• چهارشنبه / ۲۵ آبان ۱۴۰۱ / ۱۴:۲۲
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1401082517739
  • خبرنگار : 50491

استاندار گلستان تاکید کرد؛

ضرورت تربیت نسل خودکنترل/ با روش‌های قدیمی نمی‌توان مقابل تهاجم دشمن ایستاد

ضرورت تربیت نسل خودکنترل/ با روش‌های قدیمی نمی‌توان مقابل تهاجم دشمن ایستاد

ایسنا/گلستان استاندار گلستان بر ضرورت تربیت نسل خودکنترل تاکید کرد و گفت: باید نسلی تربیت کرد که عالم را محضر خدا بداند و مقابل هجمه‌های دشمنان توان کنترل داشته باشد.

علی‌محمد زنگانه صبح امروز چهارشنبه 25 آبان در چهارمین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج استان گلستان اظهار کرد: در دنیای امروز برنامه‌های نوین جایگاه ویژه‌ای دارند و استفاده از فناوری، فضای مجازی و نرم‌افزارها نقش پررنگی در تبیین سبک زندگی، مواضع فرهنگی و سیاسی ایفا می‌کند.

وی با بیان اینکه امروز دشمن در بستر فضای مجازی جنگ شناختی پیچیده ای را شروع کرده است، تصریح کرد: در دنیای امروز قلمرو کشورها صرفا محدود به مرزهای فیزیکی نمی‌شود، گاهی اوقات شبکه‌های اجتماعی در دل خود یک ملت ایجاد کرده و در آن فضا حکمرانی می کند و به این شکل قواعد بازی تغییر کرده است.

استاندار گلستان تاکید کرد: امروز اگر می‌خواهیم مقابل شبیخون فرهنگی دشمن حرفی برای گفتن داشته باشیم باید روش‌هایمان را تغییر دهیم، دیگر با روش‌های قدیمی نمی‌توان در برابر تهاجم دشمن ایستادگی کرد باید قابلیت‌ها و ظرفیت‌های خود را افزایش دهیم که یکی از این ظرفیت‌سازی‌ها برگزاری رویدادهایی همچون تولید محتوای بسیج است.

زنگانه با اشاره به اینکه ما باید به دنبال تربیت نسل خودکنترل باشیم، تاکید کرد: برای بهره‌مندی از نسل خودکنترل باید نسلی تربیت کرد که عالم را محضر خدا بداند و مقابل هجمه‌های دشمنان توان کنترل داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه کنترل‌هایی که از بیرون می‌شود استمرار و پایداری زیادی ندارد، تاکید کرد: برای اینکه نسلی خوب را تربیت کنیم باید مهارت‌ها، منابع دینی و اخلاقی را در سنین طلایی به آنها انتقال دهیم و اگر سن مهدکودک را سن طلایی بدانیم بهترین زمان برای انتقال مفاهیم همین پایه سنی است.

استاندار گلستان اضافه کرد: باید با استفاده از ابرازهای مختلف اعم از انواع بازی، قصه، شعر و کاردستی و با محتواسازی خوب و با استفاده از فناوری نوین مفاهیم دینی و اخلاقی و مهارت‌ها  به کودکان انتقال داده شود.

زنگانه با تاکید بر اینکه مجموعه‌ای از برنامه‌ها در قالب پروژه‌های ملی می‌تواند پاسخ به یک نیاز باشد، یادآور شد: در کشور بیش از 25 میلیون گیمر وجود دارد که هم‌اکنون به 30 میلیون هم رسیده است اما آیا توانستیم یک بازی خوب در کشور تولید کنیم تا با بازی های خارجی رقابت کند؟

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha