• چهارشنبه / ۱۵ دی ۱۴۰۰ / ۱۴:۴۲
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1400101511464

عضو هیئت علمی جامعه اسلامی لبنان:

هدف قراردادن پایگاه عین‌الاسد در چهارچوب قوانین بین‌الملل بود

هدف قراردادن پایگاه عین‌الاسد در چهارچوب قوانین بین‌الملل بود

ایسنا/کرمان عضو هیئت علمی جامعه اسلامی لبنان گفت: عده‌ای معتقدند ایران پاسخ درخوری نداد اما در واقع اقدام ایران در هدف قراردادن پایگاه عین‌الاسد در چهارچوب قانون بین‌الملل بود، به همین دلیل وقتی عین‌الاسد را زد آمریکا کاری نکرد.

همایش نقش گفتمان مقاومت در دستیابی به تمدن نوین اسلامی با حضور غاده حب‌الله، عضو هیئت علمی جامعه اسلامی لبنان، و حجت‌الاسلام احمد رهدار، مدیر موسسه فتوح اندیشه، در سالن اجتماعات بهزیستی کرمان برگزار شد.

غاده حب‌الله در این مراسم ضمن تسلیت شهادت حضرت فاطمه(س) و سردار سلیمانی بیان کرد: اگر شهید سلیمانی زنده بود در بحران یک سال اخیر لبنان حتما به کمک لبنان می‌آمد.

وی افزود: محور و شاخص اصلی تمدن اسلامی مسئله هویت اسلامی است و اتفاقات سال‌های اخیر منطقه از جمله ظهور القاعده و داعش فقط برای برنده شدن نبود بلکه اصل پروژه این بود که هویت اسلامی را که می‌توانست همه امت اسلامی را یک دست کند و به وحدت برساند در قلوب بشکند و پاره کند.

حب‌الله ادامه داد: داعش ابتدا با پرچمی آمد که رسانه‌اش بود و از انتخاب آن پرچم دو هدف داشت؛ اول این‌که نشان دهد به دنبال اسلام جامع است و همه فرق و مذاهب را در خود جای می‌دهد و دوم این‌که اهل بیت را از اسلام حذف کند به همین دلیل بر روی پرچم فقط نام پیامبر آورده شده بود؛ سپس تنفری از اسلام در ذهن غیرمسلمان و حتی مسلمانان ایجاد کرد.

این استاد دانشگاه تصریح کرد: حضور حزب‌الله لبنان و جریان مقاومت در سوریه بر طبق قوانین بین‌الملل و قانونی بود. آن‌ها برای کمک به مردم سوریه بدون توجه به دین و مذهب آن‌ها رفتند و این حضور، صحنه داعش را متفاوت کرد و داعش وارد صحنه جدیدی شد.

عضو هیئت علمی جامعه اسلامی لبنان توضیح داد: منبع اصلی فکری و تمدنی جهان اسلام قرآن است و یکی از استراتژی‌هایی که در قرآن برای ایجاد تمدن آمده است گفتمان است؛ در قرآن آیات زیادی در ارتباط با جهاد وجود دارد اما داعش این آموزه قرآنی جهاد را منحرف و تبدیل به یک امر منفی کرد.

وی در ادامه گفت: اولین اقدام حزب‌الله و جریان مقاومت در برابر جریان داعش، این بود که الگوی جهاد متفاوتی داشتند و به مردم احترام گذاشتد؛ گفتمان مقاومت با یک جهاد اخلاقی و انسانی وارد شد. در گفتمان مقاومت سلوک مجاهدت فرق داشت.

حب‌الله عنوان کرد: در رسانه‌های مقاومت به جای کلمه جهادیست(جهادیسم) که نشان دهنده یک مکتب بود، برای داعش کلمه التکفیریون را به کار بردند تا اسم مجاهدت و جهاد خراب نشود و اسم رزمندگان مقاومت و حزب‌الله را المجاهدون گذاشتند که نکته خاص خودش را داشت.

حب‌الله در ادامه به مراسم تشییع سردار سلیمانی و بازتاب آن در رسانه‌ها اشاره کرد و گفت: رسانه‌های خلیجی و عربی آن را خیلی عادی جلو دادند اما رسانه‌های غربی عکس‌العمل متفاوتی داشتند و خبرگزاری سی‌.ان.ان و فاکس ‌نیوز اخبار را منتشر و به ترامپ اعتراض کردند زیرا بر اساس تصور آن‌ها خوزستان مخالف جمهوری اسلامی است و زمانی که حضور مردم خوزستان را در تشییع شهید سلیمانی دیدند در واقع شهادت او را فرصتی برای همراهی همه گروه‌ها و قومیت‌ها با جمهوری اسلامی دانستند.

وی اضافه کرد: شهادت شهید سلیمانی نه تنها در جریان رسانه‌ای به نفع ایران و جریان مقاومت شد بلکه در جریان آکادمیک باعث شد در بین دانشجویان دانشگاه‌های غربی منابع شیعی مورد توجه قرار بگیرد و حتی پایان‌نامه‌هایی در خصوص تفکر شیعه تدوین شد.

حب‌الله با اشاره به گریه مقام معظم رهبری در نماز بر پیکر شهید سلیمانی، گفت: در رسانه‌های غربی این گریه برحسب ترس معنا نشد و به جبهه مقاومت حیثیت انسانی بخشید؛ این گریه، گریه بعد از پیروزی بود که رسانه‌های غربی را با ماجرای گفتمان مقاومت همراه کرد.

وی در خصوص انتقام ایران برای خون شهید سلیمانی افزود: عده‌ای معتقدند ایران پاسخ درخوری نداد و به دنبال پاسخ جدی‌تری بودند و عده‌ای اعتقاد داشتند ایران ضعیف است و نمی‌تواند بیش از این جواب دهد اما در واقع اقدام ایران در هدف قرار دادن پایگاه عین‌الاسد در چهارچوب قانون بین‌الملل بود، به همین دلیل وقتی عین‌الاسد را زد آمریکا کاری نکرد.

حب‌الله با بیان اینکه امام خمینی(ره) قانون‌های بین‌المللی را نقض نکرد و در عین حال انقلاب کرد، در خصوص آینده گفتمان مقاومت گفت: ما فقط از طریق عمل به قوانین می‌توانیم حجت را تمام کنیم. هدف گفتمان مقاومت اگر در چهارچوب قوانین بین‌الملل پیش رود تاثیر بیشتری دارد. سپاه ایران تحت فرماندهی یک حکیم است و هر امری که مقام معظم رهبری بگوید حکمتی دارد و درست است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha