• پنجشنبه / ۲ تیر ۱۴۰۱ / ۲۳:۲۲
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1401040201409
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی:

دستگاه قضایی از ارکان‌های حیاتی و نجات بخش جامعه است

دستگاه قضایی از ارکان‌های حیاتی و نجات بخش جامعه است

ایسنا/آذربایجان شرقی نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌شرقی، دستگاه قضایی را به عنوان ملجا و پناهگاه مردم، یکی از ارکان حیاتی و نجات بخش جامعه عنوان کرد و گفت: اگر قوه قضاییه دستگاه تراز نظام اسلامی باشد، مردم در سایه عدالت آن احساس آسایش و آرامش خواهند داشت.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل‌هاشم در دیدار مسئولان تشکیلات قضایی استان به مناسبت هفته قوه قضائیه، اظهار کرد: بخش نظارتی و مبارزه با جرائم عمومی، فساد اداری، اقتصادی، ایجاد امنیت، پیشگیری از جرائم و ارتقای دانش حقوقی مردم از دیگر وظایف این دستگاه است.

وی، مهمترین وظایف این قوه مستقل ‌را پشتیبانی از حقوق‌ فردی‌ و اجتماعی دانست و افزود: امور قضایی تنها بخشی از وظایف خطیر این دستگاه به حساب می‌آید و هدف اصلی آن، تضمین حقوق فردی، اجتماعی و همچنین تحقق عدالت و امنیت در جامعه است.

امام جمعه تبریز، تأکید رهبر انقلاب بر مأموریت قوه قضائیه در دوره جدید در جهت «ایجاد تحول در چارچوب اصول اسلام و قرآن و قانون اساسی» را یادآور شد و اضافه کرد: از مجموع سخنان رهبر معظم انقلاب در دیدارهای اخیرشان با مسئولان دستگاه قضائی، چنین بر می‌آید که ایشان حضور مؤثر و دائمی بالاترین مقام این دستگاه در میان مردم و ارتباط بی‌واسطه با آحاد جامعه را یکی از مهمترین تحولات رخ داده در مدیریت کنونی می‌دانند که لازم است ادامه یابد.

حجت‌الاسلام والمسلمین آل هاشم یکی از رویکردهای اصلی و نوین دستگاه قضائی را مبارزه موثرتر با فساد به ویژه در سطوح بالای مدیریتی و از جمله خود نهاد دادگستری عنوان کرد و گفت: احیای حقوق عامه و گسترش عدل و آزادی‌های مشروع، نظارت بر حسن اجرای قوانین، کشف جرم و تعقیب و مجازات و تعزیر مجرمین و اجرای حدود و مقررات مدون جزایی اسلام و اقدام مناسب برای پیشگیری از وقوع جرم و اصلاح مجرمین از جمله وظایف قوه قضاییه به شمار می‌رود.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی تاکید کرد: اقدام مناسب برای پیشگیری از وقوع جرم و اصلاح مجرمان نیز از وظایف قوه قضاییه است که باید برای اجرای آن اهتمام جدی داشته باشد.

وی همچنین خاطرنشان کرد: افزایش جمعیت در دهه‌ های اخیر، پیچیده‌ تر شدن روابط بین اشخاص و وجود مسائل مختلف اجتماعی و اقتصادی میزان نیاز جامعه به قوه‌ قضائیه برای دادرسی و حل مشکلات قضایی اشخاص حقیقی و حقوقی عمومی و حقوق خصوصی را افزایش داده است از این رو به رغم تلاش های انجام شده، قوه‌ قضاییه نتوانسته است پاسخگوی همه‌ انتظارات مردم باشد.

وی با اشاره به واقعه هفتم تیر ۱۳۶۰ سالروز شهادت آیت الله بهشتی و ۷۲ تن از اعضای حزب جمهوری اسلامی گفت: این روز در تاریخ ایران ماندگار ایران اسلامی به پاس معمار اصلی قانون اساسی و اولین رئیس قوه قضاییه پس از پیروزی انقلاب اسلامی به نام روز قوه قضاییه ثبت شده است.

امام جمعه تبریز در توصیف شخصیت و جایگاه والای علمی و انقلابی شهید آیت الله دکتر بهشتی افزود: شهید بهشتی، انسانی صاحب فکر و اراده، قوی، منضبط، اهل کار، با نشاط و به معنی واقعی یک نعمت بزرگ بود.  

به گزارش ایسنا، وی همچنین گفت: هفته قوه قضاییه، فرصت مناسبی است تا مدیران این قوه راهبردی و استراتژیک و البته گسترده گوشه ای از خدمات ارزشمند خود را بیشتر از قبل عنوان و در معرض قضاوت افکار عمومی قرار دهند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha