• یکشنبه / ۲۶ دی ۱۴۰۰ / ۱۳:۲۴
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1400102619264

مساوی دانستن زنان و مردان بدترین توهین به زنان است

مساوی دانستن زنان و مردان بدترین توهین به زنان است

ایسنا/قم استاد حوزه علمیه بابیان اینکه اصول زندگی این است که دختران امروز مادران فردا باشند، گفت: اینکه برخی می‌گویند زنان مساوی با مردان هستند بدترین توهین به زنان است؛ مقام و عظمتی که اسلام به زنان داده است مقام بسیار بالایی است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد لقمانی در سخنرانی حرم مطهر حضرت معصومه (س) بابیان اینکه یکی از آسیب‌های زندگی ما این است که سر جای خودمان نیستیم، عنوان کرد: خداوند می‌فرماید «تمام اجزای عالم هستی برمدار صحیح خود در جریان هستند» البته ما انسان‌ها گاهی کدهای زندگی را اشتباه می‌گیریم و راه را اشتباه می‌رویم.

وی بابیان اینکه امور زندگی شامل اصول، فروع و فضول می‌شود، افزود: فضول زندگی چیزهایی مانند چشم و هم‌چشمی، تفاخر و تکاثر است که حتی اگر یک ذره از آن در وجود انسان باشد زیان‌بار است و انسان را به عقب برمی‌گرداند.  

کارشناس مذهبی رسانه ملی با اشاره به فروع زندگی گفت: منزل، ماشین و مبلمان خوب است که انسان داشته باشد ولی این‌ها مساوی با انسانیت نیستند بلکه این‌ها برای آسایش انسان خلق شده‌اند و در آموزه‌های دینی هم آمده است که انسان مستحب است که بیشتر تلاش کند و لوازم رفاه خانواده خود را فراهم کند.

وی بابیان اینکه اصول زندگی چیزهایی است که اگر یک‌لحظه نباشد ضربه به شخصیت، ماهیت و انسانیت انسان می‌خورد، افزود: حیاء و عفت از اصول زندگی انسان هستند و امیرالمؤمنین (ع) فرمودند انسان به عقلش شناخته می‌شود و اصل عقل عفاف (چشم‌پوشی، گوش‌پوشی و زبان پوشی) است.

لقمانی بابیان اینکه محصول عفاف، حجاب است، اظهار کرد: پوشش جزو اصول زندگی انسان و مساوی با انسانیت انسان است.

وی با اشاره به عظمت مقام مادر بیان کرد: مادر هم از اصول زندگی انسان است و در روایت داریم که بهشت زیرا پای مادران است؛ نباید در زندگی ما جای اصول با فروع عوض شود و کار کردن برای ایجاد رفاه جای وظیفه مادر بودن را بگیرد.

استاد حوزه علمیه بابیان اینکه اصول زندگی این است که دختران امروز مادران فردا باشند، گفت: اینکه برخی می‌گویند زنان مساوی با مردان هستند بدترین توهین به زنان است؛ مقام و عظمتی که اسلام به زنان داده است مقام بسیار بالایی است و در جامعه‌ای که دختر را شر می‌دانستند او را نه‌تنها خیر بلکه خیر کثیر معرفی می‌کند و به‌جایی می‌رسد که حول محور یک دختر از اهل‌بیت شهری پدید می‌آید و حوزه علمیه شکل می‌گیرد.

وی بابیان اینکه «اُم» در لغت به معنای ریشه است، عنوان کرد: پایه‌ها و ریشه‌های خوش‌بختی و سعادت و بدبختی و شقاوت در دامن مادر است و تلاش‌ها و مراقبت‌های مادر است که فرزند راه درست را پیدا می‌کند و شهید می‌شود بنابراین مادران شهدا ریشه‌ها و اصول شهدا هستند و باید تکریم شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha