• دوشنبه / ۲ خرداد ۱۴۰۱ / ۱۹:۴۲
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 1401030201767
  • منبع : روابط عمومی برنامه

ستاد مردمی، جشن‌های سالگرد آزادسازی خرمشهر را لغو کرد

ستاد مردمی،  جشن‌های سالگرد آزادسازی خرمشهر را  لغو کرد

ستاد مردمی سالگرد گرامیداشت آزادسازی خرمشهر«شهری در آسمان»؛ به احترام داغدیدگان حادثه متروپل آبادان، جشن بزرگ چهل‌امین سالگرد آزادسازی خرمشهر را لغو کرد.



به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی حوزه هنری، فردا سوم خردادماه، سالروز آزادسازی خرمشهر است. در این ایام که مردم آبادان و خرمشهر مشغول شادی بابت ایثار همشهریان خود در ابتدای جنگ بودند متاسفانه امروز دوم خردادماه اتفاقی رخ داد که کام همه ایران را تلخ کرد. این فاجعه همزمان با جشن‌های آزادسازی خرمشهر پیش آمد.

بر اساس این خبر؛ قرار بود فردا سوم خرداد در محوطه بیرونی مسجد جامع خرمشهر شاهد جشن بزرگ چهلمین سالگرد آزادسازی خرمشهر باشیم؛ ولی ستاد مردمی این برنامه تصمیم گرفت به احترام درگذشتگان این حادثه تلخ، جشن فردا تعطیل شود.

گفتنی‌ست، ظهر امروز دوم خردادماه ساختمان بزرگ «متروپل» واقع در خیابان امیری آبادان فرو ریخت. این ساختمان تجاری، پزشکی و اداری در فضای بیش از ۶۰۰۰ متر در ۹ طبقه سال ۹۸ افتتاح شد. متاسفانه در این اتفاق چندین تن از هموطنانمان جان خود را از دست دادند.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha