زمینه مانع زدایی و پشتیبانی از تولید علاوه بر  تقویت و حمایت از صنایع کوچک و متوسط ، رفع موانع و مشکلات واحد های صنعتی راکد با هدف راه‌اندازی مجدد و احیای آنها در اولویت  ویژه شرکت شهرکهای صنعتی فارس  قرار گرفت، گفت: پس از شناسایی واحد های تعطیل و احصای مشکلات آنها،  با برنامه‌هایی نظیر ارجاع مشکلات این واحدها به ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، رفع مشکلات بانکی، بیمه و مالیاتی، معرفی به بانک‌ها برای اختصاص تسهیلات بانکی و ورود سرمایه گذار جدید ۱۱۵ واحد  احیا و به چرخه تولید بازگشتند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان فارس همچنین حفظ سرمایه‌ها و سوق دادن آن در مسیر رونق تولید و اشتغال، راه‌اندازی در مدت زمان کوتاه، استفاده بهینه از امکانات و سرمایه‌ها و کمک به تولید محصولات صادرات محور از مهمترین نتایج مثبت  راه‌اندازی مجدد واحد های تولیدی برشمرد.

او اضافه کرد: اجرای طرح کلینیک صنعت با هدف شناسایی و احصای مشکلات و نیز ارائه بهترین روشها و راهکارها  برای فعالیت مجدد واحد واحدهای تعطیل که توسط اساتید مجرب دانشگاهی و نخبگان صنعتی انجام میشود، از برنامههای موفقی است که ثمره آن، چرخیدن دوباره چرخهای صنعت خواهد بود.

فتوحی خواستار رصد و پایش روزانه واحدهای صنعتی مستقر در شهرکهای صنعتی توسط مدیران شهرکها شد و گفت: مدیران شهرکها باید موارد و مشکلات واحدها را بصورت روزانه احصا و تلاش مضاعفی برای رفع مشکلات داشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha