• دوشنبه / ۲۰ دی ۱۴۰۰ / ۱۰:۴۱
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1400102014479
  • خبرنگار : 50046

عشایر خراسان شمالی چشم انتظار ساخت ایستگاه های برداشت آب در مناطق قشلاقی

عشایر خراسان شمالی چشم انتظار ساخت ایستگاه های برداشت آب در مناطق قشلاقی

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل امور عشایری خراسان شمالی با اشاره به کاهش شدید بارندگی در استان های خراسان شمالی و گلستان، گفت: در حال حاضر تامین آب تبدیل به یکی از مشکلات و معضلات اساسی جمعیت عشایری این استان شده است.

محمدرضا قلی پور در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: طی چند سال گذشته با رایزنی های صورت گرفته مقرر شد تا در استان گلستان که محل قشلاق عشایر خراسان شمالی است چهار ایستگاه برداشت آب برای این افراد ایجاد شود.

وی افزود: تا سال گذشته این امر محقق نشده بود و مقرر است امسال جلسه ای برگزار تا این موضوع دوباره پیگیری شود.

عشایر خراسان شمالی در مناطق قشلاقی حتی یک ایستگاه برداشت آب ندارند

غلامی رئیس بسیج عشایری خراسان شمالی چندی پیش در گفت و گو با ایسنا، نیز گفت: مشکل تامین آب شرب و آب دام های عشایری یکی از مشکلاتی است که همیشه گریبانگیر عشایر این استان بوده است.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون عشایر خراسان شمالی در مناطق قشلاقی و در استان گلستان مستقر هستند، اظهارکرد: حتی یک ایستگاه برداشت آب برای عشایر در این استان وجود ندارد.

وی تصریح کرد: عشایر مجبور هستند آب مورد نیاز دام های خود را از کف رودخانه اترک که اغلب گل آلود است برداشت کنند.

غلامی افزود: مصوبه ای در سال ۹۸ به تصویب رسید که یک حلقه چاه که محل برداشت آب و در نزدیکی محل اسکان جمعیت عشایری خراسان شمالی است از آبفای مراوه تپه به عشایر اختصاص یابد که هنوز این امر محقق نشده است.

وی ادامه داد: از سوی دیگر برای آبرسانی عشایر خراسان شمالی در استان گلستان سه دستگاه تانکر آبرسانی وجود دارد که آن ها نیز فرسوده هستند و با توجه به تعداد جمعیت عشایری استان این تعداد دستگاه کفاف آن را نمی دهد که هر روز امر آبرسانی به آن ها انجام شود.

رئیس بسیج عشایری خراسان شمالی اظهارکرد: همچنین تعدادی خانوار عشایری در مکان هایی مستقر هستند که جاده های منتهی به آن ها خراب است و آبرسانی به آن ها با سختی انجام می گیرد و یا  حتی انجام نمی شود.

وی گفت: این افراد از چشمه های آبی که معمولا در نزدیکی آن ها قرار دارد، استفاده می کنند.

غلامی تاکیدکرد: عشایر نیازمند اختصاص اعتباری هستند تا ایستگاه های برداشت آب ساماندهی شود و آن ها بتوانند راحت تر، آب مطلوب تری را برداشت کنند.

وی تصریح کرد: علاوه بر آن به دنبال آن هستیم تا امر واگذاری ۱۰ حلقه چاه آب به عشایر خراسان شمالی در استان گلستان صورت گیرد و این موضوع در حال پیگیری است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha