• شنبه / ۷ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۵:۵۷
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1400120705430
  • منبع : نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد

معاون استاندار خبر داد

ایمیدرو در سرفاریاب سرمایه‌گذاری می‌کند

ایمیدرو در سرفاریاب سرمایه‌گذاری می‌کند

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد معاون امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه بوکسیت معدن سرفاریاب به جاجرم خراسان منتقل می‌شد، گفت: ایمیدرو در زمینه ظرفیت‌های سرفاریاب سرمایه‌گذاری می‌کند.

سید احسان عسکری به رویکردها و سیاست‌گذاری‌های اقتصادی استان اشاره و اظهار کرد: پیگیری اجرای طرح‌های نیمه‌تمام، رفع مانع از طرح‌های موجود و ایجاد ظرفیت‌های جدید از جمله سیاست‌ها برای پیشرفت حوزه اقتصادی استان است.

وی با بیان اینکه در جلساتی که در مرکز کشور برگزار می‌شود برای هر سه این موارد رایزنی می‌کنیم، افزود: استان با داشتن جمعیت بالای بیکار و آسیب‌های ناشی از بیکاری، از استخراج معدن بوکسیت سرفاریاب بهره‌ای نمی‌برد و بوکسیت این معدن به صورت خام به جاجرم خراسان منتقل می‌شد.

معاون اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد خاطرشنان کرد: با حضوری مجازی نماینده جاجرم جلسه‌ای با ایمیدرو در تهران برگزار شد و  ضمن تشریح شرایط بیکاری و نیاز به ایجاد اشتغال در استان از ایمیدرو خواستیم بر روی  ظرفیت‌های سرفاریاب سرمایه‌گذاری کند که با توجه به ابعاد فنی یک میلیون و ۲۰۰ تن بوکسیت سرفاریاب می‌تواند یکی از حوزه‌های سرمایه‌گذاری باشد.

عسکری تصریح کرد: مبلغ سرمایه‌گذاری ایمیدرو در سرفاریاب  ۶۰۰ تا یک هزار میلیارد تومان خواهد بود.

وی با اشاره به تعطیلی معدن آهک هیدراته در چرام ادامه داد: این معدن با وجود ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی یک سالی است تعطیل شده که قابل قبول نیست.

معاون امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: برای فعال شدن این معدن با ایمیدرو صحبت کردیم که مورد موافقت قرار گرفت، معدن از  فروردین ۱۴۰۱ فعال و برای ۸۰ تا ۹۰ نفر شغل ایجاد خواهد کرد.

عسکری به برنامه‌های تدارک دیده شده برای معدن فسفات چرام اشاره و عنوان کرد: قرار است در کوتاه مدت استخراج معدن و در میان مدت کارخانه فسفات راه‌اندازی شود که می‌تواند کمک بزرگی به بخش کشاورزی کشور باشد.

وی به موارد مصرف کود فسفات اشاره کرد و یادآور شد: کود فسفات در حوزه کشاورزی مورد استفاده قرار می‌گیرد و  سالانه ۶۵۰ هزار تن کود فسفات در بخش کشاورزی استفاده می‌شود که تنها ۱۰۰ هزار تن آن در کشور تامین‌ می‌شود و مابقی  از آفریقا و سوریه وارد می‌شود.

معاون امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: با ایجاد کارخانه فرآوری فسفات علاوه بر رونق در اقتصاد و حذف نیازهای شدید به ارز و دلار، وابستگی ما به خارج را کمتر و کشور را مسیر توسعه قرار خواهد داد.

عسکری با اشاره به پیشرفت ۳۰ درصدی پتروشیمی دهدشت، تصریح کرد: این واحد اقتصادی در زمان ساخت ۲۵۰۰ و زمان بهره‌برداری ۶۰۰ تا ۸۰۰ نفر شغل ایجاد می‌کند.

به گزارش ایسنا، وی بیان کرد: بخش اقتصادی استان در سه حوزه صنعت، معدن و گردشگری برنامه‌ سه ساله تدوین کرده که در صورت تامین مالی بین ۵ تا ۸ هزار فرصت شغلی ایجاد می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha