• سه‌شنبه / ۱۵ شهریور ۱۴۰۱ / ۱۵:۱۹
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1401061511997

سرپرست مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی مطرح کرد:

لزوم تبدیل مجتمع آموزش عالی اسفراین به دانشگاه صنعتی

لزوم تبدیل مجتمع آموزش عالی اسفراین به دانشگاه صنعتی

ایسنا/خراسان شمالی سرپرست مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین گفت: تبدیل مجتمع آموزش عالی به دانشگاه صنعتی اسفراین یکی از اولویت‌های ما در این مجموعه است.

محمد حاتمی، ۱۵ شهریورماه، در نشست خبری با اصحاب رسانه، با اشاره به اینکه در حالِ تکمیل زیرساخت‌های لازم برای تبدیل مجتمع آموزش عالی به دانشگاه صنعتی اسفراین هستیم، اظهار کرد: برای تحقق این مهم باید ۹ رشته کارشناسی در قالب ۳ دانشکده داشته باشیم که در حال حاضر دارای دو دانشکده هستیم و تحقق این موضوع نیز تأثیر بسیاری در تکمیل ظرفیت دانشجویان این دانشگاه دارد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۴۸ عضو هیئت علمی در این مجتمع وجود دارد، اضافه کرد: طی دو فراخوان ۲۲ عضو هیئت علمی دیگر نیز جذب خواهد شد و اولویت نیز با جذب هیئت علمی‌های بومی است.

حاتمی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۶۰۰ دانشجو در این مجتمع تحصیل می‌کنند، افزود: برای سال تحصیلی جدید نیز ۳۰۰ نفر ظرفیت اعلام شده که هنوز نتایج آن مشخص نیست اما هر ساله ظرفیت دانشجویان در این مجتمع تکمیل نمی‌شود.

سرپرست مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین با تأکید براینکه نسبت به دو سال گذشته تخصیص دانشجو به مجتمع کاهش یافته است، ادامه داد: تخصیص دانشجو براساس اعضای هیئت علمی است و از این جهت برای افزایش ظرفیت دانشجو به دنبال جذب هیئت علمی هستیم.

امین نباتی، معاونت اداری، مالی و مدیریت منابع مجتمع عالی فنی و مهندسی اسفراین، نیز در ادامه این نشست با اشاره به اینکه در سفر ریاست جمهوری به خراسان شمالی ۱۰ میلیارد تومان برای مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین مصوب شده است، افزود: برای ساخت نماز خانه تاکنون ۵۰۰ میلیون تومان هزینه کرده‌ایم و برای تکمیل نیز یک میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.

1

وی با بیان اینکه برای آزمایشگاه پژوهشی دانشگاه نیز تاکنون ۲ میلیارد تومان هزینه شده و برای تکمیل نیز یک میلیارد تومان نیاز دارد، تصریح کرد: برای تکمیل ساختمان آموزشی مجموعه نیز ۱۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم اما متأسفانه این مجتمع ردیف بودجه عمرانی ندارد و تأمین اعتبار بسیار دشوار است.

مهدی احمدی، مدیریت امور پژوهشی و فناوری مجتمع عالی فنی و مهندسی اسفراین نیز با اشاره به اجرای طرح موفق «کوآپ» از سوی این مجتمع، بیان کرد: از سال ۹۵ تاکنون ۷۰۰ دانشجو برای کسب مهارت به کارخانه فولاد اسفراین معرفی شدند و برخی از این دانشجویان نیز در صنایع استخدام شدند.

 1

وی با بیان اینکه طرح مذکور به عنوان طرح برتر ملی نیز انتخاب شد، تصریح کرد: بیش از ۷ میلیارد تومان حق الزحمه برای این طرح پرداخت شده است و به دنبال توسعه این طرح در سایر صنایع نیز هستیم.

احمدی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۲ شرکت دانش بنیان در مجتمع داریم که به زودی به ۵ شرکت ارتقاء پیدا می‌کنند، تأکید کرد: ۲ واحد فناور نیز در مجتمع فعال هستند.

حمید دارابی، مدیریت امور دانشجویی مجتمع عالی فنی و مهندسی اسفراین، با اشاره به اینکه در حال حاضر برای ۷۰ درصد دانشجویان غیر بومی می‌توانیم تأمین خوابگاه کنیم، اضافه کرد: در خوابگاه‌های موجود برای ۱۶۲ نفر خانم و برای ۴۸۰ نفر آقا ظرفیت وجود دارد.

1

وی با اشاره به اینکه خوابگاه متأهلین یکی از نیازهای ما است، افزود: سرانه ورزشی مجتمع، ۲ برابر سرانه ورزشی کشوری است که احداث دیواره سخره‌نوردی یکی از اقدامات ورزشی در دستور کار است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha