• پنجشنبه / ۲۱ مهر ۱۴۰۱ / ۱۲:۳۶
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1401072111074
  • خبرنگار : 50509

رییس پارک علم‌وفناوری خراسان رضوی:

مسیر فناوری شفاف نیست 

مسیر فناوری شفاف نیست 

ایسنا/خراسان رضوی رییس پارک علم‌وفناوری خراسان رضوی گفت: در کنار تمامی وظایفی که بر عهده پارک علم‌وفناوری است، وظیفه مهم و اصلی ما آموزش فناوری است؛ چراکه مسیر فناوری شفاف نیست‌. 

مسعود میرزایی در  سومین گردهمایی شرکت‌های دانش‌بنیان که صبح امروز ۲۱ مهرماه با حضور سرپرست معاونت علم‌وفناوری ریاست جمهوری برگزار شد، اظهار کرد: در سال جدید و پس از فرمان رهبر معظم انقلاب، پارک علم‌وفناوری خراسان رضوی با توجه به مزیت‌های استانی و بر اساس پروژه‌های نیازمحور، برنامه‌هایی مبنی بر سرمایه‌های طبیعی موجود استان ترسیم کرده است.

وی با اشاره به وجود سرمایه‌های عظیم طبیعی در کشور، افزود: یک درصد از جمعیت و همچنین یک درصد از مساحت کل کره زمین را ایران به خود اختصاص داده است. به علاوه حدود ۴ درصد از ذخایر معدنی دنیا در کشور ما قرار دارد که ۷۰ درصد این میزان، در شرق کشور است. 

رئیس پارک علم وفناوری به تشریح برنامه‌های این مجموعه پرداخت و گفت: با توجه به اینکه خراسان رضوی منطقه ویژه صنایع‌غذایی در کشور است دومین برنامه ما در حوزه صنایع‌ غذایی است، اما متاسفانه در وزارت صمت، جهاد کشاورزی و وزارت فرهنگ‌وارشاد اسلامی یک اصول فناوری دانشی در این وزارتخانه‌ها نبوده است‌. معاونت علمی‌وفناوری تلاش کند تمام وزارتخانه‌ها به یک پیکر واحد تبدیل شده و نظام یک خروجی کلان باشند. 

میرزایی با بیان اینکه در سفر ریاست جمهوری تقاضای تاسیس پردیس صنایع معدنی را ارائه کرده است، عنوان کرد:  بنا است که در آینده یک دهکده فناوری در منطقه طرق مشهد با حاکمیت پارک علم‌وفناوری ایجاد شود که زمین را برای استقرار  در اختیار ما بگذارند. متاسفانه پارک علم و فناوری منجمد شده و حتی یک سانتی‌متر فضا نداریم. 

وی افزود: مکاتبات بسیاری با ریاست جمهوری انجام شده که یک کارخانه خانه‌سازی با زیربنای ۸۰ هکتاری را در اختیار پاک علم وفناوری بگذارند ضمن اینکه مکاتبات مربوطه با وزرای علوم و راه و شهرسازی انجام شده است‌. متقاضیان بسیاری پشت درها منتظر هستند که اتفاقات خوب رقم بخورد که بتوانیم آنها را مستقر کنیم. 

رییس پارک علم‌وفناوری با تاکید بر اینکه باید برخی تفکرات فناوری فرهنگی را در این مجموعه آموزش بدهیم، بیان کرد: از فرهنگ صرفا کلیشه‌ای استفاده نکرده  بلکه در صدد آموزش  برخی تفکرات فناوری فرهنگی به عنوان یکی از برنامه‌های اصلی در مجموعه علم‌وفناوری هستیم؛ چراکه جوانان در این مسیر قرار می‌گیرند اما هنوز شفاف‌سازی مسیر فناوری اتفاق نیفتاده است. 

میرزایی خاطرنشان کرد: اگر امروز در حوزه  تولید علم در دنیا حرفی برای گفتن داریم به دلیل روشنی مسیر تولید است، اما در فناوری اینگونه نیست لذا در کنار وظایف مذکور آموزش فناوری را اصلی‌ترین وظیفه خود می‌دانیم. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha