• پنجشنبه / ۱۹ آبان ۱۴۰۱ / ۱۴:۴۷
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1401081913367
  • خبرنگار : 50469

معاون رئیس‌جمهور:

برخی کلینیک‌ها و داروخانه‌ها از ارائه خدمت به جانبازان و ایثارگران امتناع می‌کنند

برخی کلینیک‌ها و داروخانه‌ها از ارائه خدمت به جانبازان و ایثارگران امتناع می‌کنند

ایسنا/ایلام معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: کلینیک‌های برخی بیمارستان‌ها از ایثارگران هزینه‌هایی دریافت می‌کنند و برخی داروخانه‌ها نیز همکاری نمی‌کنند که ظلم است.

دکتر "سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی" در بیستمین جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت استان ایلام اظهار کرد: استان ایلام با جمعیت اندکی که داشته در آن زمان توانسته دشمن را عقب براند. این نشانه ایستادگی مردان و زنان غیور این استان است. هرچه در وصف این عزیزان بگوییم کم است.

رئیس سازمان بنیاد شهید کشور با اشاره به اینکه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ترکیب فرا دولتی دارد، تصریح کرد: در این حوزه دستگاه‌های مختلف مسئولیت‌های مختلفی دارند. در دبیرخانه باید کارگروه‌هایی تشکیل داده شود و هر سازمان مسئول خود را داشته باشد. در همه حوزه‌ها باید به همین شکل باشد.

معاون رئیس جمهور با اشاره به اینکه بنیاد شهید دو شان دارد، گفت: این موضوع شامل کمک‌های معیشتی و بررسی مطالبات است.

وی ادامه داد: برنامه‌هایی که بودجه ملی یا داخلی دارند، باید در همان استان تصمیمات نهایی راجع به این‌ موضوع گرفته شود.

 قاضی‌زاده هاشمی گفت: کار ما در ستاد پشتیبانی است. در خصوص اشتغال افراد باید هر استانی پیگیر این موضوع باشد.

رئیس سازمان بنیاد شهید کشور با اشاره به اینکه تا کنون ۶ هزار و ۸۵۴ نفر از خانواده شهدا و ایثارگران در سامانه به عنوان افراد متقاضی کار ثبت نام کرده‌اند، گفت: در ۶ ماهه اول امسال، ۱۳۳ نفر استخدام دولتی داشته‌ایم. ما بیش از این عدد سهمیه داده‌ایم. همچنین افراد فاقد مسکن هزار و ۱۰۴ نفر هستند.

قاضی‌زاده هاشمی تصریح کرد: در دولت سیزدهم ۵۵۹ نفر در استان ایلام استخدام دولتی داشته‌ایم، که این آمار نشان می‌دهد نگاه دولت به وضعیت استخدامی ایثارگران خوب است.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: کلینیک‌های برخی بیمارستان‌ها از ایثارگران هزینه‌هایی دریافت می‌کنند. برخی داروخانه‌ها نیز همکاری نمی‌کنند. این در حق افراد ظلم است. این رفتار درستی نیست. همچنین مرکز ایثار در حوزه درمان و ورزش فعالیت دارد، ولی فاز اقامتی آن هنوز فعال نشده است. در ۶ ماهه اول سال ۳۴ هزار ۱۲۸ نفر از درمانگاه ایثار خدمات دریافت کرده‌اند. در بخش سونوگرافی نیاز به همکاری علوم پزشکی داریم.

وی ادامه داد: برای اینکه مزار شهدا به یکی از بزرگ‌ترین مکان‌های فرهنگی تبدیل شود، نیاز به سرمایه گذاری داریم.

 قاضی‌زاده هاشمی در خصوص ساخت فیلم سینمایی هم گفت: ما در این زمینه یک برنامه جدی داریم. شرط ما این است، موضوعی که قرار است انتخاب شود، موضوع الف باشد. ما ۳۰ تا ۴۰ درصد از هزینه‌های ساخت فیلم را پرداخت می‌کنیم. حتی بخشی از این هزینه‌ها پرداخت شده است.

وی از ساخت زائرسرا برای جامعه رزمندگان و ایثارگران در مرز مهران خبر داد و گفت: عمده خانواده شهدا و ایثارگران از ما انتظاری ندارند. این خانواده‌ها باید تکریم شوند. خواهش ما این است در برنامه‌های هفتگی این موضوع اجرا و به مشکلات ایثارگران نیز توجه شود. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha