• چهارشنبه / ۱۱ آبان ۱۴۰۱ / ۱۲:۲۶
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1401081107561
  • خبرنگار : 50026

شناسایی ۹۳ واحد تولیدی معدنی فاقد پروانه معدنی در خراسان جنوبی

شناسایی ۹۳ واحد تولیدی معدنی فاقد پروانه معدنی در خراسان جنوبی

ایسنا/خراسان جنوبی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی اظهار کرد: ۹۳ واحد تولیدی معدنی فاقد پروانه معدنی در خراسان جنوبی شناسایی شدند.

علیرضا عباس زاده، امروز چهارشنبه ۱۱ آبان در جلسه شواری معادن استان با اشاره به اینکه در حوزه واحدهای تولیدی معدنی تاکنون ۹۳ پرونده مالیاتی در استان شناسایی شده که این‌ پرونده‌ها فاقد پرونده مالیاتی در استان  بودند، گفت: از این تعداد ۶۸ پرونده مالیاتی در استان‌های دیگر بوده که تاکنون با همکاری شورای معادن ۴۸ معدن کار پرونده مالیاتی خود را به داخل استان منتقل کردند. 

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه ۳۲ پرونده با انتقال پرونده مالیاتی به استان‌ مخالفت کردند که باید تعیین تکلیف شوند، بیان کرد: ۳۲ پرونده مالیاتی که تاکنون تعیین تکلیف نشده و پرونده مالیاتیشان در سایر استان‌ها است و مالیات استان را پرداخت نمی‌کنند تا مدت ۲ ماه دیگر پیگیری و تعیین تکلیف شود. 

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه معدنکارانی که پرونده آن‌ها در سایر استان‌ها قبلا باز شده به استان انتقال بیابد، افزود: ۹۳ معدن از ابتدای سال تا کنون ۹۱ میلیارد تومان مالیات پرداخت کردند.

وی بیان کرد: باید با برگزاری نشست‌های تعاملی و موردی با معدنکاران آن‌ها را توجیه کنیم که اگرپرونده مالیاتیشان در سایر استان‌ها است پرونده‌های مالیاتی خود را به داخل استان منتقل کنند.

پیگیری خسارت‌ها به بخش‌های کشاورزی و زیرساختی

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی گفت: بر اساس مفاد جز بند الف ماده ۴۳ قانون برنامه ششم توسعه، باید واحدهای تولیدی و معدنی حساب بانکی و پرونده‌های مالیاتی خود را به استان‌های محل فعالیت خود انتقال دهند که نظارت آن بر عهده شورای معادن استان است.

عباس زاده از اداره کل امور اقتصادی و دارایی، اداره کل امور مالیاتی و اداره کل صنعت معدن تجارت خواست در این زمینه ورود کنند و پیگیر این پرونده‌ها شوند.

وی تصریح کرد: در مواردی که به دلیل بهره برداری از معادن خسارت‌های به اهالی ساکن در آن منطقه، به بخش کشاورزی و زیر ساخت راه‌ها وارد می‌شود باید این خسارت‌ها به صورت دقیق کارشناسی شده و بر اساس خسارت وارد شده توسط معادن پرداخت شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی از اعضای شورای معادن خواست در جلسه بعدی پشنهادات خود را در خصوص سهم یک درصدی خسارت به معادن و چگونگی وصول آن ارائه دهند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha