• دوشنبه / ۲ آبان ۱۴۰۱ / ۱۳:۴۲
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1401080201197
  • خبرنگار : 50184

استاندار کرمانشاه:

از برگزاری جشنواره‌های نشاط‌آور حمایت می‌کنیم

از برگزاری جشنواره‌های نشاط‌آور حمایت می‌کنیم

ایسنا/کرمانشاه استاندار کرمانشاه از برنامه ریزی برای ارتقاء شادی و نشاط بین مردم کرمانشاه با ایجاد اشتغال، برگزاری جشنواره های مختلف و ارائه خدمات گردشگری رایگان به دانش آموزان و دانشجویان خبر داد.

بهمن امیری مقدم در نشست امروز(دوم آبان) شورای فرهنگ عمومی استان کرمانشاه، از جذب اعتبارات کلان برای تحول در حوزه های مختلف استان خبر داد و اظهار کرد: با اجرای پروژه های بزرگ از محل این اعتبارات، اتفاقات و تحولات بزرگی برای استان در پیش است.

وی یکی از اهداف مهم این پروژه ها را بحث ایجاد اشتغال برای جوانان عنوان کرد و افزود: بدنبال ایجاد اشتغال، نشاط عمومی و شادابی که روی آن تمرکز و ورود جدی کرده ایم هم بوجود خواهد آمد.

استاندار کرمانشاه گفت: علاوه بر ایجاد اشتغال، باید برنامه هایی را هم برای افزایش شادی و نشاط عمومی در جامعه و تخلیه هیجانات جوانان اجرا کنیم که در این رابطه دانشگاه ها، ورزش و جوانان، آموزش و پرورش و میراث فرهنگی استان باید به صورت جدی پای کار باشند.

وی با بیان اینکه برگزاری جشنواره های مختلف می تواند به ارتقاء شادی و نشاط در جامعه کمک کند، گفت: از برگزاری جشنواره هایی که برای مردم شادی آور باشد، حمایت می‌کنیم.

امیری مقدم در ادامه با تاکید بر اینکه باید کانون خانواده را گرم نگه داریم، گفت: در این راستا طرح تعطیلی پنجشنبه ها را در دستور کار قرار داده ایم تا سرپرستان خانواده ها بتوانند زمان بیشتری را در کنار خانواده خود سپری کنند و از نقاط دیدنی کرمانشاه بازدید داشته باشند.

وی اضافه کرد: همچنین در نظر داریم خدمات گردشگری را برای دانشجویان و دانش آموزان رایگان کنیم.

استاندار کرمانشاه در ادامه با تاکید بر اینکه برنامه هایی که توسط دولت در استان انجام می شود را باید برای مردم بازگو کرد، گفت: باید با بازگو کردن اقدامات انجام شده از طریق رسانه ها، مردم را به آینده امیدوار کنیم.

وی در ادامه با بیان اینکه کم کاری هایی در حوزه فرهنگ عمومی صورت گرفته، گفت: در حوزه های فرهنگی باید هدفمند و با روش های بروز و متناسب با زمان پیش برویم.

به گزارش ایسنا، سلمان محمدی مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه هم در این نشست بااشاره به وحود بیش از ۳۰۰ هزار دانش آموزان در استان، اظهار کرد: بصورت میانگین برای هر ۱۴ دانش آموز یک معلم داریم که آمار بسیار خوبی است و در برخی از مناطق همچون روستاها هم گاها برای یک دانش آموز یک معلم داریم.

وی به بازگشایی مدارس پس از حدود سه سال اشاره کرد و گفت: طی این مدت که درگیر کرونا بودیم، دانش آموزان را درگیر فضای مجازی کردیم که پیامدهای منفی هم بدنبال داشته و اکنون هم دشمن با ایجاد اغتشاشات و کشاندن آنها به دل مدارس و دانشگاه ها و تعطیلی آنها می خواهد این روند را ادامه دهد.

محمدی در ادامه به رویکردهای آموزش و پرورش استان برای سال تحصیلی جدید اشاره کرد و گفت: باتوجه به تعطیلی سه ساله مدارس، رویکرد مهم ما در حوزه های تربیتی و مهارت آموزی مبتنی بر سند تحول بنیادین آمورش و پرورش خواهد بود که مورد تایید مقام معظم رهبری هم قرار گرفته است.

وی اظهار کرد: در این راستا بویژه در حوزه تربیتی دو طرح را در دستور کار قرار داده ایم که یکی از آنها اجرای برنامه های راهیان نور و دیگر طرح پیشرفت گردی است که قرار است به منظور آشنایی دانش آموزان با پیشرفت های استان در حوزه های سدسازی و کارخانجات اجرا شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه از برنامه ریزی برای اجرای طرحی با عنوان "شهید خرازی" هم نام برد و گفت: باتوجه به شکافی که طی سالهای اخیر به واسطه گسترش فضای مجازی بین فرزندان و اولیای آنها در خانواده ها بوجود آمده، به دنبال این هستیم تا با اجرای طرح شهید خرازی این‌ شکاف را ترمیم کنیم.

به گفته این مسئول در روزهای پنجشنبه و جمعه که مدارس تعطیل هستند، مقرر شده تا سالن های وررشی مدارس استان را روزهای پنجشنبه برای مادران و دختران و روزهای جمعه برای پدران و پسران دانش آموز قرار دهیم تا بصورت رایگان در کنار هم از آنها استفاده کنند.

محمدرضا سهیلی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان نیز در ادامه به حضور نوجوانان و جوانان در اغتشاشات اخیر اشاره کرد و گفت: متاسفانه در سال‌های اخیر کار فرهنگی چندانی برای این نسل انجام نشده است.

وی با بیان اینکه بخش قابل توجهی از این جوانان به منظور تخلیه هیجانات وارد آشوب ها و اغتشاشات شده اند، گفت: متاسفانه در شهر کرمانشاه هیچ زیرساختی برای تخلیه هیجانات جوانان احداث نکرده ایم، بنابراین همه دستگاه ها باید در این زمینه کمک کنند و سنگ اندازی نکنند.

سهیلی تصریح کرد: از طرفی ما روی هویت ملی ایرانی اسلامی نسل جدید خود کار نکرده ایم و تقویت نشده، بنابراین باید این نسل را با تاریخ کهن و فرهنگ غنی خود آشنا کنیم. 

در ادامه این نشست، اعضای شورای فرهنگ عمومی استان ضمن اشاره به محدود بودن طول مدت جلسات این شورا خواستار افزایش آن شدند که مورد موافقت قرار گرفت. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha