• سه‌شنبه / ۱۷ آبان ۱۴۰۱ / ۱۱:۱۶
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 1401081711607
  • خبرنگار : 50072

بانک مرکزی ژاپن عقب‌نشینی نمی‌کند

بانک مرکزی ژاپن عقب‌نشینی نمی‌کند

بانک مرکزی ژاپن اعلام کرد که هنوز زمان تغییر سیاست پولی فرا نرسیده است.

به گزارش ایسنا به نقل از اکونومیک، اعضای هیئت مدیره بانک مرکزی ژاپن گفتند که هنوز خیلی زود است که بانک مرکزی از سیاست پولی خود خارج شود اما باید به نظارت بر عوارض جانبی تسهیل پولی ادامه دهد.

هیئت مدیره در خلاصه‌ای از نظرات جلسه سیاست اکتبر خود اعلام کرد: «مهم است که بررسی کنیم، استراتژی‌های خروجی آینده چگونه بر بازار تأثیر می‌گذارد و آیا فعالان بازار به خوبی برای آنها آماده خواهند شد یا خیر».

همچنین بانک مرکزی در مورد تورم ژاپن هشدار داد که احتمالاً در حال حاضر و قبل از کاهش به زیر دو درصد در سال مالی آینده بالا باقی خواهد ماند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha