• شنبه / ۱۹ شهریور ۱۴۰۱ / ۱۵:۱۶
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1401061914604
  • خبرنگار : 50046

رئیس کل دادگستری خراسان شمالی مطرح کرد:

تأمین منابع درآمد پایدار مهمترین عامل بازدارنده در برابر آسیب های اجتماعی

تأمین منابع درآمد پایدار مهمترین عامل بازدارنده در برابر آسیب های اجتماعی

ایسنا/خراسان شمالی رئیس کل دادگستری خراسان شمالی گفت: تأمین منابع درآمد پایدار مهمترین عامل بازدارنده در برابر آسیب های اجتماعی است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی این اداره کل، حجت الاسلام والمسلمین رضا براتی زاده در دیدار با تعدادی از خانواده های زندانیان نیازمند اظهار کرد: تجربه ثابت کرده بدون شک اگر مشکلات زندانیان و خانواده‌های مددجویان به ویژه در حوزه اشتغال حل نشود دیگر ارکان  جامعه نیز دچار اختلال و تزلزل  خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: طبیعی است متناسب با جرم باید مجازات تعیین شود و قدر مسلم، فردی که  امنیت و آرامش جامعه را برهم می‌زند باید به نحو مقتضی و البته بازدارنده متنبه شود.

وی با تأکید مضاعف بر ضرورت تغییر نوع و ماهیت باورها و رویکردها نسبت به خانواده های زندانیان و ضرورت رعایت حقوق شهروندی در این خصوص اظهار کرد: به طور قطع خانواده مجرم به هیچ وجه مستحق مجازات نیست و حتی ضرورت دارد با تعیین سازوکارهای مناسب از این خانواده‌ها بطور مادی و معنوی حمایت شود.

حجت الاسلام والمسلمین براتی زاده خاطرنشان کرد: بیشتر خانواده هایی که به نحوی از انحاء سرپرست خانواده آنان در زندان محبوس می باشد دارای مشکلات شدید مالی هستند و نیاز به توجه و حمایت دارند و اگر امروز به آن ها توجه نشود بطور قطع و یقین در چنین بستری باید نگران به وجود آمدن  زمینه های تهدید جامعه  در آینده  باشیم.

رئیس کل دادگستری استان بر استفاده از ظرفیت خیرین و سرمایه گذاران، گروه های مردم نهاد و نهادهای متولی و ذی ربط را در راستای اشتغال آفرینی و کاهش حجم مشکلات فراوان این قشر آسیب دیده اجتماعی اشاره کرد و گفت: تأمین منابع  درآمد پایدار برای خانواده های زندانیان نیازمند همکاری سازنده صنایع مختلف را می طلبد و لازم است با هدف گذاری بلندمدت،  مدیران  مجموعه های تولیدی  در راستای قدم نهادن در این مسیر  ترغیب و تشویق شوند و در اشتغالزایی مولد و ایجاد درآمد پایدار برای خانواده زندانیان نقش ایفاء کنند.

مقام عالی قضایی استان افزود: حمایت ها و مساعدت ها لزوما مادی نیست؛ بلکه می تواند حسب مورد دارای ماهیت و محتوای معنوی، آموزشی و فرهنگی نیز باشد.

وی بر نقش انجمن های حمایتی در  توانمندسازی و کاهش آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد و افزود: ما با حمایت هدفمند و راهگشا از زندانیان و خانواده های آنان در حقیقت می توانیم هم به خودمان و هم به جامعه خدمات ارزشمند ارائه کنیم.

وی با اشاره به مهمترین آثار اشتغال آفرینی در جهت کاهش آسیب های اجتماعی ادامه داد: بدون تردید جلوگیری از شکل گیری ناهنجاری‌های اجتماعی و پیشگیری از آسیب‌پذیری اقشار در معرض خطر، یکی از اصلی ترین اهداف پیش بینی شده در این مسیر به شمار می رود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha