• چهارشنبه / ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ / ۱۹:۵۰
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 1400112016239
  • خبرنگار : 50448

کلینیک اشتغال و کارآفرینی در جهاد دانشگاهی بوشهر افتتاح شد

کلینیک اشتغال و کارآفرینی در جهاد دانشگاهی بوشهر افتتاح شد

ایسنا/بوشهر رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر گفت: این نهاد انقلابی در برگزاری رویداد ها و استارتاپ ها اتفاقات خوبی را رقم زده که راه اندازی مرکزنوآوری محصولات صنایع دستی دریا که امروز شاهد آن بودیم یکی از این موفقیت هاست. 

 صبح امروز 20 بهمن ماه آیین افتتاحیه دفتر کلینیک اشتغال و کارآفرینی به همت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی استان بوشهرو با حضور دکتر علی احمدی زاده رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر، دکتر شبیر اشکپور مطلق رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر و دکتر محسن پرویز سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی بوشهر و معاونان و مدیران جهاددانشگاهی استان در محل جهاد دانشگاهی بوشهر برگزار شد. 

در این آیین علی احمدی زاده رییس جهاد دانشگاهی استان بوشهر با بیان اینکه مجموعه جهاد دانشگاهی در حوزه نوآوری سالهاست شروع به فعالیت کرده، گفت: جهاد دانشگاهی در برگزاری رویداد ها و استارتاپ ها اتفاقات خوبی را رقم زده که راه اندازی مرکزنوآوری محصولات صنایع دستی دریا که امروز شاهد آن بودیم یکی از این موفقیت هاست، این مرکز کارآفرینی به صورت تخصصی در حوزه صنایع دستی برپایه صدف کار خواهد کرد.

احمدی زاده با اشاره به اینکه این مرکز میتواند تکمیل کننده چرخه فناوری در استان باشد، افزود: مراکز نوآوری دانشگاه ها وظیفه استعدادیابی و مشاوره کسب‌وکار را برعهده دارد و این مرکز هم با هدف تبدیل یک ایده دانشجویی به فعالیت شغلی و کمک به حفظ و پایداری این دسته فعالیت های نوپای کارآفرین، شروع به کار کرده است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کابردی استان بوشهر نیز تصریح کرد: یکی از اهدافی که دانشگاه علمی کاربردی دنبال میکند، راه اندازی مراکز نوآوری ست که در قالب آن دانشجویان به ارائه  کارها از تولید تا فروش بپردازند و امروز شاهد راه اندازی مرکز آموزشی جوان اما فعال جهاد دانشگاهی هستیم که خوشبختانه بسیار خوب کار میکنند واقدامات بسیار ارزنده ای دارد و امیدواریم با استفاده از ظرفیت های استان این فعالیت توسعه پیدا کند و محصولات در سطح ملی و بین المللی عرضه بشود.

در این آیین دکتر محسن پرویز سرپرست دانشگاه علمی کابردی جهاد دانشگاهی بوشهر با تاکید بر اهمیت نقش دانشگاه های علمی کاربردی ادامه داد: 50درصد دانش آموزان در حال حاضر باید به سمت رشته های فنی و حرفه ای و مهارتی حرکت کنند که وظیفه دانشگاه علمی کاربردی نیز تربیت نیروی انسانی متخصص و ترویج فرهنگ کارآفرینی است.

در انتهای آیین افتتاحیه دفتر کلینیک اشتغال و کارآفرینی، تفاهم نامه ای مابین مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بوشهر و شرکت تعاونی بانوان کارآفرین آسمان جنوب در راستای شناسایی، معرفی و شناخت فرصت های اشتغال، کارآفرینی و همچنین همکاری جهت برگزاری رویداد ها و دوره های اموزشی تخصصی در زمینه کارآفرینی با توجه به ظرفیت های طرفین منعقد گردید و همچنین جناب اقای دکتر جلال الدین حسانی به عنوان مسئول دفتر کارآفرینی ونوآوری  مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بوشهر معرفی شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha