• شنبه / ۷ خرداد ۱۴۰۱ / ۲۲:۲۱
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1401030705258

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی فارس:

تخصیص اعتبارات سفر هیئت دولت به فارس پایان تیر کامل می‌شود

تخصیص اعتبارات سفر هیئت دولت به فارس پایان تیر کامل می‌شود

ایسنا/فارس رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی فارس گفت: ١٣١١ میلیارد تومان تاکنون از طریق سازمان مدیریت به این طرح ها اختصاص یافته و براساس تصمیم گیری ها تا پایان تیرماه میزان تخصیص در تعهد این سازمان ١٠٠ درصد انجام خواهد شد.

احمدعلی افکاری عصر شنبه ٧ خرداد در یک کنفرانس خبری، مهمترین رویکرد و هدفگذاری فارس در سال ١٤٠١ را تولید ناخالص داخلی استان و رسیدن به نرخ رشد ٨.١ درصدی اعلام و اضافه کرد: این میزان رشد پیش بینی شده در بخش ساختمان ١٥ درصد، خدمات ٨.١ درصد، معدن ١١.٤ درصد، صنعت ٧.٨ درصد و کشاورزی ٣ درصد بوده و این نرخ رشد مبتنی بر برنامه ٤ ساله و سند آمایش استان است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی فارس با بیان اینکه یکی از اولویت های اساسی استان، مسئله آب است، خاطرنشان کرد: براساس تکلیف شورای راهبری آب و شورای توسعه و برنامه ریزی فارس، تهیه برنامه جامع مدیریت آب در دو فاز دستور کار قرار گرفته و در حال حاضر در مرحله انعقاد مشاور قرار دارد.

افکاری با بیان اینکه برنامه جامع مدیریت آب در سه بخش تولید، توزیع و مصرف مد نظر بوده و تلاش بر این است که با مشارکت همه دستگاهها، برنامه جامعی برای مدیریت آب با نگاه بلندمدت استان همراه با فکر و تدبیر تدوین شود، خاطرنشان کرد: در حال حاضر اصلاح و به روز رسانی سند آمایش فارس نیز با بهره مندی از مشارکت و نظر همه نخبگان در تمام سطوح در دستور کار قرار دارد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی فارس با مقایسه بودجه مصوب سال ١٤٠٠ و آنچه در قانون بودجه١٤٠١ آمده است، گفت:  برخی جداول بودجه در حال اصلاح است و اعتبار هزینه ای کشور در سال ١٤٠٠ برای استان ها و ٢٤ دستگاه مشمول بودجه استانی، ٢٢ هزار میلیارد تومان بوده که سهم فارس از این اعتبار مصوب، ١٢٨٠ میلیارد تومان معادل ٥.٨٢ درصد از سهم کشور است.

افکاری اضافه کرد: در قانون بودجه ١٤٠١  این اعتبار هزینه ای مصوب کشوری به ٢٦ هزار و ٥٨١ میلیارد تومان رسیده و اعتبار مصوب فارس، ١٥٢٨ میلیارد تومان است که سهم فارس ٥.٧٥ درصد از کل سهم کشور است.

او، اعتبارات عمرانی مصوب کشور را ١١٧ هزار و ١٧٩ میلیارد تومان اعلام کرد و اعتبارات مصوب استان از این محل، ٥ هزار و ٩٦٤ میلیارد تومان است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی فارس اعتبار تملک مصوب کشور را ١٥١ هزار و ٥٢٠ میلیارد تومان اعلام و ضمن بیان اینکه فارس با اعتبار تملک ٨ هزار و ٢٨ میلیارد تومانی ٥.٣ سهم کشور را به خود اختصاص داده است، سهم اعتبارات تملک استان را بالاتر از متوسط کشوری اعلام کرد.

او خاطرنشان کرد: سیاست کلی سازمان مدیریت و برنامه ریزی فارس، اتمام طرح های نیمه تمام است و در همین راستا ٢٦٥٢ پروژه نیمه تمام اعم از احداثی و مستمر برای توزیع بودجه مشخص شده اند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی فارس با بیان اینکه در سال ١٤٠١ ارتباط بین برنامه و بودجه بهتر دیده شده است، گفت: تلاش داریم تا ارتباط بین برنامه و بودجه به گونه ای برقرار شود که به هدفگذاری خود در تولید ناخالص داخلی ٨ درصد برسیم.

افکاری همچنین افزود: پروژه های عمرانی که به صورت مستقیم در حوزه زیر ساخت تولید و اشتغال قرار دارند، در اولویت تکمیل قرار خواهند داشت.

او یادآور شد: براساس سند آمایش استان، گسترش کمی بخش کشاورزی در فارس ممنوع است و رشد پیش بینی شده برای این بخش از محل بهره روی، رویکردهای دانش بنیان و کاهش مصرف آب است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی فارس با بیان اینکه از سال ١٤٠٠، بودجه محرومیت زدایی به استان تخصیص یافت، گفت: از ١٣٩٠ میلیارد تومانی بودجه محرومیت زدایی، ٩١٩ میلیارد تومان آن تخصیص یافته که در فصل های آبرسانی، مدرسه سازی، بهداشت، راه، آبخیزداری و آبخوان داری هزینه شده است.

افکاری ادامه داد: بودجه محرومیت زدایی در حوزه آبرسانی در سال گذشته به صورت ١٠٠ درصد تخصیص یافته و در سایر فصول، ٥٠ درصد بوده است.

نرخ بیکاری فارس پائین‌تر از کشور است

افکاری متوسط نرخ بیکاری در کشور ٩.٢ درصد و فارس را ٧.٦ درصد اعلام و اضافه کرد که استان فارس در این شاخص در رتبه ١١ کشور قرار دارد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی فارس در پاسخ به سئوال ایسنا در خصوص آخرین اخبار خصوص مصوبات سفر رباست جمهوری به فارس، گفت: ١٣١١ میلیارد تومان تاکنون از طریق سازمان مدیریت یه این طرح ها اختصاص یافته و براساس تصمیم گیری ها تا پایان تیرماه میزان تخصیص در تعهد این سازمان ١٠٠ درصد انجام خواهد شد.

عبدالعلی کریمی، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری فارس نیز در این جلسه با بیان اینکه نمایندگان استان باید با توجه به وسعت، جمعیت و تقسیمات کشوری پیگیر تخصیص اعتبارات به استان متناسب با جایگاه و انتظارات باشند، تاکید کرد: اعتبارات تخصیصی باید در حد قد و قواره فارس باشد.

او ضمن تقدیر از تلاش های سازمان مدیریت و برنامه ریزی در تحقق بودجه و برنامه ریزی های توسعه ای، گفت: مطالبات از مرکز و پیگیری تخصیص اعتبار از طریق متولیان، باید در اولویت بوده و به صورت جد دنبال شوند.

کریمی با اشاره به اولویت های پیش بینی شده در بحث مباحث آب، صنعت و معدن، گردشگری وخدمات گفت: افزابش بهره وری در حوزه کشاورزی باید در دستور کار استان قرار گیرد و در این راستا کاهش استفاده از منابع آبی باید به عنوان یک مهم ضروری مورد توجه باشد.

او بر لزوم برنامه ریزی در حوزه معدن در استان به دلیل وجود ظرفیت های بالا تاکید کرد و گفت: در حوزه گردشگری نیز ظرفیت های بالقوه زیادی وجود دارد که به طور کامل به فعلیت نرسیده است.

کریمی خاطرنشان کرد: یکی از رویکردهای مهم سازمان مدیریت و برنامه ریزی در بحث طرح توازن، مصرف اعتبارات در پروژه های کلان به جای هزینه کرد در پروژه های خرد است که می تواند در روند توسعه استان بسیار اثرگذار باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha