• جمعه / ۱۰ تیر ۱۴۰۱ / ۱۹:۲۲
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1401041006846
  • خبرنگار : 50492

معاون وزیر دادگستری:

باور به توانمندی زنان در غرب نیز خیلی پررنگ نیست

باور به توانمندی زنان در غرب نیز خیلی پررنگ نیست

ایسنا/خراسان رضوی معاون وزیر دادگستری با بیان اینکه باور به توانمندی زنان در غرب نیز خیلی پررنگ نیست، گفت: خوشحالم در جامعه‌ای زندگی می‌کنم که به برکت انقلاب این باور حاصل شده که زنان نیروی توانمند این جامعه‌اند.

فتاح احمدی در اختتامیه دوره بصیرت‌افزایی مدیران کل بانوان و امور خانواده استانداری‌های سراسر کشور که امروز در سالن شهید سلیمانی استانداری خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: زمانی اعتقاد بر این بود که بانوان صرفا در محیط منزل برای تربیت فرزندان حضور داشته باشند و اشتغال در محیط خارج از منزل مختص مردان بود. نتیجه این رویکرد انزوای اجتماعی بیشتر زنان، زن‌ستیزی، تفکرات جنسیت‌محور، نگاه حقیرانه نسبت به زن در محیط خارج از منزل و محرومیت جامعه از استفاده از ظرفیت غنی فکری و توانمندی‌های بانوان در جامعه بود. ما به برکت انقلاب اسلامی و ظهور جنبش و تفکر امام خمینی(ره) در ۵۰ سال گذشته شاهد تحولاتی جدی در نگاه به زنان هستیم.

وی با اشاره به مساله ایجاد اشتغال برای زنان عنوان کرد: دسترسی دختران به مدارس ابتدایی و اصرار بر ادامه آموزش‌ها و توسعه مهارت‌های آنان یکی از راهکارهای حرکت در این مسیر است. در ۲ هفته گذشته که در زنجان بودم، باورم نمی‌شد در آن استان با چنین جمعیت فرهیخته‌ای ۳۶۲۴ کودک به مدرسه نمی‌روند. باید توجه داشت اصرار برای به مدرسه رفتن دختران در درازمدت به آموزش و اشتغال آن‌ها منتهی خواهد شد.

دبیر مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک وزارت دادگستری ادامه داد: نکته بعدی دسترسی زنان به برنامه‌های سوادآموزی بزرگسالان است. دسترسی زنان به خدمات و امکانات مالی و بانکی جهت ترویج کارآفرینی، پرداخت دستمزد برابر برای کار دارای ارزش برابر و مصون ماندن آنان از خشونت‌ها، آزار و اذیت در خانواده، محل کار و مدرسه از دیگر نکاتی است که با پیگیری آن وضعیت دختران و زنان جامعه بهتر خواهد شد.

احمدی در خصوص میزان مشارکت بانوان در مدیریت جوامع بیان کرد: در این رابطه تحقیقی در سال ۱۳۸۱ یعنی زمانی که رایزن ایران در سفارت جمهوری اسلامی ایران در استکهلم بودم، انجام دادم. طبق آن بررسی میزان مشارکت بانوان سوئد در مدیریت جامعه ۱۹ درصد بود که بالاترین میزان مشارکت در اروپا به حساب می‌آمد. امروز نیز این آمارها تفاوت زیادی نکرده است.  

وی اضافه کرد: هنوز در برخی اقشار جامعه این باور وجود ندارد که خانم‌ها می‌توانند پابه‌پای مردان فعالیت کنند. توانمندسازی زنان شرط موفقیت دختران ما در جامعه‌ است. مردان هنوز نگاه گذشته را دارند و تغییر این نگاه نیاز به زمان دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha