• دوشنبه / ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ / ۲۱:۲۸
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1400111108555
  • خبرنگار : 50189

طرح پژوهشی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان برگزیده کشوری شد

طرح پژوهشی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان برگزیده کشوری شد

ایسنا/کرمان طرح پژوهشی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته در میان طـرح‌هـای صنعتی برگـزیده دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور درسال 1400 قرار گرفت.

به گزارش ایسنا و بر اساس گزارش دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در رابطه باطرح های صنعتی برگزیده دانشگاه ها و پژوهشگاه های کشور در سال 1400، طرح پژوهشی صنعتی « تهیه دستورالعمل مقام سازی لرزه ای پست های زمینی توزیع برق» از دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته در میان فهرست طـرح‌هـای برگـزیده این گزارش قرار گرفته است.

امین باقی زاده رئیس پژوهشگاه علوم و تکنولوژی پیشرفته و علوم محیطی درخصوص این خبر گفت: این پروژه با مدیریت دکتر احسان نوروزی نژاد به عنوان مجری طرح و همکاری دکتر عباس سیوندی پور به عنوان همکار اصلی طرح در دانشکده مهندسی عمران و نقشه برداری با رویکرد افزایش تاب آوری لرزه ای شریان های حیاتی توزیع و انتقال نیروی برق و با حمایت مالی شرکت توزیع برق شمال استان کرمان به صورت پایلوت در استان کرمان انجام شد.

 همچنین دکتر احسان نوروزی نژاد مجری طرح مذکور خاطر نشان کرد: مراحل اصلی این پروژه تدوین دستورالعمل مقاوم سازی پست های زمینی توزیع موجود و  تدوین دستورالعمل اجرای پست های زمینی توزیع جدید بوده است.

نوروزی نژاد بیان کرد: شبکه تامین، توزیع و انتقال نیروی برق، یکی از شریان های حیاتی مهم در شهرها و مناطق روستایی بوده، که آسیب پذیری آن در برابر زلزله های گذشته به اثبات رسیده است.

 وی تصریح کرد: این شبکه ها به واسطه پراکندگی و قرارگیری در سطح گسترده و شرایط گوناگون زمین و همچنین وضعیت سازه ای بعضاً نامطلوب، در بارگذاری های لرزه ای آسیب های قابل توجه می بینند، که علاوه بر زیان های مستقیم، پیامدهای ثانویه ای را نیز به وجود آورده و زندگی مردم تا روزها و حتی ماه ها پس از زلزله دچار مشکل می شود. 

وی خاطر نشان کرد: انجام چنین پروژه های تحقیقاتی- صنعتی می تواند صدمات و خسارات وارد بر این سازه ها را به طور قابل توجه کاهش داده و تاب آوری لرزه ای زیرساخت های شهری را بهبود بخشد.

به گزارش ایسنا، دستاوردهای این طرح شامل « تهیه بانک اطلاعاتی و شناسنامه فنی پست های زمین توزیع برق شمال استان کرمان »، « ارائه راهکارهای بهسازی نوین منطبق بر ضوابط لرزه ای روز دنیا »، « بررسی مطالعات امکان سنجی فنی و اقتصادی جهت پیاده سازی روش های پیشنهادی »، « ارائه جزئیات اجرایی پست های سریع الاحداث در شرایط بحران»، « اجرای چند نمونه پایلوت بر روی پست های مساله دار استان کرمان» و « تدوین پیش نویس مقاوم‌سازی پست های زمینی توزیع با همکاری شرکت توانیر جهت ابلاغ به کل کشور» می باشد.

گفتنی است کتاب معرفی طرح‌های صنعتی برگزیده دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور در سال ۱۴۰۰، به همت دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری منتشر شده است که نزدیک به ۱۵۰ طرح از دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری  در این کتاب جمع‌آوری شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha