• چهارشنبه / ۲۵ آبان ۱۴۰۱ / ۱۰:۰۹
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1401082517342
  • خبرنگار : 50233

در گفت‌وگوی استاندار با ایسنا مطرح شد:

"بازارچه‌های دائمی" نقطه پایان بر دغدغه‌ای همیشگی

"بازارچه‌های دائمی" نقطه پایان بر دغدغه‌ای همیشگی

ایسنا/سمنان ایجاد و تکمیل "بازارچه‌های دائمی" در شهرستان های هشت گانه استان که چند سالی است با جدیت در استان در حال پیگیری است می تواند نقطه پایانی بر مهمترین دغدغه هنرمندان صنایع دستی و فعالان مشاغل خانگی باشد که همواره بازاریابی و فروش در صدر مطالبات آنها بوده است.

سیدمحمدرضا هاشمی با حضور در دفتر ایسنا در نمایشگاه منطقه‌ای صنایع دستی در گفت‌وگو با خبرنگاران ایسنا اظهار کرد: مسوولان دولت سیزدهم خود را مکلف به حمایت از صنایع‌دستی و مشاغل خانگی می‌دانند.

استاندار سمنان از روند رو به رشد بازارچه‌های دائمی صنایع‌دستی در چهار شهرستان پرجمعیت و پرتردد استان خبر داد و گفت: ایجاد زیرساخت‌های لازم برای فروش صنایع‌دستی می‌تواند به بهبود اقتصاد صنایع‌دستی در استان کمک کند.
وی برپایی نمایشگاه منطقه ای صنایع‌دستی در سمنان را در همین راستا ارزیابی و تصریح کرد: این نمایشگاه که تا ۲۴ آبان ماه آماده پذیرایی از علاقه‌مندان به صنایع دستی است فرصت خوبی برای کمک به فعالان این بخش است.

این مقام ارشد استانی در پاسخ به این پرسش ایسنا که مهمترین مطالبه هنرمندان صنایع‌دستی تحقق وعده ساخت و تکمیل بازارچه‌های دائمی است، آخرین وضعیت پیگیری این پروژه‌ها را برای مخاطبان ایسنا تشریح کنید، گفت: فعلا ایجاد بازارچه‌های دائمی صنایع‌دستی در چهار شهرستان بزرگ استان و از جمله، سمنان، شاهرود ، دامغان و گرمسار با جدیت در حال پیگیری است و پیشرفت بسیار خوبی داشته است.

وی با بیان اینکه در سفر سال گذشته رئیس‌جمهور به سمنان اعتبارات خوبی به این پروژه اختصاص یافته ادامه داد: اعتبارات تخصیصی به این پروژه‌ها جذب شده و تلاش مسوولان بر این است که با ایجاد این بازارچه های دائمی، مشکل فروش و بازاریابی هنرمندان و فعالان این بخش را مرتفع کنند.

هاشمی از حضور هنرمندانی از ۱۰ استان کشور در نمایشگاه منطقه‌ای صنایع دستی سمنان به عنوان یک رویداد خوب نام برد و گفت: محصولات هنرمندان ۵۴ رشته سراسر کشور دربیش از ۱۴۰ غرفه این نمایشگاه عرضه شده است.

صنایع‌دستی بخشی پرپتانسیل برای اشتغالزایی ارزان

وی از صنایع‌دستی به عنوان یک بخش پرپتانسیل برای اشتغالزایی نام برد و افزود: ایجاد اشتغال در این بخش با حداقل هزینه امکان‌پذیر است و از همین رو دولت آیت الله رییسی نیز از این بخش حمایت حداکثری دارد.

"بازارچه‌های دائمی" نقطه پایان بر دغدغه‌ای همیشگی

استاندار سمنان با اشاره به گفت‌وگوهای خود با فعالان صنایع دستی اظهار کرد: الیجاد اشتغال و تولید در بخش صنایع دستی و مشاغل خانگی برخلاف بسیاری از بخش‌ها نیازمند سوله و فضاها و دستگاه‌ها و ماشین‌آلات آنچنانی ندارد و هنرمندان گاه در یک فضای سه در چهار و در خانه بدون نیاز بالا به سرمایه می‌توانند تولید و در نتیجه آن اشتغال در استان و کشور ایجاد کنند.

وی از تداوم حمایت های دولت از هنرمندان صنایع دستی در چند قالب: حمایت تسهیلاتی، بیمه و..خبر داد و اضافه کرد: تلاش ما بر این است که با اعطای تسهیلات ارزان‌قیمت به هنرمندان صنایع دستی و مشاغل خانگی به اشتغالزایی بیشتر در این بخش که زنان بخش مهمی از مخاطبان آن است، کمک شود.
عالی‌ترین مقام اجرایی دولت در استان با اشاره به تنوع کم نظیر صنایع دستی در این استان خاطرنشان کرد: بیش از ۵۴ رشته فعال صنایع دستی در سطح استان سمنان وجود دارد.

ارزیابی دهیاری‌ها در ترازوی مشاغل خانگی

هاشمی با اشاره به حمایت دولت از روستاییان و مناطق محروم گفت: در همین راستا به دهیاران استان نیز گفتیم که مهمترین معیار امسال در ارزیابی دهیاری‌ها، میزان تلاش آنها در راستای جذب اعتبارات در بخش مشاغل خانگی است که مهمترین نمود آن نیز همین صنایع‌دستی و دست‌بافته‌های زنان روستایی و عشایر است.

استاندار سمنان بر ضرورت حمایت از هنرمندان و زنان فعال در این بخش تاکید و تصریح کرد: ما خود را مکلف به حمایت از صنایع دستی می دانیم. ضمن اینکه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از ظرفیت های بالقوه استان سمنان است.
وی ادامه داد: تولید و اشتغال در این بخش نیازمند زیرساخت های پرهزینه ای همچون جاده، آب، انرژی و...نیست و با حمایت های جزیی می توان به اشتغالزایی در این بخش کمک کرد.

"بازارچه‌های دائمی" نقطه پایان بر دغدغه‌ای همیشگی

تقدیر از جهاددانشگاهی استان در برپایی نمایشگاه و طرح مشاغل خانگی
عالی‌ترین مقام اجرایی دولت در استان با تقدیر از خدمات جهاددانشگاهی استان و میراث فرهنگی گفت: همکاری خوب این دو دستگاه منتج به برپایی چنین نمایشگاه باشکوهی شده که جا دارد از تلاش های مسوولان برگزاری نمایشگاه و خصوصا جهاددانشگاهی استان و میراث فرهنگی تقدیر کنم.
وی به خدمات جهاددانشگاهی در دیگر بخش‌ها پرداخت و افزود: جهاددانشگاهی استان جدای از ماموریت های خود در حوزه های پژوهشی و فرهنگی در طرح‌هایی نظیر مشاغل خانگی نیز که با همکاری کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان اجرایی شده، خدمات شایانی داشته که از این تلاش‌ها نیز تقدیر می‌کنیم.
هاشمی در پایان از تلاش برای حل بخشی از مشکلات هنرمندان صنایع دستی خبر داد و گفت: همه تلاش ما بر این خواهد بود که تا حد امکان با ایجاد زیرساخت های لازم، بکوشیم که فعالان صنایع دستی در استان دغدغه ای برای فروش تولیدات خود نداشته باشند و در همین راستا با جدیت طرح ایجاد بازارچه های دائمی را پیگیری می کنیم.
استاندار سمنان بر ضرورت معرفی ظرفیت های صنایع دستی استان از سوی رسانه ها تاکید و خاطرنشان کرد: به منظور حمایت بیشتر از مشاغل خانگی و صنایع دستی از تمامی دستگاه های اجرایی استان درخواست شده که با تامین نیازهای خود از تولیدات استان، به رونق بیشتر صنایع دستی و بهبود اقتصاد این بخش نیز کمک کنند.
وی با اشاره به برپایی این نمایشگاه بزرگ از عموم هم استانی ها خواست با بازدید از این نمایشگاه بزرگ بیش از پیش با ظرفیت های صنایع دستی استان و کشور آشنا شوند.
"بازارچه‌های دائمی" نقطه پایان بر دغدغه‌ای همیشگی
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha