• سه‌شنبه / ۲۱ تیر ۱۴۰۱ / ۱۰:۴۲
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1401042114104

مدیرکل نوسازی مدارس استان خراسان رضوی:

۲۲ درصد مدارس خراسان رضوی نیاز به تخریب دارند/۳۸ درصد نیازمند مقاوم‌سازی‌

۲۲ درصد مدارس خراسان رضوی نیاز به تخریب دارند/۳۸ درصد نیازمند مقاوم‌سازی‌

ایسنا/خراسان رضوی مدیر کل نوسازی مدارس استان خراسان رضوی با بیان اینکه ۸ درصد مدارس مشهد و ۲۲ درصد مدارس استان جزو مدارس تخریبی هستند و  باید تخریب شوند، گفت: همچنین ۱۵ درصد مدارس مشهد و ۳۸ درصد مدارس استان نیازمند مقاوم‌سازی‌اند.

ابوالقاسم بابایی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص نوسازی مدارس بیان کرد: به لحاظ استحکام بنا، مدارس به ۳ دسته مدارس مستحکم، مدارس نیاز به مقاوم‌سازی و مدارس فرسوده یا تخریبی تقسیم می‌شوند.

وی ادامه داد: ۸ درصد مدارس مشهد و ۲۲ درصد مدارس استان جزو مدارس تخریبی هستند که باید تخریب شوند. ۱۵ درصد مدارس مشهد و ۳۸ درصد مدارس استان نیازمند مقاوم‌سازی‌اند و ۷۷ درصد مدارس مشهد و ۴۰ درصد مدارس استان، جزو مدارس مستحکم هستند ولی کل مدارس استان به تعمیرات نیاز دارند.

مدیرکل نوسازی مدارس خراسان رضوی در خصوص بهسازی مدارس بیان کرد: کارهایی که در خصوص مدارس انجام می‌شود به سه شکل است؛ کارهای احداثی که از محل اعتبارات دولتی تامین یا با مشارکت خیرین انجام می‌شود، کارهای تخریب و بازسازی که اعتبارات آن نیز مشخص است، کارهای خاصی مثل محرومیت‌زدایی نیز از سال گذشته شروع شده است. در خصوص مرمت، بهسازی و آماده‌سازی برای مهر، اعتبار خاصی تحت عنوان تعمیرات اساسی و بهسازی مدارس داریم که در اختیار مدیران مدارس قرار می‌گیرد و مدیران با مشارکت‌هایی که جدای از اعتبار در اختیارشان قرار می‌گیرد، فرآیند تعمیر و بهسازی را آغاز می‌کنند.

بابایی اظهار کرد: در چند سال اخیر ردیف اعتبارات تخریب و بازسازی مدارس فرسوده و مقاوم‌سازی مدارس نیاز به مقاوم‌سازی، کاهش قابل توجهی داشته است. دلیل این موضوع هم این است که تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام در اولویت است.

مدیرکل نوسازی مدارس خراسان رضوی با بیان اینکه ما بر اساس اعتبار سالیانه کار می‌کنیم، گفت: اعتبار سال ۱۴۰۰ مشخص است و بر اساس آن کار می‌شود. سالیانه به ما اعتباری ابلاغ می‌شود و بر اساس آن در قانون تخریب و بازسازی مدارس قرار می‌گیرد.

وی در خصوص تخصیص بودجه برای طرح محرومیت‌زدایی بیان کرد: در سال ۱۴۰۰ حدود ۴۰۲ میلیارد تومان اعتبار مصوب برای ۹۱ پروژه با ۵۲۹ کلاس درس در نظر گرفته شده که ۵۰ درصد آن به مبلغ ۲۰۱ میلیارد تومان تخصیص داده شده است. از این تعداد پروژه ۷۴ پروژه مشتمل بر ۴۰۷ کلاس درس در مناطق حاشیه شهر و محروم استان اجرا شده است.

مدیرکل نوسازی مدارس خراسان رضوی درباره فضای سرانه آموزشی به ازای هر دانش‌آموز گفت: سرانه فضای آموزشی استاندارد در جهان ۸.۳۴ متر مربع است که میانگین این سرانه در کل کشور ۵.۲ متر مربع،  در خراسان رضوی۴.۳ متر مربع و در مشهد ۳.۵ متر مربع است. این سرانه در حاشیه شهر ۲.۲ متر مربع بوده که بسیار کمتر از حد استاندارد است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha