• سه‌شنبه / ۳ آبان ۱۴۰۱ / ۱۷:۰۰
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1401080302101
  • خبرنگار : 50189

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری کرمان:

آبی از بازار کار دولتی گرم نمی‌شود

آبی از بازار کار دولتی گرم نمی‌شود

ایسنا/کرمان سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان با مقایسه میزان حقوق پرداختی دولت در گذشته و حال حاضر اظهار کرد: اکنون آبی از بازار کار دولتی گرم نمی شود و بازار کار خصوصی نان به نرخ روز می خورد و هر کس مهارت خوبی داشته باشد می تواند پول خوبی در بیاورد.

دکتر حسین مهرابی عصر امروز سوم آبان ماه در جشن نودانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان گفت: تعارف زیادی از دانشگاه شده است اما معتقدم کامل ترین تعریف از این مجموعه را امام راحل داشتند که می فرمایند«دانشگاه کارخانه آدم سازی است» و این تعریف جامع ترین تعریف دانشگاه است.

او با مقایسه میزان حقوق پرداختی دولت در گذشته و حال حاضر اظهار کرد: اکنون آبی از بازار کار دولتی گرم نمی شود و بازار کار خصوصی نان به نرخ روز می خورد و هر کس مهارت خوبی داشته باشد می تواند پول خوبی در بیاورد.

به گفته سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان، امروز ثروتمند فردی نیست که حساب بانکی پر و دو سه خودرو داشته باشد، بلکه ثروتمند کسی است که دارای ایده، خلاق و به آینده نگاه مثبت داشته باشد.

او با تبیین اثر علاق در رشته انتخابی، خطاب به دانشجویان اظهار کرد: مسیر تحصیلی خود را با علاقه دنبال کنید و اگر به اصرار خانواده رشته دانشگاهی خود را انتخاب کرده اید، از هم اکنون قید آن را بزنید. تا زمانی که جوان هستید در مسیر استعدادهایتان گام بردارید زیرا در این دوران قدرت ریسک و انرژی دارید.

به گفته مهرابی، بسیاری از مشاغلی که ۵۰ سال پیش وجود داشتند اکنون وجود ندارند و برعکس، دانشجویان در زمینه شغل های در حال رشد در آینده مطالعاتی داشته باشند.

به گزارش ایسنا، دکتر مسعود ایرانمنش سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان نیز در این جلسه گفت: دانشگاه علمی کاربردی یکی از محصولات انقلاب است. پس از جنگ خلاء هایی در کشور احساس می شد که این دانشگاه برای پر کردن خلاءها در سال ۱۳۷۵ تاسیس شد.

او با برشمردن مراکز فعال آموزش علمی کاربردی در استان کرمان اظهار کرد: با توجه به نقایصی که در نظام آموزشی کشور وجود داشت این مراکز برای رفع این نقایص تاسیس شده اند.

به گفته سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان، در کشورهای توسعه یافته، ۷۰ درصد نظام آموزشی‌شان به مهارت آموزی و ۳۰ درصد برای توسعه علم اختصاص داده می شود و در ایران نیز در برنامه ششم توسعه آموزشی مقرر بود که ۳۰ درصد برنامه ها و آموزش ها مهارتی باشد اما اکنون کمتر از ۱۴ درصد است.

به اعتقاد او، دوره های آموزشی دانشگاه علمی کاربردی پویا است و برای رفع نیاز بازار برگزار می شوند و هر ساله نیازسنجی ها به رورسانی می شوند.

انتظار ایرانمنش از فارغ التحصیلان مراکز آموزش علمی کاربردی، این است که به غیر از اشتغال خودشان بتوانند کارآفرینی کنند و زمینه اشتغال تعدادی دیگر نیز ایجاد کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha