• چهارشنبه / ۱۶ شهریور ۱۴۰۱ / ۲۱:۱۷
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1401061613077
  • خبرنگار : 50037

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر همدان خبر داد

رزن معتاد متجاهر ندارد/ساماندهی و درمان معتادان متجاهر تا پایان شهریورماه

رزن معتاد متجاهر ندارد/ساماندهی و درمان معتادان متجاهر تا پایان شهریورماه

ایسنا/همدان دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان همدان گفت: خوشبختانه شهرستان رزن معتاد متجاهر ندارد و در صورت وجود معدود و انگشت شمار است.

حمزه عبدکوند چهارشنبه ۱۶ شهریورماه در جلسه آسیب های اجتماعی شهرستان رزن، اظهار کرد: دولت در حوزه اعتیاد  براساس تکلیف قانون مکلف است معتادان را تحت درمان، صیانت و بازتوانی و بازگشت به جامعه قرار دهد که این امر هزینه‌های سنگینی را بردوش دولت قرار داده است.

وی با اشاره به اینکه علاوه بر آن خانواده هایی که وضعیت مالی خوبی دارند معتادان خود را در مراکز ماده ۱۵ تحت درمان قرار می دهند، افزود: در بحث مقابله و مبارزه نیروی انتظامی همواره در خط مقدم بوده و تشدید برخورد با خرده فروشان و توزیع‌کنندگان و پاکسازی محلات آلوده شهری و روستایی و جمع آوری معتادان متجاهر را در اولویت دارد.

عبدکوند خاطرنشان کرد: وزیر کشور تاکید کرده که باید تا پایان شهریورماه به صورت صددرصدی معتادان را پوشش و تحت درمان و ساماندهی قرار دهیم که این تاکید وزیر کشور به تبع سراسر کشور در دست اقدام است.

وی اظهار کرد: طبق جامعه آماری ۲۱ هزار نفری تحت درمان داوطلبانه آزادانه ۸۴ درصد از این جامعه آماری رفیق ناباب را علت اعتیاد خود عنوان کرده‌اند که این امر حاکی از آن است گام اول اعتیاد اکثریت افراد دوست ناباب بوده است.

عبدکوند با تاکید بر اینکه در حوزه مقابله و مبارزه کار در حال انجام است، یادآور شد: راهبرد ستاد و تاکید مقام معظم رهبری و دستگاه ها و ریاست جمهوری بحث پیشگیری بوده که در این رابطه راهی جز آگاهی‌بخشی نداریم چراکه این کار فراگیرتر بوده و رکن رکین این امر آموزش است و باید کاری کنیم جامعه به یک باز دارندگی برسد و این امر مشارکت مردم را مانند دوران کرونا می‌طلبد.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه اعتیاد سیاست‌گذاری بر این است باید با گفتمان‌سازی و مشارکت مردم و ایجاد حساسیت در مردم این مسولیت اجتماعی ارتقاء داده شود و همه جامعه به یک درک و فهم و گفتمان غالب برسند و با نفرت اجتماعی نسبت به اعتیاد خانواده ها با ایجاد مهارت "نه گفتن" به فرزاندن مانع اعتیاد شوند.

عبدکوند با اشاره به اینکه دروازه ورود به اعتیاد قلیان و سیگار است، تصریح کرد: خانواده‌ها در حلوگیری و پیشگیری از این امر  نقش محوری در آگاهی بخشی به فرزندان خود دارند.

علی‌اصغر غفاری‌آثار، فرماندار رزن هم اظهار کرد: خوشبخانه شهرستان رزن در بحث مواد مخدر و اعتیاد کلان مشکل خاص باندی، حاد و خشن ندارد اما در بحث خرده فروشی مشکلات زیادی دادیم که برای پیشگیری از این‌امر برنامه‌های مختلفی در دست اجراست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha