• جمعه / ۲۴ تیر ۱۴۰۱ / ۱۴:۴۴
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1401042416436
  • خبرنگار : 50513

امام‌ جمعه‌ موقت زنجان:

عید غدیر بالاتر از هر عیدی است

عید غدیر بالاتر از هر عیدی است

ایسنا/زنجان امام جمعه موقت زنجان گفت: روز امامت و ولایت باید زنده نگه داشته شود چرا که این روز با هیچ روز دیگری قابل مقایسه نیست.

حجت‌الاسلام سیدیعقوب موسوی ظهر امروز (۲۴ تیرماه) در خطبه‌های نمازجمعه این هفته زنجان، با بیان اینکه مناسبت‌های مهمی در پیش‌رو داریم، اظهار کرد: امروز ۱۵ ذی‌الحجه برابر با ۲۴ تیرماه، روز ولادت با سعادت امام علی‌النقی الهادی(ع) است؛ ایشان مدت ۳۳ سال امامت شیعیان را برعهده داشت و زیر نظر حاکمان عباسی در سامرا زندگی می‌کرد. دومین مناسبت در روز ۲۰ ذی‌الحجه هست که در این روز باسعادت، ولادت امام هفتم امام موسی‌کاظم (ع) روبه‌رو است.

موسوی با بیان اینکه قانون اساسی بخش مهمی از قوه قانون‌گذاری جمهوری اسلامی است، تصریح‌ کرد: روز ۲۶ تیرماه مصادف با سالروز تاسیس شورای نگهبان است. اگر شورای نگهبان قانونی را تایید نکند آن قانون قابل اعتنا نیست. نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری، مجلس شورای اسلامی، خبرگان رهبری، همه‌پرسی و انتخابات و تطبیق قوانین مصوب مجلس شورای اسلامی با شرع و قانون اساسی از وظایف مهم شورای نگهبان است.

وی ادامه داد: شورای نگهبان قانون اساسی ۱۲ عضو دارد که ۶ نفر فقیه توسط مقام معظم رهبری و ۶ نفر حقوقدان با معرفی رئیس قوه‌قضاییه و تصویب مجلس شورای اسلامی انتخاب می‌شوند.

خطیب موقت نماز جمعه زنجان، با اشاره به اینکه مهم‌ترین مناسبتی که در پیش‌رو داریم روز عید غدیر خم است، بیان کرد: روز عید غدیر بالاتر از هر عیدی است. از اینرو، روز امامت و ولایت باید زنده نگه داشته شود چرا که این روز با هیچ روز دیگری قابل مقایسه نیست.

وی با بیان اینکه عید غدیرخم دارای آداب و اعمال خاصی است، گفت: غسل کردن، پوشیدن لباس‌های نیکو، خواندن زیارت امین‌الله، خواندن دعای ندبه، صله رحم، اطعام مومنین، روزه گرفتن و خواندن نماز عید غدیر از اعمال مستحب این روز است.

موسوی با تاکید بر اهمیت عید غدیرخم برای شیعیان، عنوان کرد: اهمیت و گرامی‌داشت این روز به دلیل انتصاب حضرت علی‌بن‌ابی‌طالب (ع) به عنوان وصی و جانشین بلافصل حضرت محمد (ص) است؛ زیرا امامت را به وجود آورد و ادامه راه رسالت بود. 

امام جمعه موقت زنجان ادامه داد: واقعه غدیر خم، نقش سرنوشت‌سازی در تعیین مسیر آینده اسلام داشت. در این واقعه، پیامبر اکرم (ص) مهم‌ترین مأموریت دوران پیامبری خود را به انجام رساند؛ مأموریتی که انجام آن به منزله رساندن پیام رسالت حضرت محمد (ص) بود و کوتاهی در مورد آن باعث از بین رفتن زحمات چندین ساله ایشان می‌شد. 

وی با بیان اینکه تقوا محرک انسان به سمت و سوی اعمال نیک است، خاطرنشان‌ کرد: مسلمان باتقوا توجه بیشتری به دستورات دینی و الهی دارد و با قدرت می‌تواند خود را از گناه باز دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha