• دوشنبه / ۴ بهمن ۱۴۰۰ / ۰۷:۴۷
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1400110402239
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

نماینده ولی فقیه در سیستان‌وبلوچستان:

توزیع بودجه باید متناسب با نیاز دستگاه‌ها صورت گیرد

توزیع بودجه باید متناسب با نیاز دستگاه‌ها صورت گیرد

ایسنا/سیستان و بلوچستان نماینده ولی‌فقیه در سیستان‌وبلوچستان گفت: توزیع بودجه باید متناسب با نیاز دستگاه‌ها صورت گیرد و اینکار از وظایف سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی است.

به گزارش ایسنا- آیت‌الله مصطفی محامی ضمن حضور در مراسم سالروز ولادت حضرت زهرا(س) در سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان به سخنرانی پرداخت و گفت: حضرت فاطمه(س) نمونه بارز یک انسان کامل است اما حد فهم و درک ما به اندازه سیر وجودی خودمان می‌باشد و هر کس رشد بیشتری پیدا کند به همان میزان عقل و درک عمیق‌تری خواهد داشت.

امام جمعه زاهدان افزود: از این جهت که ما فاصله زیادی با حضرت فاطمه(س) و پدر و همسر ایشان داریم طبیعتا نمی‌توانیم کاملا به مقام این عزیزان پی ببریم همان گونه که خود این بزرگواران نمی توانند به کل ذات خداوند پی ببرند زیرا مخلوق هستند و خالق قابل مقایسه با خالق نیستند اما چون در سطح عالی انسانیت هستند طبیعتا سطح عالی معرفت نسبت به خداوند متعال را دارا می باشند.

نماینده مقام‌ معظم رهبری بیان کرد: همان گونه که در خصوص امامت و ولایت در آیات قرآن آمده و زمانی که بیان می شود "یَا أَیُّهَا الرَّسُولُ بَلِّغْ مَا أُنْزِلَ إِلَیْکَ مِنْ رَبِّکَ ۖ وَإِنْ لَمْ تَفْعَلْ فَمَا بَلَّغْتَ رِسَالَتَه" اینکه بیان می شود ای پیامبر باید تکلیف امامت امت بعد خود را مشخص کنی و اگر اینکار را صورت ندهی رسالت خود را انجام نداده ای به معنای جایگاه بالاتر حضرت علی(ع) نسبت به پیامبر نیست اما نشان دهنده این است که اگر امامت بعد رسالت نباشد کار به نتیجه نخواهد رسید و هدف حاصل نخواهد شد.

وی ادامه داد: ما باید در شناخت شخصیت ها دقت لازم و کافی را داشته و دچار افراط و تفریط نشویم.

عضو هیئت علمی جامعه المصطفی با اشاره به جامعیت شخصیت حضرت فاطمه(س) عنوان داشت: انسان باید به طور متوازن و در جهات مختلف رشد کند زیرا گاهی افراد تنها در یک جهت رشد می کنند اما مهم رشد متوازن است که انسان بتواند در همه جهات و در حد مطلوب رشد کند.

این استاد تفسیر قرآن کریم عنوان داشت: حضرت فاطمه(س) در ایفای نقش مادری و همسری به خوبی عمل کرد و نسبت به مسائل اجتماعی جامعه اسلامی بی تفاوت نبوده و در صحنه های مختلفی از جمله تعلیم و تربیت، جهاد و دفاع از امامت و ولایت حضور یافته و نقش آفرینی کرده است.

نماینده ولی‌فقیه در سیستان‌وبلوچستان تاکید کرد: تربیت فرزند و مدیریت خانه از مدیریت هر کارخانه و تولید هر محصولی مهمتر است اما در عین حال حضور در عرصه های اجتماعی متناسب با شأن بانوان آن هم با رعایت موازین شرعی در حوزه ارتباط با مردان حائز اهمیت است.

وی گفت: حضرت زهرا(س) دختر پیامبر اکرم(ص) و در عرصه های مختلف همراه پدر بود به گونه ای که ام ابیها یعنی مادر پدر نام گرفت.

امام جمعه زاهدان در بخش دیگری از بیانات خود با اشاره به جایگاه حساس و خطیر سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان در حوزه توزیع و مدیریت  بودجه خاطر نشان کرد: ایفای نقش مهندسی توسط سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در توسعه فعالیت‌ها نقش ویژه دارد و باید بر اساس کارشناسی و سند آمایش و با هدف  برقراری عدالت صورت گیرد.

وی بیان داشت: توزیع بودجه باید متناسب با نیاز دستگاه‌ها صورت گیرد و اینکار از وظایف سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی است که کاری تاثیرگذار و در صورت مهندسی درست و نظارت بر اجرای آن بسیاری از آسیب ها در استان کم خواهد شد.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان بیان داشت: مردم استان شایسته ارائه خدمات بیشتر هستند و خدمات انقلاب قابل مقایسه با گذشته نیست اما استان سیستان‌وبلوچستان نسبت به میانگین کشوری در بسیاری از شاخص‌ها عقب است که مردم در این جهت با سختی روبرو هستند که باید با همکاری سایر مدیران داخل و حمایت از سوی مرکز کشور برای رشد و ارتقاء استان تلاش شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha