• یکشنبه / ۲۱ فروردین ۱۴۰۱ / ۱۳:۵۰
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1401012111505
  • خبرنگار : 50427

عضو هیئت مدیره صندوق بیمه کشاورزی کشور اعلام کرد؛

خسارت سرمازدگی به کشاورزی ۲۲ استان/ سرمازدگی شدید کشاورزی یزد، کرمان و فارس

خسارت سرمازدگی به کشاورزی ۲۲ استان/ سرمازدگی شدید کشاورزی یزد، کرمان و فارس

ایسنا/یزد عضو هیئت مدیره صندوق بیمه کشاورزی کشور با اشاره به آسیب سرمازدگی به محصولات کشاورزی ۲۲ استان، گفت: بیشترین خسارت به محصولات کشاورزی استان‌های یزد، کرمان و فارس وارد شده است.

دکتر «نیازعلی ابراهمیی پاک» در جریان بازدید مناطق خسارت دیده کشاورزی استان یزد در اثر سرمازدگی‌های اخیر، اظهار کرد: امسال  دو مرحله سرمازدگی در کشور اتفاق افتاد و محصولات زراعی و باغی ۲۲  استان را تحت تأثیر قرار داد.

وی ادامه داد: مقدار خسارت وارد شده به نسبت استان‌های مختلف و از لحاظ شکوفه زدن درختان، متفاوت بوده است.

ابراهیمیپاک گفت: با توجه به بیمهنامه و تعهدی که انجام شده، به کشاورزان خسارت دیده، بعد از بررسی‌ها و جهت جبران خسارت، غرامت داده می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنانش خاطرنشان کرد: حدوداً دو سال است که به پسته ایران به دلیل سرمازدگی خسارت وارد می‌شود و احتمال دارد در سال های آینده هم با پدیده سرمازدگی مواجه شویم.

عضو هیئت مدیره صندوق بیمه کشاورزی کشور گفت: برای پیشگیری و کاهش خسارت در سال‌های آینده،علاوه بر ارائه  تسهیلات، کشاورزان باید از روش‌های دانش‌بنیان و دیگر روش‌ها برای جلوگیری از سرمازدگی استفاده کنند.

«سید ابوالفضل وکیلی» رئیس جهادکشاورزی استان یزد نیز در این باره گفت: عمده محصولات زراعی و باغی استان دچار خسارت سنگین از ناحیه سرمازدگی متحمل شده که غالب آن مربوط به محصولات باغی مانند پسته، بادام و درختان سیاه ریشه بوده است.

وی میزان خسارت براورد شده در اثر سرمازدگی امسال را در استان پنج هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان ذکر کرد و گفت: در همین راستا مسئولان استان از جمله استاندار و نمایندگان مجلس مکاتبات لازم را با وزارت جهاد کشاورزی و وزارت کشور در خصوص امهال  تسهیلات ارزان قیمت و بلند مدت به باغداران و کشاورزان خسارت دیده، انجام داده‌اند.

وکیلی افزود: با توجه به این که احتمالاً در سال‌های آینده نیز با پدیده سرمازدگی مواجه هستیم، باید علاوه بر پوشش بیمه محصولات کشاورزی توسط باغداران و کشاورزان، تدابیری برای مقابله و کنترل سرما، برای کاهش خسارت اندیشیده شود.

«محمدعلی ملک‌زاده» مدیر کل بحران استانداری یزد نیز در این بازدید گفت: باید کشاورزان در حوزه پیشگیری، سرمایه‌گذاری کنند تا در سال های آینده با چنین خسارات سنگینی مواجه نباشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha