• دوشنبه / ۲۴ مرداد ۱۴۰۱ / ۱۲:۳۹
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1401052417333
  • خبرنگار : 50046

درآمد تجاری برخی از واحدهای صنعتی خراسان شمالی در جیب اتاق بازرگانی ایران و تهران

درآمد تجاری برخی از واحدهای صنعتی خراسان شمالی در جیب اتاق بازرگانی ایران و تهران

ایسنا/خراسان شمالی رئیس اتاق بازرگانی خراسان شمالی گفت: متاسفانه درآمد تجاری برخی از صنایع این استان به جیب اتاق بازرگانی ایران و تهران می رود.

سعید پورآبادی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: برخی از واحدهای صنعتی فعال در خراسان شمالی کارت بازرگانی مورد نیاز خود را از اتاق بازرگانی تهران و ایران می گیرند که این امر نیز سبب می شود تا درآمدهای تجاری به همان اتاق ها واریز شود.

وی افزود: فقط ۲۰ درصد از درآمد واریز شده به آن اتاق ها به اتاق بازرگانی خراسان شمالی واریز می شود.

پورآبادی ادامه داد: این کارخانه ها در این استان مستقر هستند، تمام آلودگی ها و یا خدماتی که به آن ها ارائه می شود از طریق این استان است اما درآمدشان عاید مکان های دیگر می شود.

وی با بیان اینکه واحدهای صنعتی و تولیدی صادرات محور که در این استان مستقر هستند باید کارت بازرگانی مورد نیاز خود را نیز از این استان دریافت کنند، گفت: از آنجاییکه مدیریت واحدهای مذکور در تهران مستقر هستند کارت های بازرگانی خود را نیز از آنجا دریافت کرده اند.

این مقام مسئول تصریح کرد: در حال حاضر واحدهای تولیدی شرکت سیمان بجنورد، مجتمع تولیدی فولاد اسفراین از جمله واحدهای تولیدی هستند که کارت بازرگانی خود را از تهران گرفته اند و درآمد تجاری آن ها نیز در همان محل ها پرداخت می شود.

وی با اشاره به اینکه واحدهای تولیدی مسئولیت های اجتماعی دارند که برای حوزه فعالیت خود باید به آبادانی این منطقه نیز کمک کنند، تاکید کرد: متاسفانه این واحدهای تولیدی به مسئولیت های اجتماعی خود عمل نکرده و به آبادانی منطقه کمکی نیز نکرده اند.

رئیس اتاق بازرگانی خراسان شمالی در ادامه به افزایش هزینه های حمل کالاهای صادراتی نیز اشاره کرد و گفت: متاسفانه بالارفتن هزینه های حمل و نقل سبب شده تا توان رقابت کالاهای ما نسبت به کالاهای صادراتی بازارهای جهانی، گرفته شود.

وی افزود: افزایش هزینه های حمل و نقل موجب بالا رفتن قیمت تمام شده کالاهای صادراتی ما شده و این در حالی است که بازارهای جهانی به دنبال کالای ارزان قیمتِ باکیفیت است.

پورآبادی با بیان اینکه یکی از کالاهای صادراتی در این استان بلوک های ساخته شده با بتن سبک است، ادامه داد: بخشی از این کالاها توسط کشتی از بندر امیرآباد صادر می شود و اخیرا اعلام شده که این نوع کالا باید از طریق کانکس صادر شود که اجاره کانکس هزینه مضاعفی بر دوش صادر کننده است.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر شرایط به گونه ای شده است که کالاهایی که در داخل کانکس قرار داده می شود زودتر نسبت به سایر کالاها صادر شده و باری از این بلوک های ساخته شده با بتن سبک از این استان در بندر امیرآباد وجود دارد که بعد از گذشت 3 ماه هنوز به کشور مقصد حمل نشده و این مشکل فقط سبب بدبینی مشتری خارجی، از دست رفتن بازار و همچنین تعلق گرفتن جریمه به تولیدکننده صادرات محور می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha