• جمعه / ۱۴ مرداد ۱۴۰۱ / ۰۰:۰۳
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 140105141310638
  • منبع : نمایندگی اردبیل

نماینده مردم اردبیل در مجلس خبر داد:

اختصاص 800 میلیارد تومان منابع تهاتر نفتی به پروژه‌های بزرگراهی اردبیل

اختصاص 800 میلیارد تومان منابع تهاتر نفتی به پروژه‌های بزرگراهی اردبیل

ایسنا/اردبیل نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی گفت: از محل فاینانس و تهاتر نفتی 800 میلیارد تومان اعتبار برای توسعه بزرگراه‌های استان اردبیل اختصاص می‌یابد.

صدیف بدری ۱۳ مرداد در نشست مطبوعاتی با اصحاب رسانه در اردبیل اظهار کرد: پروژه راه آهن اردبیل که پیشرفت بسیار پایینی را قبل از سال 95 داشت، با تأمین اعتبار از محل ردیف ملی و فاینانس بانک ملی به ارزش یک‌هزار و 50 میلیارد تومان با سرعت بیشتری ادامه پیدا کرد که در حال حاضر نیز پیشرفت 93 درصدی این پروژه را شاهد هستیم.

وی تصریح کرد: امیدواریم دولت از منابع مختلف اعتبارات راه آهن اردبیل را تأمین کند تا این پروژه امسال و یا اوایل سال آینده آماده بهره‌برداری شود.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی در مورد ادامه مسیر راه آهن اردبیل به سمت پارس‌آباد نیز گفت: در بودجه سال 1401 راه آهن اردبیل – پارس‌آباد ردیف ملی پیدا کرده و امیدواریم به سرعت عملیات اجرایی راه آهن اردبیل به سمت پارس‌آباد را شاهد باشیم.

بدری افزود: برای توسعه استان اردبیل تقویت زیرساخت‌های حوزه راه، راه آهن و فرودگاه هدف‌گذاری شده بود که ما در حوزه راه سعی کردیم از ظرفیت منابع ملی و فاینانس بانکی برای توسعه بزرگراه‌ها استفاده کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: تا سال 95 ما در مجموع برای 200 کیلومتر از راه‌های استان ردیف ملی داشتیم که در سال 98 این میزان به 700 کیلومتر رسید که عمده این پروژه‌ها محور پارس‌آباد به مشگین‌شهر، اردبیل به گرمی، بیله‌سوار – مشگین‌شهر، اردبیل – مشگین‌شهر، اردبیل – سرچم و تونل دوم حیران بوده که از ردیف بودجه ملی بهره‌مند هستند.

بدری اضافه کرد: تا آخر سال گذشته 120 کیلومتر بزرگراه و 45 کیلومتر راه اصلی به بهره‌برداری رسید و تا آخر فصل کاری امسال 65 کیلومتر بزرگراه افتتاح می‌شود.

وی بیان کرد: از محور اردبیل – سرچم نیز امسال 25 کیلومتر به زیر بار ترافیک خواهد رفت و در کنار آن تلاش ما بر این است تا تونل دوم گردنه حیران نیز آماده بهره‌برداری شود.

بدری شاه بیت توسعه استان را تقویت زیرساخت‌های ارتباطی بیان کرد و ادامه داد: امسال 800 میلیارد تومان از محل فاینانس بانکی و تهاتر نفتی برای توسعه بزرگراه‌های استان اختصاص خواهد یافت.

وی در مورد راه‌های روستایی نیز اظهار کرد: وضعیت راه‌های روستایی استان اردبیل مناسب نیست ولی سعی کردیم سال گذشته 112 میلیارد تومان و امسال نیز منابع خوبی را در حوزه راهداری و توسعه راه‌های روستایی در نظر بگیریم.

بدری در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: فرودگاه اردبیل از بیس پرواز استاندارد برخوردار شده و همچنان با بی‌رغبتی برخی شرکت‌های هواپیمایی در برقراری پروازها روبه‌رو هستیم که امیدواریم این مشکلات نیز برطرف شود.

وی گفت: در بحث فاضلاب و آب شرب نیز طرح‌های خوبی در اردبیل ، نیر، نمین و سرعین در حال اجراست که سال گذشته 700 میلیارد تومان و امسال 900 میلیارد تومان منابع ملی برای توسعه طرح‌های آب و فاضلاب حوزه انتخابیه تأمین شده است.

بدری در مورد منطقه آزاد نیز افزود: ‌در مجلس دهم و یازدهم با تلاش و پیگیری‌های مستمر منطقه آزاد اردبیل مصوب و در مجمع تشخیص مصلحت از بین هفت منطقه آزاد کشور تنها برای اردبیل شرط گذاشتند تا یک نقطه از بین چهار نقطه انتخاب و توسعه منطقه آزاد رقم بخورد.

وی مخالفت خود را با بیان همکاران در ارسال لایحه جدید به مجلس اعلام کرد و ادامه داد: این ریسک بزرگی است و مرحل تصویب آن بسیار سخت خواهد بود ولی انتظار داریم دولت ملی و محلی قانون موجود مصوب مجلس و مجمع تشخیص مصلحت را اجرایی و عملیاتی کند.

بدری وضعیت اقتصادی کشور را نامطلوب توصیف کرد و گفت: مهمترین چالشی که در پنج ماه گذشته کشور با آن روبه‌رو بوده، حذف ارز ترجیحی و تبعات اقتصادی آن در زندگی مردم بوده که به معنای واقعی بسیاری از اقشار را به تنگنا انداخته است.

وی افزود: ارز چند نرخی تبعات فسادآور و رانتی به همراه دارد و ما معتقدیم به جای پرداخت یارانه‌های نقدی، باید کالا برگ هر چه سریعتر به مردم تحویل داده شود تا خرید کالاهای اساسی با قیمت مصوب و مناسب انجام شود.

بدری به وضعیت نامناسب تأمین دارو و نهاده‌های دامی در کشور اشاره کرد و ادامه داد: متأسفانه تیم اقتصادی دولت تبعات حذف ارز ترجیحی را در نظر نگرفتند و همین موضوع بسیاری از آسیب‌ها و دغدغه‌ها را به همراه داشت.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: دولت باید در بررسی جامع نقاط ضعف و قوت حذف ارز ترجیحی را مورد رصد قرار می‌داد که متأسفانه این امر انجام نشد و پیامد آن استیضاح وزرای صمت و تعاون بوده که تا بخش زیادی به نتیجه رسیده است.

بدری در مورد تعامل دولت و مجلس اضافه کرد: ما بنای همکاری داریم ولی ما در بحث نظارت جانب مردم را در نظر گرفته و از آنها حمایت می‌کنیم.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی از رئیس جمهور خواست تا هر چه سریعتر وزرای تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزیر بازرگانی و صنعت و معدن را معرفی کرده تا به دور از حاشیه‌ها تیم اجرایی دولت در کوتاهترین زمان با تشدید نظارت‌ها سر و سامان واقعی به بازار بدهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha