• سه‌شنبه / ۲۴ آبان ۱۴۰۱ / ۱۱:۴۶
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1401082416674
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

در آیین تجلیل از برترین‌های نشر جهاد دانشگاهی اصفهان مطرح شد؛

نوید خبرهای خوب از انتشارات جهاد دانشگاهی اصفهان

نوید خبرهای خوب از انتشارات جهاد دانشگاهی اصفهان

ایسنا/اصفهان به مناسبت هفته کتاب و کتاب‌خوانی، انتشارات جهاد دانشگاهی واحد اصفهان از برترین‌های خود در سه حوزه تألیف، ترجمه و داوری تقدیر کرد.

در آیین تجلیل از برترین‌های نشر جهاد دانشگاهی اصفهان که امروز (سه‌شنبه، ۲۴ آبان‌ماه)  و هم‌زمان با هفته کتاب و کتاب‌خوانی در معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان برگزار شد، از زحمات خدابخش حیدری، مترجم کتاب «برنامه آموزش انفرادی»، هادی صالحی، مؤلف کتاب «A Course in English: What Students of Management Need to Know» و محمود اقدامی، داور برخی از آثار، برای همکاری مؤثر و پرثمر با انتشارات جهاد دانشگاهی اصفهان در سال ۱۴۰۰ تقدیر شد.

مهدی ژیانپور، رئیس جهاد دانشگاهی واحد اصفهان نوید شنیدن خبرهای خوبی را از انتشارات جهاد دانشگاهی اصفهان در آینده داد و گفت: در این روزها که شرایط کنونی «یکی داستانست پر آب چشم» شاید بتوان گفت یکی از دلایل این اتفاقات فقدان دستاوردهای مکتوب است. معتقدم هم‌اکنون دو مشکل بزرگ ما فقدان جدیت و میزان بالای خشونت است که در روح فرهنگی جامعه وجود دارد.

وی یکی از آسیب‌های حوزه فرهنگی کشور را بیرون آمدن از سنت شفاهی و پا گذاشتن به سنت الکترونیک دانست و افزود: در این فاصله، سنت مکتوب هیچ‌وقت در فرهنگ ما شکل نگرفت و با آن به شکل نازلی برخورد می‌شود.

ژیانپور تأکید کرد: انتشارات جهاد دانشگاهی اصفهان تلاش می‌کند با سهم اندک خود در حوزه انتشارات کشور، اهمیت و ارجمندی کتاب را افزایش داده و درعین‌حال کتاب‌ها را به‌گونه‌ای عرضه کند که به کار مردم بیاید.

وی با اشاره به اینکه کمیت گریبان‌گیر محصولات علمی و از جمله انتشارات نیز شده است، تصریح کرد: طی دو سال گذشته این فرایند در انتشارات جهاد دانشگاهی اصفهان وارونه شده و از ۶۰ کتاب منتشر شده به ۶ جلد کتاب رسیده‌ایم و تلاش کرده‌ایم این فرایند را سخت‌گیرانه و با دقت ادامه دهیم، چون معتقدیم کتابی باید منتشر شود که ارزش ورق زدن، مرور کردن و خواندن را داشته باشد.

مدیر جهاد دانشگاهی واحد اصفهان اظهار امیدواری کرد که با تلاش فعالان عرصه کتاب و نشر، اهمیت کتاب و کتاب‌خوانی در جامعه ما جایگاه خود را پیدا کرده و ارتقا یابد و انتشارات جهاد دانشگاهی اصفهان نیز بتواند در این مسیر وظیفه خود را به‌خوبی ایفا کند.

محمدرضا رهبری، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی اصفهان نیز در این آئین با اشاره به کمرنگ شدن کتاب‌خوانی در جامعه، اظهار کرد: شاید اگر کتاب‌خوانی در جامعه رواج داشت، اتفاقات این روزها نمی‌افتد.

وی رویدادهای هفته کتاب و کتاب‌خوانی را فرصتی برای توجه بیشتر به اهمیت این حوزه دانست و گفت: اگرچه این روزها به اهمیت کتاب بی‌توجهی می‌شود، اما کتاب خوب همچنان خواهان دارد و استقبال مخاطبان از کتاب‌های خوب نشان می‌دهد مردم همچنان پاسخ‌های جدی را از دل کتاب جستجو می‌کنند.

محمود مراثی، رئیس سابق جهاد دانشگاهی اصفهان نیز با ابراز خرسندی از اینکه انتشارات جهاد دانشگاهی روند سابق خود را حفظ و کتاب‌های بسیار خوبی وارد بازار نشر کرده است، گفت: برای توسعه فرهنگ کتاب‌خوانی، ‌مایه اصلی کتاب و انتخاب موضوع کتاب است. خوشحالم این موضوع در انتشارات جهاد دانشگاهی اصفهان مورد توجه قرار گرفته و کتاب‌های منتشر شده در سطح ملی نیز برگزیده شده‌اند.

نفیسه باقری، مدیر انتشارات جهاد دانشگاهی واحد اصفهان در ادامه این آئین با اشاره به این تمثیل که «خلق هر اثر شبیه کاشت بذر است»، گفت: باید منتظر و صبور ماند تا هر بذری به ثمر برسد. در زمانی بذر این آثار کاشته شد من حضور نداشتم، اما خوشحالم امروز ثمر این بذر را دیدم. همچنین جای خوشحالی است که این کتاب‌ها تبدیل به منبع درسی شده که از اهداف جهاد دانشگاهی است.

سمیرا قاسمی، مدیر سابق انتشارات جهاد دانشگاهی اصفهان هم با اشاره به سه کار خوش در حوزه نشر، گفت: زمانی که ماکت کتاب می‌آید، زمانی که کتاب از چاپخانه می‌آید و روز رونمایی از کتاب را سه روز خوش در حوزه نشر می‌دانند، اما من می‌خواهم یک روز خوش دیگر هم اضافه کنم و آن روز تقدیر از نویسنده، مترجم و داور برتر است.

خدابخش حیدری، مترجم کتاب «برنامه آموزش انفرادی» در این آئین با بیان اینکه این دومین کتاب من است که از سوی انتشارات جهاد دانشگاهی اصفهان منتشر می‌شود، گفت: انتشارات زیادی در کشور وجود دارد، اما انتشارات جهاد دانشگاهی دقت بالایی در بررسی و داوری کتاب‌ها دارد و شاید انتظاری که از جهاد دانشگاهی وجود دارد همین است که کتاب‌هایی منتشر کند که حرفی برای گفتن داشته باشند.

وی با بیان اینکه متأسفانه کتاب‌های زیادی با هزینه بالا تهیه و چاپ می‌شود اما دستاوردی ندارد، افزود: اگرچه میزان مطالعه در جامعه ما پایین است اما شاید یکی از دلایل آن این است که کتاب خوب نداریم و بسیاری از کتاب‌ها اصطلاحاً بازاری است و علمی نیست.

هادی صالحی، مؤلف کتاب «A Course in English: What Students of Management Need to Know » نیز با بیان اینکه متأسفانه همه ما دچار کم خوانی شده‌ایم، گفت: اگر کم خوانی را با خواندن کتاب خوب جبران کنیم اتفاق خوبی می‌افتد.

وی با اشاره به اینکه کتابی که از سوی انتشارات جهاد دانشگاهی اصفهان برگزیده شده حاصل ۱۶ ماه زخمت و نیازسنجی و بررسی‌های بسیار است، افزود: در دانشگاه برای زبان تخصصی رشته مدیریت با ۹ گرایش منبع قابل قبولی نداشتیم، اما خوشحالم این کتاب به‌عنوان یکی از منابع مهم درسی با کمک مجموعه فاخر جهاد دانشگاهی منتشر شد.

صالحی از مشکل مالی به‌عنوان سد همیشگی چاپ کتاب نام برد و گفت: با وجود همه محدودیت‌های حوزه نشر، فعالیت در این حوزه باعث افتخار است. ما دست یاری به سمت انتشارات جهاد دانشگاهی دراز می‌کنیم و از آن‌سو هر دستی که از سوی جهاددانشگاهی به سمت ما دراز شود را با ۱۰ دست به سمت شما همراهی می‌کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha