• شنبه / ۱۶ مهر ۱۴۰۱ / ۱۴:۱۰
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1401071607713
  • خبرنگار : 50123

مدیرکل استاندارد:

تجهیزات پارک‌های چهارمحال و بختیاری استاندارد نیست

تجهیزات پارک‌های چهارمحال و بختیاری استاندارد نیست

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیرکل استاندارد چهارمحال و بختیاری در خصوص نظارت بر پارک‌ها و شهربازی‌های استان، گفت: متاسفانه تجهیزات پارک‌های موجود در استان استاندارد نیست، البته نامه‌هایی در این خصوص برای شهرداری ارسال شده اما تاکنون اقدامی در جهت تعویض و استانداردسازی تجهیزات در پارک‌ها انجام نشده است.

مهدی پژوهش ۱۶ مهرماه در نشست خبری با اصحاب رسانه چهارمحال و بختیاری با اشاره به آغاز هفته استاندارد، اظهار کرد: این سازمان وظیفه دارد در ارائه خدمات شامل تولیدات صنعتی، کشاورزی، معادن، صنایع غذایی و مراکز خدماتی نظارت داشته باشد.

مدیرکل استاندارد چهارمحال و بختیاری با اشاره به بازدیدهای صورت گرفته از مراکز عرضه و تولیدی توسط کارشناسان، افزود: طی شش ماهه نخست سال جاری ۱۰۳۶ مورد بازدید و بازرسی از مراکز عرضه و ۳۹۶ مورد بازرسی به همراه ۵۷۶ مورد نمونه‌برداری از واحدهای تولیدی انجام شده است.

وی گفت: علاوه بر نظارت بر مراکز عرضه و تولیدی، نظارت بر جایگاه‌های سوخت از دیگر وظایف این اداره‌کل است، ۱۰۵۵ نازل عرضه‌کننده سوخت مایع در استان وجود دارد و در این مدت از ۱۲ مورد از جایگاه‌های سوخت CNG مورد بررسی قرار گرفتند.

پژوهش در خصوص نظارت بر پارک‌ها و شهربازی‌های استان، تصریح کرد: متاسفانه تجهیزات پارک‌های موجود در استان استاندارد نیست و در این مدت از ۲۰۰ مورد از تجهیزات پارک‌ها بازرسی صورت گرفت، البته نامه‌هایی در این خصوص برای شهرداری ارسال شده اما تاکنون اقدامی در جهت تعویض و استانداردسازی تجهیزات پارک‌ها صورت نگرفته است.

مدیرکل استاندارد چهارمحال و بختیاری ادامه داد: از ۱۴ شهربازی، بازرسی از ۳۵۰ مورد تجهیزات آن صورت گرفته که نامه غیر ایمن بودن تجهیزات پارک‌های استان برای دادستان و رئیس کل دادگستری برای بررسی ارسال شده است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه تمدید پروانه واحدهای تولیدی سه ساله است، بیان کرد: اگر در طول مدت سه سال، واحد تولیدی به خوبی موارد استانداردسازی را رعایت نکرده باشد در صورت بالا رفتن نمرات منفی، ابطال، توقیف و توقف تولید را به همراه دارد، البته واحدهایی که اصول استاندارد را رعایت کنند مورد تشویق قرار می‌گیرند.

پژوهش با اشاره به مهم بودن ایمنی ساختمان‌ها، توضیح داد: باتوجه به اینکه تمامی قسمت‌های یک ساختمان تحت نظارت این اداره‌کل نیست، اما می‌تواند بر شن و ماسه و بتن، یونولیت‌های به کار رفته در سقف ساختمان و آسانسور نظارت داشته باشد که متاسفانه عدول از استاندارد در بتن ساختمان‌ها صورت می‌گیرد، بنابراین لازم است ناظران ساختمان در استفاده از مصالح غیراستاندارد دقت کنند زیرا عواقب آن متوجه ناظر است.

مدیرکل استاندارد چهارمحال و بختیاری ادامه داد: باتوجه به اینکه سه واحد تولید یونولیت سقفی در شهرکرد و یک واحد در لردگان است، اما بازار یونولیت دست تولیدکنندگان استان نبوده و بدون بررسی از دیگر استان‌ها وارد می‌شوند، بنابراین لازم است در مصالح ساختمانی نظارت‌ها به صورت جدی انجام شوند، البته در طرح‌های مسکن‌ ملی ناظر به عنوان پیمانکار نیز فعالیت دارد که این امر موجب استفاده از مصالح با کیفیت پایین از جمله یونولیت سقفی می‌شود.

وی با اشاره به تدوین ۳۵ هزار عنوان استاندارد ملی در کشور، اضافه کرد: ۷۵۰ مورد معادل دو درصد از عناوین استاندارد ملی تدوین شده توسط چهارمحال و بختیاری صورت گرفته است، همچنین در سال جاری تاکنون ۱۶ عنوان استاندارد ملی به اداره‌کل استاندارد استان واگذار شده که تلاش‌ها در راستای افزایش این عناوین است.

مدیرکل استاندارد چهارمحال و بختیاری از برگزاری همایش تجلیل از واحدهای نمونه و برتر استانی و همیاران استاندارد و نمایشگاه تولیدات ۲۴ واحد تولیدی تحت شمول استاندارد به مدت یک روز در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی در شهرکرد خبر داد.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا مبنی بر دست‌کاری ترازوی واحدهای صنفی، تصریح کرد: حتما باید ترازوهای واحدهای صنفی به صورت دیجیتالی باشند که کارشناسان به صورت دوره‌ای نظارت‌ها را انجام می‌دهند، البته این نظارت‌ها به یک شرکت بازرسی واگذار شده که در سطح شهر ترازوها را مورد بازرسی قرار می‌دهند، همچنین مردم در صورت مشاهده این موضوع می‌توانند با شماره ۱۵۱۷ تماس گرفته یا به صورت حضوری به اداره‌کل استاندارد مراجعه و شکایت خود را ثبت کنند.

پژوهش در پایان با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه میان پارک علم و فناوری و اداره‌کل استاندارد در خصوص صدور پروانه استاندارد شرکت‌های دانش‌بنیان، خاطرنشان کرد: یک دفتر استانداردسازی در پارک علم و فناوری دایر شده است، همچنین علامت استانداردی به محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان اختصاص یافته که راهنمایی‌های لازم به نخبگان و مخترعان توسط کارشناس مربوطه انجام خواهد شد، یعنی با استفاده از دفتر استانداردسازی، اختراع مورد آزمایش قرار می‌گیرد و کار استانداردسازی محصول توسط کارشناس انجام خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha