• چهارشنبه / ۱۵ دی ۱۴۰۰ / ۱۸:۴۲
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1400101511672
  • منبع : نمایندگی گیلان

استاندار گیلان:

برند محصولات کشاورزی گیلان تحت تاثیر سهل انگاری در صادرات

برند محصولات کشاورزی گیلان تحت تاثیر سهل انگاری در صادرات

ایسنا/گیلان استاندار گیلان به نقش کشاورزی در توسعه اشتغال و اقتصاد استان اشاره و اضافه کرد: سهل انگاری در حوزه صادرات، برند تولیدات کشاورزی استان را تحت تاثیر قرار داده است.

اسدالله عباسی در دیدار معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور زراعت، با تاکید بر ضرورت توجه به کشاورزی در استان گفت: از وضعیت کنونی کشاورزی در گیلان راضی نیستم زیرا از مزیت این صنعت به‌درستی استفاده نشده است.

وی به نقش کشاورزی در توسعه اشتغال و اقتصاد استان اشاره و اضافه کرد: سهل انگاری در حوزه صادرات، برند تولیدات کشاورزی استان را تحت تاثیر قرار داده است.

استاندار گیلان افزود: امروز سهم کشاورزی سنتی در استان قابل توجه است، از این‌رو باید در جهت ترویج بهره گیری از شیوه های مدرن، مکانیزاسیون و مولدسازی برای ارتقای بهره وری اقتصاد کشاورزی، جدی تر عمل شود.

عباسی، به موضوع زراعت چوب و توانمندی های طبیعی استان در این بخش اشاره و اضافه کرد: باید در این زمینه نوآوری داشته باشیم و توسعه پایدار زیست محیطی را رقم بزنیم.

وی با اشاره به اینکه در بحث کشت گلخانه ای باید برنامه‌ریزی‌هایی متناسب با نیازها و ظرفیت استان صورت گیرد، بر لزوم توجه به تقویت دیگر ظرفیت های استان همچون آبزی پروری، برنجکاری و کاشت چای تاکید کرد.

نماینده عالی دولت در گیلان، با تاکید بر مدیریت جهادی در عرصه کشاورزی، سرپرست جهاد کشاورزی استان را مکلف کرد حضور میدانی در عرصه داشته باشد و گزارشی از وضعیت کشاورزی و توانمندی های استان در حوزه های مختلف تهیه کند.

علیرضا مهاجر، معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور زراعت نیز در این دیدار اظهار کرد: گیلان افزون بر ۲۳۰ هزار هکتار اراضی شالیزاری دارد که تنها نیمی از سال مورد کشت و کار قرار می گیرد و چندماه بدون استفاده باقی می ماند.

وی با تاکید بر لزوم بهره گیری از ظرفیت های موجود در این اراضی به ویژه در بخش صیفی کاری گفت: برای فراهم سازی زیرساخت‌های تحقق این مهم، تصمیماتی گرفته شده است.

مهاجر، افزایش عملکرد در واحد سطح در برنجکاری را مورد تاکید قرار داد و تسطیح اراضی و زهکشی زیرزمینی آنها را از جمله راهکارهایی خواند که با بهره مندی از آنها می توان دست‌کم سالانه، دو بار کشت برنج انجام داد و عنوان کرد: انجام این مهم مورد موافقت دولت بوده و مطالعات اولیه آن نیز صورت گرفته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha