• پنجشنبه / ۲۳ دی ۱۴۰۰ / ۱۲:۳۹
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 1400102317084
  • خبرنگار : 71282

پیشنهاد افزایش منابع تامین اجتماعی از محل تأدیه بدهی دولت

همسان سازی حقوق بازنشستگان در بودجه ۱۴۰۱

همسان سازی حقوق بازنشستگان در بودجه ۱۴۰۱

دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران از کمیسیون تلفیق مجلس خواست تا در جریان بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۱، موضوع کسری منابع سازمان تامین اجتماعی، همسان سازی حقوق بازنشستگان و  پرداخت دیون و بدهی های دولت به این سازمان را مورد توجه ویژه قرار دهد.

هادی ابوی در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: همه می‌دانیم سازمان تامین اجتماعی با مشکلات عدیده ای روبرو است ولی متاسفانه در لایحه بودجه ۱۴۰۱ هیچ رقمی برای این سازمان که جمع زیادی کارگران و بازنشستگان را تحت پوشش دارد، دیده نشده است در حالی که کارگران و بازنشستگان به امید روزهای خوب عضو سازمان تامین اجتماعی شده اند.

وی ادامه داد: سازمان تامین اجتماعی امسال بیش از ۱۷ هزار میلیارد تومان بابت حقوق مستمری بگیران و بازنشستگان می پردازد و ماهیانه بین ۵۰۰۰ تا ۶۰۰۰ میلیارد تومان کسری نقدینگی برای پرداخت حقوق دارد.

دبیرکل کانون عالی انجمن های صنفی کارگران افزود: از طرفی پرداختی های سازمان به مراکز درمانی که تا دی ماه سال قبل تقریبا به روز شده بود، متاسفانه اکنون ۷ ماه معوق است و لذا پیش بینی می‌شود کسری منابع تامین اجتماعی در سال آینده به بیش از ۱۱ هزار میلیارد تومان در ماه برسد.

به گفته ابوی، بدهی تامین اجتماعی به بانکها به دلیل تامین کسری حقوق پرداختی بیش از ۹۰ هزار میلیارد تومان است که به نظر می رسد تا پایان خرداد سال آینده به بیش از ۱۳۵ هزار میلیارد تومان برسد.

این مقام مسئول کارگری افزود: تعهدات دولت صرفا برای سال ۱۴۰۱ جهت بیمه‌های قالیبافان، رانندگان، مشاغل مشمول کمک دولت و ... بیش از ۱۴۰ هزار میلیارد تومان پیش بینی می‌شود.

وی با تاکید بر همسان سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی اظهار کرد: علیرغم آنکه همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری از محل اعتبارات عمومی کشور انجام گرفته از این محل هیچ کمکی به سازمان تامین اجتماعی نشده است و سال آینده نیز بانک رفاه از سازمان جدا شده و یقینا سازمان تامین اجتماعی برای تامین نقدینگی با مشکلات بسیاری مواجه خواهد شد.

دبیرکل کانون عالی انجمن های صنفی کارگران پیشنهاد کرد: در لایحه بودجه ۱۴۰۱ حداقل ۱۵۰ هزار میلیارد تومان به صورت نقدی یا در قالب عرضه سهام و املاک به سازمان تامین اجتماعی اختصاص یابد.

به گفته ابوی، این مبلغ می تواند به عنوان دیون جاری دولت و یا تأدیه بخشی از بدهی دولت به سازمان یا در قالب معافیت های مالیاتی باشد تا سازمان تقویت شود؛ در غیر این صورت سازمان دچار چالش جدی خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۱۰-۲۴ ۱۹:۵۵

من به عنوان یک شهروند ولش کن بابا یارانی عیدی چیزی نمیدین

avatar

تا توان داشتم از من بار کشیدید حال که ناتوان شدم به حال خود رها شدم پول درمان ودارو زندگی را چگونه باید تامین کنم بالای ۳۰ سال کار کردم به امید روزیکه ناتوان شدم اما اکنون همه امیدم را ازم گرفتید به خود فکر کنید وزندگی خود بعد اگر فرصت کردید یه نگاه هم به زندگی ما کنید

avatar
۱۴۰۰-۱۰-۲۶ ۱۳:۴۸

حال که نوبت به بازنشستگان تامین اجتماعی رسید نیز ...

avatar
۱۴۰۰-۱۱-۱۱ ۱۷:۴۱

30سال جوا نیمان راگذاشتیم پیر ومریضی دیگر حال کار کردن نداریم که شغل دومی دستوپا کنیم ما باز نشستگان کشوری ولشگری باید چکار کنیم چند ده داره از همسان سازی حرف میزنید هر سالی یک بهانه میارید طبق قانون اساسی حقوق باید مثل تورم بره بالا

avatar
۱۴۰۰-۱۲-۰۳ ۰۷:۳۶

ای خداامروز خبرخوندم مرغ کیلو۷۰هزارتومان . داره میشه دارم دیونه میشم دیگه ماهی یک بارهم من مستمربگیر نمیتونم گوشت بخرم

avatar
۱۴۰۰-۱۲-۱۴ ۱۲:۱۹

چون عدالت نیست ... حالا غصه نخورین جنگ جهانی میشه همه مثل هم میشیم.