• شنبه / ۴ تیر ۱۴۰۱ / ۱۳:۱۴
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1401040402276
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

۳۵۴ زندانی خراسان جنوبی از پابند الکترونیک بهره‌مند هستند

۳۵۴ زندانی خراسان جنوبی از پابند الکترونیک بهره‌مند هستند

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل زندان‌های خراسان جنوبی گفت: با توجه به اهمیت استفاده از مجازات‌های جایگزین ۳۵۴ زندانی استان در حال حاضر از پابند الکترونیک بهره‌مند هستند.

غلامرضا روشان، امروز شنبه ۴ تیر به مناسبت فرا رسیدن هفته قوه قضاییه در نشست خبری اظهار کرد: در ابتدای شروع استفاده از پابندهای الکترنیک قابلیت استفاده ۱۳ نفر بر اساس زیرساخت‌ها وجود داشت که خوشبختانه شاهد افزایش چشمگیری در این زمینه هستیم.

به گزارش ایسنا، وی افزود: سازمان زندان‌ها ۲ رسالت دارد که یکی از رسالت‌ها اجرای احکام قضایی و نگهداری از مجرمین و محکومیت بوده که رسالت امنیتی است اما رسالت دوم بحث اصلاح و تربیت و بازپروری جامعه هدف است.

روشان اظهار کرد: زندانی مجرم است اما اشرف مخلوقات بوده که باید برابر شرع فقط مجازات شود که در اسلام فقط خود فرد مجازات می‌شود و نباید خانواده زندانی دچار مشکل شود.

وی یادآور شد: امام خمینی(ره) می‌فرمایند "زندان‌ها باید به دانشگاه تبدیل شود" که اگر درست انجام شود الگوی تمام دنیا در زندانبانی اسلامی خواهد شد.

مدیرکل زندان‌های خراسان جنوبی تصریح کرد: در معاونت اصلاح و تربیت برنامه‌های ارزشمندی به صورت جامعه محور از تمام نهادهای حمایتی تربیتی و اصلاحی انجام شده که سازمان زندان‌ها به عنوان هماهنگ کننده این مهم فعالیت می‌کند.

وی افزود: براساس شاخصه‌های کاهش جمعیت کیفری خراسان جنوبی در سال ۹۹ از رتبه ۲۹ به رتبه چهار کشور دست یافت و در بخشی از شاخصه‌ها رتبه اول کشور را کسب کرده است.

روشان گفت: در بحث آزادی زندانیان جرایم غیر عمد ۱۴۷ زندانی آزاد و ۷۰ نفر در زندان‌های استان به سر می‌برند امیدواریم در سال جاری خراسان جنوبی بدون محکوم مالی باشد.

وی خاطرنشان کرد: کانون اصلاح و تربیت محل نگهداری مددجویان زیر ۱۸ سال است که در پایان ۹۹ هدف‌گذاری کردیم با تعامل قضات آمار را به صفر برسانیم که در اردیبهشت ۱۴۰۰ این هدف‌گذاری محقق شد و اولین مرکز نگهداری مددجویان زیر ۱۸ سال بعد از انقلاب در بیرجند به صفر رسید.

مدیرکل زندان‌های خراسان جنوبی گفت: در زندان مرکز بیرجند تلاش شده که اشتغال و حرفه‌آموزی مورد توجه قرار گیرد که در سال گذشته مرکز ثابت فنی و حرفه‌ای را در زندان مرکزی بیرجند راه‌اندازی کردیم.

وی یادآور شد: در بحث ساخت منزل مسکونی با کمک کمیته امداد ۴۶ منزل برای خانواده زندانیان ساخته شد که تاکنون ۱۷ منزل تحویل شده و سه منزل به کمک خیرین در دست ساخت داریم‌.

وی افزود: با توجه به دوره تحول قوه قضاییه در بحث اصلاح مجرمین نیاز به بهسازی فضاهای زندان داریم که بهسازی اندرزگاه نگهداری زنان در دستور کار قرار گرفته که در کشور بی‌نظیر است و تمام شاخصه‌ها در این زندان رعایت شده است.

وی از فعالیت ۱۲۵ زندانی در اندرزگاه قرآنی زندان‌های استان خبر داد و گفت: ۲۲۰ نفر از خانواده‌های زندانی هم در فعالیت‌های قرآنی شرکت کردند.

وی از جمع آوری چهار میلیارد تومان در جشن گلریزان سال جاری برای آزادسازی زندانیان جرایم غیر عمد خبر داد و گفت: برای هدف‌گذاری به صفر رساندن بند نسوان تاکنون کاهش قابل توجهی در این زمینه داشتیم و آمار به حدی کم شده که برخی اتاق‌ها خالی شده است.

روشان یادآور شد: با پیگیری سازمان زندان‌ها سود حاصل از تولید در زندان‌ها با نرخ مالیات صفر درصد محاسبه می‌شود که در همین راستا هزار و ۴۴۱ نفر دارای اشتغال مولد در استان هستند.

وی از برگزاری ۹۵ درصدی دادگاه‌ زندانی‌ها به صورت آنلاین خبر داد و یادآور شد: استقرار ۲ قاضی ناظر به منظور خدمات یکپارچه در حوزه قضایی بیرجند، نهبندان، سربیشه وخوسف خدمت قابل توجهی در این حوزه است.

مدیرکل زندان‌های خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: در بحث آموزش رسمی ۱۰۵ زندانی در حال تحصیل هستند و در بحث آموزش غیر رسمی ۱۲ هزار و ۴۵ گواهینامه آموزش صادر شده است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha