• یکشنبه / ۱ آبان ۱۴۰۱ / ۲۲:۱۲
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1401080100706
  • خبرنگار : 30147

رئیس مجلس دانش‌آموزی خراسان رضوی:

تخریبی بودن مدارس و کمبود فضای آموزشی از مهمترین معضلات در شهرستانها است

تخریبی بودن مدارس و کمبود فضای آموزشی از مهمترین معضلات در شهرستانها است

ایسنا/خراسان رضوی رئیس مجلس دانش‌آموزی خراسان رضوی تخریبی بودن مدارس و کمبود فضای آموزشی که بیشتر در حاشیه شهرها و اکثراً در روستاها دیده می‌شود را از جمله معضلات موجود دانست.

نیما نادری یکم آبان‌ماه در اولین اجلاسیه دانش‌آموزی کاشمر که در سالن همایش‌های فرمانداری این شهرستان برگزار شد، افزود: تخریبی بودن مدارس و کمبود فضای آموزشی که بیشتر در حاشیه شهرها و اکثراً در روستاها دیده می‌شود از دیگر معضلات موجود محسوب می‌شود به طوری که در برخی مدارس آجرهای ستون و دیوارها به راحتی در می‌آیند.

وی با انتقاد از نبود سرویس بهداشتی مناسب در مدارس روستایی خاطرنشان کرد: دانش‌آموزان از رویه‌های جاری در شهرستان‌ها و کشور رنج می‌برند و نگران هستند.

رئیس مجلس دانش‌آموزی خراسان رضوی بیان کرد: متأسفانه برای انجام کوچک‌ترین کار فرهنگی در مدارس با مشکلات جدی اعتبار مواجه هستیم و بعضاً آن‌قدر ما را درگیر پیچ و خم‌های اداری می‌کنند که عطای آن را به لقایش می‌بخشیم.

وی با بیان اینکه کار فرهنگی منحصر به آموزش و پرورش نیست و همه باید در این امر خطیر شریک باشند، از مسئولان خواست از قشر جوان و نوجوان با استعداد و نخبه در پیشرفت و حل مسائل کشور استفاده کنند.

نادری در ادامه با اشاره به اینکه بالا بودن میانگین سنی معلمان یکی از مهم‌ترین مسائلی است که دانش‌آموزان این استان و به خصوص شهرستانها را رنج می‌دهد، به کمبودها، مشکلات و آسیب‌های دانش‌آموزان کاشمر اشاره کرد و گفت: متأسفانه ۳۶ هزار دانش‌آموز کاشمری نه اردوگاه کامل و نه استخر اختصاصی دارند، از سویی بالغ‌بر ۴۰ سال می‌شود که کانون لقمان و دارالقرآن‌ها در یک ساختمان مستقر هستند و هیچ جذابیتی ندارند.

وی اظهار کرد: دانش‌آموزان مقطع متوسط استثنایی کاشمر به دلیل نداشتن مدرسه مجبور هستند به عنوان تنها شهر استان هر روز ۱۲ کیلومتر را طی کنند تا به مدرسه استثنایی متوسطه روستای مغان برسند.

نماینده استان در مجلس دانش‌آموزی کشور افزود: کاشمر قدیمی‌ترین پروژه نیمه تمام مدرسه استثنایی به نام امام علی(ع) را دارد که از سال‌ها قبل باقی مانده است، دانش‌آموزان استثنایی کاشمر در حال حاضر در مخروبه‌ای تحصیل می‌کنند که از ۱۰ سال قبل به عنوان مدرسه تخریبی اعلام شده است.

نرجس نیازی، عضو مجلس دانش‌آموزی شهرستان کاشمر در این اجلاسیه خاطرنشان کرد: آنچه در مدارس شهرستان کاشمر رایج و تبدیل به یک معضل شده ازدواج زودهنگام دختران است، برخلاف گذشته این مشکل فقط مختص مدارس حاشیه شهر نیست و به مدارس خاص هم سرایت نموده است.

وی سرمنشأ این مشکل را مسائل خانوادگی و تفکر اشتباه پدر و مادرها دانست و تصریح کرد: این تفکر اشتباه موجب شده که دانش‌آموز در طول عمر زندگی خود سیاه‌پوش باشد و این سیاهی در روح او نهفته شود.

نیازی عنوان کرد: کسی که روحش را سیاهی گرفته باشد چه انتظاری می‌رود که بتواند مادر خوبی برای یک کودک باشد، او هنوز در خیال عروسک‌هایش است، به جای اینکه به فکر درس و مدرسه خود باشد باید به مشکلات و تشنج‌های زندگی بیندیشد.

وی همچنین افزود: دختر بچه ۱۳ ساله‌ای که کارت ملی و حق رأی و حتی اجازه گرفتن گواهینامه ندارد و نمی‌تواند هیچ کار مالی و تجاری را انجام دهد چگونه صلاحیت کافی برای ازدواج را دارد؟

عضو مجلس دانش‌آموزی شهرستان کاشمر تصریح کرد: دختر ۱۳ ساله‌ای که حق رأی ندارد یعنی قدرت تصمیم‌گیری درست و صحیح برای کشورش را ندارد و نمی‌تواند برای زندگی خودش که قرار است تمام عمر خود را در آن صرف کند تصمیم بگیرد، متأسفانه مسئولینی که این تصمیم‌گیری‌ها را برای او منع کرده و رد صلاحیت شده ولی برای ازدواج زودهنگام رد صلاحیت نمی‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: ازدواج زود هنگام نه تنها موجب می‌شود کودکی کردن از یاد دانش‌آموز ۱۳ ساله برود بلکه وقتی بالغ شد چون از آن انتخابی که در آن دخالتی نداشته ناراضی است طلاق می‌گیرد.

نیازی گفت: کاش در کنار همه موضوعاتی که در کتاب‌ها می‌آورند برای آسیب‌های ازدواج‌های زودهنگام، چگونگی رویارویی با مشکلات، درست تصمیم گرفتن و مهارت‌های زندگی هم مطالبی را بیاورند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha