• سه‌شنبه / ۲۶ مهر ۱۴۰۱ / ۱۲:۰۳
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1401072614199
  • خبرنگار : 50212

مدیر مجتمع کشت و صنعت حامی کوثر ساوه تاکید کرد

اشتغال و حرفه‌آموزی، عامل موثر پیشگیری از بازگشت زندانیان به عرصه جرم

اشتغال و حرفه‌آموزی، عامل موثر پیشگیری از بازگشت زندانیان به عرصه جرم

ایسنا/مرکزی مدیر مجتمع کشت و صنعت حامی کوثر ساوه گفت: اشتغال و حرفه آموزی راهبرد موثری برای بازپروری زندانیان و عاملی برای پیشگیری از وقوع جرم است.

عباس اصغری‌مقدم در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه مجتمع کشت و صنعت کوثر حامی ساوه یکی از واحدهای بنیاد تعاون زندانیان کشور است که در امر اشتغال و حرفه آموزی فعالیت می‌کند، اظهار کرد: در حال حاضر سالانه ۷۰ هزار زندانی در مجتمع‌های وابسته به بنیاد در رشته‌های کشاورزی، صنعتی و... دوره‌های آموزشی حرفه‌آموزی را طی کرده و مدارک فنی و حرفه‌ای دریافت می‌کنند تا پس از آزادی از زندان با اخذ تسهیلات از بانک‌های عامل برای خود کسب و کار ایجاد کنند.

وی افزود: بنیاد تعاون زندانیان کشور توانسته از بدو تاسیس تاکنون با فعالیت مجتمع‌های وابسته تولیدی در کشور برای افزون بر ۴۰ هزار نفر اشتغال پایدار ایجاد کند.

وی افزود: این مجتمع دارای حدود ۳۳۰ هکتار اراضی کشاورزی بوده که ۲۴۰ هکتار آن باغات پسته و شامل ارقام اکبری، فندقی، احمد آقایی کله قوچی است که جزو ارقام تجاری کشور محسوب می‌شود. حدود ۲۰ هکتار به کشت محصولات زراعی از قبیل گندم، جو، کلزا، ذرت و نهال پسته اختصاص دارد. همچنین دارای یک هکتار گل محمدی و کارگاه گلابگیری است. از آنجاکه منابع آبی این مجتمع محدود است، کشت دیم بیشترین سهم را از اراضی کشاورزی این مجموعه دارد.

اصغری‌مقدم بیان کرد: از مجموع ۲۴۰ هکتار باغات پسته مجتمع نزدیک به ۱۶۰ هکتار تحت پوشش سیستم آبیاری تحت فشار و قطره‌ای است و در نظر داریم ظرف یکسال آینده مابقی سطح زیر کشت تحت نیز پوشش آبیاری تحت فشار قطره‌ای قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه مجتمع کشت و صنعت حامی کوثر در امر اشتغال و حرفه‌آموزی مددجویان فعالیت می‌کند، اظهار کرد: در این مجتمع روزانه بین ۱۰۰ الی ۱۵۰ نفر مددجو در امر کشاورزی و باغداری فعالیت کرده و برای آنها اشتغال همراه با حرفه آموزی و مهارت آموزی ایجاد شده است.

اصغری‌مقدم با اشاره به اینکه عمده فعالیت مجتمع در حوزه باغداری با کشت و تولید محصول پسته است، افزود: همچنین فعالیت در تولید نهال پسته، کارگاه بلوک زنی و کشت گلخانه‌ای از دیگر فعالیت‌هاست.

وی به انجام عملیات پوست کنی و خشک کردن پسته پس از برداشت محصول در کارگاه فرآوری مستقر در مجتمع اشاره کرد و افزود: با اخذ پروانه بهداشتی و بهره‌برداری، صنایع بسته بندی محصول در مجتمع ایجاد و پسته تولیدی با برند "حامی" روانه بازار در سراسر کشور می‌شود.

اصغری‌مقدم خواستار راه‌اندازی مرکز عرضه مستقیم پسته در شهرستان ساوه با کیفیت بالا و قیمت مناسب در سایه همکاری مسئولان شد و افزود: فعالیت مجتمع با حدود ۵۰۰ راس دام سبک در حوزه دامداری در کنار تولید پسته و گلخانه تولید نهال پسته، محوری‌ترین فعالیت‌های مجتمع است.

وی با اشاره به اینکه زندانیانی که در مجتمع‌های وابسته به بنیاد تعاون فعالیت دارند افزون بر سه هزار محصول در کشور در بخش کشاورزی، دامپروری، شیلات، صنایع دستی و ... تولید می‌کنند، کمبود منابع آبی را مهمترین مشکل پیش روی مجتمع دانست و افزود: واگذاری اراضی خلع ید شده به همراه منابع آبی از سوی مدیریت شهرستان به بنیاد تعاون زندانیان کشور در پی تفاهم‌نامه ملی منعقد شده، صدور مجوز برای بهره‌مندی بیشتر از منابع آبی، واگذاری زمین برای احداث مجتمع اداری و تجاری در سطح شهر به منظور توسعه فعالیت‌ها و برخورداری شهرستان از یک فروشگاه دائمی عرضه محصولات، مساعدت در راه‌اندازی مجتمع خدماتی رفاهی توسط بنیاد تعاون برای رفاه حال مردم و ایجاد اشتغال، همکاری در آسفالت کردن و یا بهسازی محور مواصلاتی مجتمع به محور قدیم ساوه به غرق‌آباد از جمله مهمترین مطالبات و خواسته‌هاست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha