• دوشنبه / ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ / ۱۰:۱۰
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1401032315863
  • خبرنگار : 50176

مدیرکل بنیاد شهید لرستان:

تمام خدمات باید پیوست فرهنگی داشته باشند

تمام خدمات باید پیوست فرهنگی داشته باشند

ایسنا/لرستان مدیرکل بنیاد شهید لرستان با اشاره به این‌که برای انجام کار فرهنگی برای شهدا آماده هستیم، اظهار کرد: ما موظف هستیم برای جامعه هدف و خانواده شهدا و جانبازان کار خدماتی داشته باشیم، اما همین کار نیز باید پیوست فرنگی داشته باشد.

حجت الاسلام هبت‌اله هاشمی در گفت‌وگو با ایسنا، در رابطه با نامگذاری اماکن و معابر شهری به نام شهدا، اظهار کرد: ما در بنیاد شهید فقط یک کارشناس به اسم نامگذاری داریم و طرح‌ها باید به شورای شهر رفته و در کمیسیون فرهنگی بحث و چکش‌کاری و تصویب شده و مصوبه شود و در فرمانداری نیز مصوبه بگیرد بعد اجرایی شود.

وی عنوان کرد: ما از شهرستان خرم‌آباد شروع کرده و به‌عنوان اولین پایلوت دستور دادیم موضوع پیگیری شود و با اعضای شورای شهر صحبت کردیم که این موضوع وارد صحن شد سعی کنند انجام شود که همه سعی دارند این اتفاق بیفتد.

هاشمی با اشاره به این‌که آمار عددی از شهدایی که نام آن‌ها روی معابر نیست، نداریم اما می‌دانیم خیلی از شهدا اسمشان نیست، ادامه داد: خیلی از شهدا را می‌شناسیم بارها و بارها سر قبرشان زیارتشان کردیم که تا حالا نه اسمشان روی کوچه‌ای داریم و نه اسم آن‌ها آورده شده است.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان افزود: به‌عنوان مثال ما شهید بروجردی را داریم که سال‌هاست نامی از آن برده نشده که سیدالشهدای کردستان است، دنیایی که به‌دنبال ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است برای ایشان برنامه‌ریزی می‌کند و ما از این ظرفیت‌ها غافل هستیم و در رابطه با آن‌ها برنامه‌ریزی نکردیم.

وی تصریح کرد: ما همیشه و همیشه داشته‌های خودمان را دست کم گرفتیم، شهید سعیدی یکی از کسانی است که خاطرات زیبایی از او در کتاب سرداران شهید شمال کشور درمورد وی نوشتند.

هاشمی عنوان کرد: شهید مبشر یکی از اولین مدیرکل‌های ما در بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان بوده که خدمت مادر ایشان رسیدیم پرسیدیم پسر شما وقتی از آموزش و پرورش به بنیاد شهید رفت از کدام ارگان حقوق می‌گرفت، پاسخ داد وقتی مسئول شد می‌گفت من باید حقوق را از آموزش و پرورش بگیرم به خاطر اینکه حقوقش حلال باشد ۲۴ ساعت موظفی خود را تدریس می کرد و از ظهر تا شب کارهای بنیاد شهید را انجام می‌داد.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان بیان کرد: اینطور شخصیتی است که دشمن دست روی آن گذاشته و از آن سر دنیا برای ترور او دست به کار می‌شوند.

وی افزود: منزل یک خانواده شهیدی در ازنا پدر و مادر سه شهید و یک جانباز در بروجرد رفتیم، که این جانباز حافظ قرآن شده بود و به حوزه علمیه رفته بود ما این‌ها نیاوردیم به تصویر بکشیم، حرف‌های مقام معظم رهبری را نیاوردیم پیاده کنیم، فیلم بسازیم.

هاشمی تصریح کرد: من همین جا اعلام می‌کنم از کار کلیشه‌ای خوشم نمی‌آید، هم با کار و هم با گزارش کار آشنا هستم، شما برای شهدا طرح و پروپوزال بنویسید همین امروز یکی از شهدا را در دستور کار قرار دهیم و یک پروپوزال بنویسیم و برای آن چند خواسته داشته باشیم فیلم، مستند، کتاب و ...، این‌که ۱۰ شهید را بیاوریم و همه را ذبح کنیم نباشد بلکه یک شهید را مطرح کرده و ۱۰ کار جامع برای او انجام دهیم و سال بعد شهید بعدی را.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان بیان کرد: در یادواره شهدای ازنا یکی را داشتیم که چهره شهدا را طراحی کرده بود که این خودش یک ظرفیت و کار است که می‌شود روی آن حساب کرد.

وی با اشاره به این‌که برای انجام کار فرهنگی برای شهدا آماده هستیم، اظهار کرد: ما موظف هستیم برای جامعه هدف و خانواده شهدا و جانبازان کار خدماتی داشته باشیم، اما همین کار نیز باید پیوست فرنگی داشته باشد.

هاشمی با بیان این‌که همه کارهای ما باید با نگاه فرهنگی و ترویج باشد، عنوان کرد: کار فرهنگی با نگاه اداری انجام نمی‌شود بلکه برای این کار باید نگاه جهادی داشت، کار ترویج فرهنگ ایثار و شهادت شبانه‌روزی است، باید از وقت و حوصله و تفریح و خیلی از چیزها بگذری که دین خدا بماند، که شهدا مصداق دین خدا بر روی زمین هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha