• شنبه / ۲۸ آبان ۱۴۰۱ / ۱۳:۴۹
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1401082819418
  • خبرنگار : 50175

مدیرکل امور اقتصادی استانداری خبر داد:

ذخیره‌سازی بیش از ۷۰۰۰ تن شکر و برنج در لرستان/پرداخت ۱۱ میلیارد خسارت به کشاورزان

ذخیره‌سازی بیش از ۷۰۰۰ تن شکر و برنج در لرستان/پرداخت ۱۱ میلیارد خسارت به کشاورزان

ایسنا/لرستان مدیرکل اقتصادی استانداری لرستان گفت: بیش از ۷۰۰۰ تن شکر و برنج در استان ذخیره‌سازی شده است.

علی‌اصغر صفری‌راد در جلسه شورای اطلاع‌رسانی که امروز در استانداری لرستان برگزار شد، اظهار کرد: در راستای کالاهای اساسی ۲۶۵۰ تن شکر و ۵۰۰۰ تن برنج وارداتی هندی درجه یک ذخیره شده و ۳ هزار تن برنج نیز در حال حمل به استان داریم.

وی تصریح کرد: بیش از ۲۳۰۰ تن مرغ منجمد، ۵۰۰ تن گوشت قرمز منجمد و ۱۸۰ هزار تن ذخیره کالاهای استراتژیکی در استان انجام شده است.

مدیرکل اقتصادی استانداری لرستان خاطرنشان کرد: طی دو ماه گذشته بیش از ۴۰۰ تن مرغ منجمد با قیمت ۴۸ هزار تومان و ۷۰ تن گوشت قرمز منجمد با قیمت ۱۱۰ هزار تومان بین همشهریان توزیع شده است.

صفری‌راد اضافه کرد: در بحث جوجه ریزی ۶ میلیون و ۳۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی داشته‌ایم که منجر به تولید ۱۱ هزار تن گوشت مرغ خواهد شد نیاز استان بیش از ۷ هزار تن است که بیش از ۴ هزار تن مازاد بر تولید یا به‌صورت ذخیره یا به‌صورت صادرات به استان‌های که نیاز داشته یا بحران داشته باشند ارسال می‌کنیم.

 وی بیان کرد: در راستای قیمت گوشت مرغ تنها استانی بودیم که قیمت مصوب را کنترل کرده که در این زمینه کار جهادی انجام و ذخیره‌سازی انجام شد که توانستیم بازار را کنترل کنیم.

 مدیرکل اقتصادی استانداری لرستان ادامه داد: در اوایل طرح هدفمندی یارانه‌ها در بحث تولید و مصرف مرغی که در آن ایام مازاد بود و مردم استقبال نکردند به‌صورت ذخیره بیش از ۳۳ میلیارد ذخیره‌سازی کردیم اولین استانی بودیم که به ابتکار ستاد تنظیم بازار توانستیم از ظرفیت‌های استانی استفاده کرده تا برخی مرغداران که برای بحث تولید مشکلی نداشته باشند.

صفری‌راد عنوان کرد: مصرف تخم‌مرغ در لرستان ۱۹ هزار تن بوده که ۱۰ هزار تن در استان تولید می‌شود و با پیگیری انجام شد چهار واحد مرغ تخم‌گذار در آینده نزدیک به استان اضافه و بیش از ۳۵۰۰ تن ظرفیت مرغ تخم‌گذار را بالا خواهد رفت.

وی اظهار کرد: در حوزه بازرسی طی دوماه گذشته ۱۵ هزار فقره بازرسی انجام شد که بیش از ۷۳۰ پرونده به ارزش ریالی ۲۲ میلیارد تومان تشکیل شد.

مدیرکل اقتصادی استانداری لرستان تصریح کرد: رتبه اول در حوزه بازرسی از صنوف و خبازی‌ها داریم در حوزه طرح هوشمندسازی در حوزه آرد و نان با توجه به اینکه این طرح در کشور انجام شد در بین ۱۹۶۵ واحد خبازی ۱۸۹۲ به کارتخوان مجهز شدند در این هوشمندسازی آرد و نان توانستیم بیش از ۵۰۰ تن آرد را صرفه‌جویی کنیم.

صفری‌راد با بیان اینکه در رصد و پایش خبازی‌ها کمترین تخلفات را داریم، افزود: در حوزه کودشیمیایی نیاز استان بیش از ۹۵ هزار تن است که بیش از ۵۰ هزار تن وارد استان کرده و ۴۰ هزار تن توسط ۸۰ کارگزار بین کشاورزان توزیع شده است.

وی خاطرنشان کرد: همچنین بیش از ۴۵ تن کودشیمیایی در حال حمل به استان بوده که نیاز استان که حدود ۹۵ هزار تن است تأمین کردیم و در این ایام که فصل کشاورزی است کمبودی نداریم.

مدیرکل اقتصادی استانداری لرستان با بیان اینکه ۳۵۰۰ تن سبوس با نرخ پایین مصوب در استان توزیع شد، گفت: در حوزه بیمه محصولات کشاورزی براساس آخرین آمار ۶۲۰ هکتار زمین کشاورزی بوده که ۲۵ درصد آبی و ۷۵ درصد دیم است در سال زراعی ۱۴۰۰ – ۱۴۰۱، ۶۲ هزار و ۳۰۰ نفر از کشاورزان که زمین‌های کشاورزی خود را بیمه کرده بودند با پیگیری‌های که انجام شد بیش از ۵۰۰۰ پرونده خسارت به محصولات کشاورزی در سامانه صندوق بیمه ثبت شد و از ۱۶ میلیارد که طلب داشتیم ۱۱ میلیارد وصول شد.

صفری‌راد اضافه کرد: در حوزه سرمایه‌گذاری و اشتغال تخصیص مبلغ ۱۰۵ میلیارد تومان جهت اجرای طرح مشاغل خانگی با محوریت اداره کار استان پذیرش و تخصیص مبلغ بیش از ۵ هزار و ۴۰۰ میلیارد از محل سفر ریاست جمهوری به استان به طرح‌های اقتصادی نیمه‌تمام که شامل؛ تأمین ۱۷۸ میلیارد تسهیلات جهت تسریع عملیات اجرایی طرح لاستیک‌سازی خرم‌آباد با عاملیت بانک صنعت و معدن، تأمین ۱۴۰ میلیارد به طرح سیمان‌سفید ازنا با عاملیت بانک صنعت و معدن با پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصد، تخصیص ۱۲۰ میلیارد یورو تسهیلات ارزی به لاستیک‌سازی الیگودرز، ۱۰۰ میلیارد تومان به طرح گردشگری استان از جمله هتل آبشار الیگودرز، پذیرش طرح سیلیکون متال بروجرد با مبلغ ۲۵۰ میلیارد تومان، طرح پالایشگاه پلدختر به مبلغ ۲۰ میلیارد تومان به عاملیت بانک ملت، جانمایی شرکت صنعتی شهرک صنعتی چهار خرم‌آباد و شهرک صنعتی سه بروجرد انجام شده است.

وی بیان کرد: از دیگر اقدامات می‌توان به تصویب و ابلاغ منطقه ویژه‌ای بروجرد به شرکت شهرک صنعتی استان، تکمیل طرح گردشگری منطقه رودبار الیگودرز جهت واگذاری به بخش خصوصی، موافقت با واگذاری با ۱۵۰ هکتار اراضی ملی الیگودرز جهت اجرای مجتمع گیاهان دارویی توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، تأمین مبلغ یک هزار و ۷۱۳ میلیارد تومان تسهیلات از محل تبصره ۱۶ قانون بودجه جهت طرح‌های خوداشتغالی با حمایت نهادهای حمایتی بنیاد برکت و سربازان نظام‌وظیفه و بنیاد علوی، تأمین تسهیلات سرمایه در گردش طرح یخچال سازی خرم‌آباد و همچنین شرکت فولاد پاسارگاد با مبلغ ۸۰ میلیارد تومان اشاره کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha