• چهارشنبه / ۵ مرداد ۱۴۰۱ / ۱۱:۲۳
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1401050503806
  • خبرنگار : 50180

راهی میان‌بُر برای رسیدن زودترِ دانش‌آموزان به بازار کار

راهی میان‌بُر برای رسیدن زودترِ دانش‌آموزان به بازار کار

ایسنا/کرمانشاه یک مشاور تحصیلی، ادامه تحصیل در هنرستان‌ها را یک راه میان بُر برای رسیدن زودتر دانش‌آموزان به بازار کار عنوان کرد.

نعمت فتحی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه یکی از مهمترین تصمیمات درزندگی نوجوانان، انتخاب رشته در پایه نهم است، اظهار کرد: هدایت تحصیلی یکی از مراحل انتخاب رشته تحصیلی و شغلی است که در پایه نهم برای همه دانش‌آموزان انجام و آنها باید به تناسب علاقه، استعداد، امکانات و نیاز روز بازار کار رشته‌ای را انتخاب و تحصیلات خود را در آن رشته خاص ادامه دهند.

فتحی اضافه کرد: در برخی موارد که تعدادشان کم هم نیست، خانواده‌ها  بدون در نظر گرفتن استعدادها و توان دانش آموز و علاقه او اصرار به ادامه تحصیل فرزندشان در یک رشته خاص دارند که این موضوع می تواند چالش‌های زیادی را پیش روی آینده تحصیلی و شغلی دانش‌آموز قرار دهد.

این مشاور تحصیلی تاکید کرد: خانواده‌ها باید در جریان انتخاب رشته دانش‌آموزان کلاس نهمی حتما از مشاوران با تجربه  کمک بگیرند تا بتوانند بهترین انتخاب را برای ادامه تحصیل فرزندشان رقم بزنند.

وی افزود: از آنجایی که موضوع اشتغال مهم است، خانواده‌ها و دانش‌آموزان حتما باید با در نظر گرفتن بازار کار یک رشته و پس از آن به تناسب استعداد، توانایی و امکانات برای انتخاب رشته تحصیلی دانش‌آموز تصمیم بگیرند.

وی در ادامه اشاره‌ای هم به مزایای تحصیل در رشته‌های فنی‌ و حرفه‌ای و کاردانش داشت و گفت: خانواده‌ها در فرآیند انتخاب رشته فرزندانشان این نکته را مدنظر داشته باشند که تحصیل در رشته‌های فنی و مهارتی زودتر به اشتغال منتهی می‌شود و فرزندانشان سریعتر از دانش‌آموزانی که رشته‌های نظری را برای ادامه تحصیل انتخاب می‌کنند، راهی بازار کار می‌شوند.

وی با اشاره به آمار بالای بیکاری در بین فارغ التحصیلان دانشگاهی‌، اضافه کرد:  با تحصیل در رشته‌های نظری، دانش‌آموزان بعد از اتمام دوران تحصیل در دبیرستان باید در کنکور شرکت کرده و پس از قبولی بسته به نوع رشته چندین سال هم در دانشگاه ادامه تحصیل دهند و بعد وارد بازار کار شوند، لذا انتخاب رشته‌های نظری فرآیند تحصیل دانش‌آموزان را طولانی‌تر می‌کند.

وی در ادامه با بیان اینکه برگه‌های هدایت تحصیلی بر مبنای عملکرد تحصیلی دانش‌آموز در پایه‌های هفتم، هشتم و نهم و نیز نتایج آزمون‌های مشاوره‌ای در پایه نهم صادر می‌شود و در فرآیند هدایت تحصیلی نظرات دانش آموز، والدین، دبیران و مشاور آموزشگاه نیز در نظر گرفته می‌شود، تاکید کرد: به نظر می‌رسد با توجه به ارزیابی‌های صورت گرفته بهترین رشته برای ادامه تحصیل دانش‌آموزان کلاس نهمی همان رشته‌ای است که در فرم هدایت تحصیلی به عنوان اولویت اول به آنها معرفی شده است.


انتهای پیام
 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha