• دوشنبه / ۲۰ تیر ۱۴۰۱ / ۲۱:۱۳
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1401042013815
  • خبرنگار : 50188

انجام ۵۷۰۰ مورد غربالگری کرونایی در مجتمع مس سرچشمه رفسنجان

انجام ۵۷۰۰ مورد غربالگری کرونایی در مجتمع مس سرچشمه رفسنجان

ایسنا/کرمان مدیر بهداشت و درمان مجتمع مس سرچشمه رفسنجان گفت: در دو سال شیوع ویروس کرونا، در مجتمع سرچشمه ۵۷۰۰ مورد غربال‌گری انجام گرفت. ۳۲۰۰ نفر به کرونا مبتلا شدند و ۲۰۰۰‌ نفر بستری و ۳۰ نفر هم مریض بدحال داشتیم که دو نفر متأسفانه فوت کردند.

داریوش ضیایی امروز ۲۰ تیرماه در مراسم اختتامیه «جشنواره ملی عصر کرونایی» با اشاره به کمک‌های مجتمع مس سرچشمه در دوران کرونا به مراکز بهداشتی و بیمارستان‌های شهرستان و استان، اظهار کرد: ساخت سالن بحران کرونای شهدای مس در بیمارستان علی‌بن ابیطالب، خرید مخزن‌های اکسیژن‌ساز در بیمارستان‌های انار، رفسنجان و کرمان، خرید دستگاه اکسیژن‌ساز کانتینری و تمام کیت‌های تشخیصی pcr کرونا در شهرستان رفسنجان، خرید و تأمین ماسک و….از اقداماتی بود که در این مدت انجام گرفت.

وی با بیان این‌که کرونا علاوه بر مرگ‌ومیرهای کرونایی و بیماری بر فرهنگ، زندگی و رفتار ما اثرات دیگری داشت، اظهارکرد: کرونا شرایطی را در تمام زندگی ما رقم زد که باید زندگی را به قبل و بعد از کرونا تقسیم کرد. وقتی کرونا وارد ایران شد، که این ویروس هنوز ناشناخته بود و همه اقدامات آزمون و خطا بود.

ضیایی اقدامات انجام شده در دوران کرونا را در مجتمع مس سرچشمه مثبت ارزیابی کرد و گفت: تجمع‌ها، کلاس‌های آموزشی، سفرهای غیرضروری، فعالیت‌های ورزشی و ... حذف شد و حتی کارکنان و پرسنل در رستوران‌ها حضور پیدا نکردند و غذاها به صورت بسته بندی شده توزیع می شد.

مدیر بهداشت و درمان مجتمع مس سرچشمه رفسنجان به موفقیت‌ها و توانمندی‌های مجتمع سرچشمه در دوران کرونا اشاره کرد و گفت: شیوع بیماری کرونا در کشور با همه سختی‌هایی که داشت اما با مدیریت هوشمند و تلاش کارکنان، تشکیل ستاد بحران و کمیته پیشگری از بیماری کرونا و دیگر اقداماتی که انجام شد، در ۴۰ سال گذشته رکورد تاریخ شرکت مس در تولید و فروش در مجتمع سرچشمه رقم خورد که این اتفاق مهم با برنامه ریزی مشخص، رخ داد.

ضیایی اظهار کرد: تشدید محدودیتهای کرونایی در مجتمع مس سرچشمه از دیگر اقداماتی بود که در این مدت انجام گرفت. به طور مثال در اوائل شیوع کرونا افرادی که از سفر برمی گشتند، قرنطینه شدند و این افراد به صورت تلفنی غربالگیری می شدند و خدمات دریافت می کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha