• چهارشنبه / ۹ شهریور ۱۴۰۱ / ۱۳:۱۷
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1401060907499
  • خبرنگار : 50180

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه معرفی شد

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه معرفی شد

ایسنا/کرمانشاه "سلیمان شفیعی" به‌عنوان سرپرست جدید دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه معرفی و از خدمات "حسن شرفی" رئیس پیشین این دانشگاه تقدیر شد.

حجت الاسلام جواد افشارنجفی مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان کرمانشاه، امروز(9 شهریور) در مراسم معارفه سرپرست دانشگاه علمی کاربردی استان، با بیان اینکه امروز جامعه به شدت نیاز به مهارت‌آموزی دارد، گفت: وقت آن رسیده که همه دانشگاه‌ها مهارت‌محوری را در اولویت قرار دهند.

وی از مهارت‌آموزی به عنوان امتیاز مهم دانشگاه جامع علمی کاربردی یاد کرد و افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی صرفا به دنبال آموزش تئوری نبوده و می‌کوشد تا دانشجویان خود را صاحب مهارت بار بیاورد.

حسن شرفی رئیس پیشین دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه نیز  از فرهنگ و هنر و کشاورزی به عنوان مزیت های استان کرمانشاه یاد کرد و افزود: در دو سال گذشته توانستیم مرکز فرهنگ و هنر را در چند رشته مثل عکاسی، خبرنگاری و... فعال کرده و در حوزه کشاورزی نیز رشته گیاهان دارویی را احیاء کنیم.

 شرفی افزود: اگر دانشگاه جامع علمی کاربردی بخواهد رسالت اصلی خود را ایفا کند، نیاز به احیای مراکز دولتی و تجهیز آنها به کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها دارد.

وی با اشاره به اینکه باید مراکز خصوصی دانشگاه نیز تقویت شوند، گفت: برای آچار به دست کردن فارغ التحصیلان دانشگاهی باید بستر کار عملی برای دانشجویان فراهم باشد.

سلیمان شفیعی سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه نیز در این مراسم با بیان اینکه دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه  زمانی۲۱ مرکز دولتی فعال داشت، گفت: این دانشگاه هم‌اکنون تنها هشت مرکز فعال با ۱۰۲ رشته محل در شهرستان های کرمانشاه، اسلام‌آباد غرب و روانسر دارد. 

 شفیعی افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه ۲۰ هزار و ۱۵۷ مترمربع فضای آموزشی، رفاهی و اداری و قریب ۸۰۰ نفر مدرس دارد.

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه با بیان اینکه هم اکنون پنج درصد دانشجویان استان در دانشکاه علمی کاربردی تحصیل می کنند که آمار کمی است، گفت: این آمار در کشور هم‌اکنون ۱۴ درصد است و برنامه‌ریزی شده به حدود ۳۰ درصد برسد.

وی با اشاره به مزیت بالای رقابتی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه در مقایسه با دیگر دانشگاه‌های استان، گفت:  ۴۱ درصد رشته‌های دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه خاص دانشگاه علمی کاربردی بوده و در هیچ کدام از دانشگاه‌های استان ارائه نمی‌شود.

وی با اشاره به ظرفیت‌های استان کرمانشاه در حوزه‌های حمل و نقل، خدمات، گردشگری، صنعت، کشاورزی و...، گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی با ورود در این حوزه‌ها می‌تواند نقش مهمی در رفع معضل بیکاری در استان ایفا کند.

انتهای پیام


 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha