• پنجشنبه / ۳ آذر ۱۴۰۱ / ۱۰:۳۵
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1401090301663
  • خبرنگار : 50184

یک دکترای روانشناسی ورزشی:

مردم می‌توانند با پیام‌های روحیه‌بخش به بازیکنان تیم ملی کمک کنند

مردم می‌توانند با پیام‌های روحیه‌بخش به بازیکنان تیم ملی کمک کنند

ایسنا/کرمانشاه یک دکترای روانشناسی ورزشی معتقد است، مردم می توانند با به اشتراک گذاشتن پیام‌های روحیه بخش به بازسازی روحی و آماده سازی تیم ملی فوتبال برای مسابقات بعدی پیش رو در جام جهانی کمک کنند.

دکتر آرزو مهرابی در گفت و گو باایسنا، بااشاره به باخت سنگین تیم ملی کشورمان در اولین دیدارش در جام جهانی فوتبال، اظهارکرد: این باخت ناگوار می‌تواند از نظر روحی و روانی روی ملی پوشان ما تاثیر بگذارد.

وی ادامه داد: مسابقات فوتبال هم مانند هر ورزش دیگری با بردها و باخت‌ها و حوادث و اتفاقاتی همراه است که این مسئله روی عملکرد ذهنی بازیکنان تاثیر می‌گذارد.

وی با بیان اینکه در این حالت باید یک روانشناس ورزشی یا تیمی از روانشناسان ورزشی مجرب در کنار بازیکنان و تیم باشند تا فشارهای روحی و روانی و تنش های اتفاق افتاده را تحمل کنند و تاب آوری آنها بالا برود، افزود: در اولین دیدار تیم ملی کشورمان بازیکنان ما توجه و تمرکزشان کمتر شده بود که این مسئله علاوه بر گل های خورده، به دلیل برخی پیام هایی بود که در فضای مجازی منتشر می شد.

وی با تاکید براینکه کادر فنی تیم ملی باید روی بعد روحی و روانی بازیکنان پس از این شکست بصورت ویژه کار کنند، تصریح کرد: تشویش ذهنی و اضطراب می‌تواند حتی ماهرترین بازیکنان را هم تاثیر قرار دهد.

وی با بیان اینکه تا مدت زمان کم بازی بعدی پیش روی تیم ملی می توان با اقدامات روانشناسی ورزشی، سطح خودآگاهی بازیکنان را بالا برد، افزود: آنها باید باخت گذشته را فراموش کنند و به فکر موفقیت در بازی بعد باشند تا بتوانند بهترین عملکرد خود را به نمایش بگذارند، اما اگر تنها به شکست فکر کنند و به موفقیت فکر نکنند، تمرکزشان به هم می‌ریزد.

وی اضافه کرد: بازیکنان ما باید بالا رفتن میزان تاب آوری، تعهدپذیری به مردم و کشور، توانایی توسعه مهارت، افزایش توجه و تمرکز، عمکرد جسمی، کنترل عاطفی و ... را بالا ببرند.

وی در ادامه با تاکید براینکه حمایت مردم از تیم ملی می تواند در ادامه راه به آنها کمک کند، افزود: مردم می توانند با به اشتراک گذاشتن پیام های روحیه بخش در فضای مجازی و گفتن جملات مثبت، تشویق و حمایت از بازیکنان به بازسازی روحی و روانی آنها کمک کنند.

وی افزود: از گذشته در دنیای ورزش و بویژه فوتبال، نگاه اصلی به مهارت فیزیکی و بهبود آن با تمرین و کمک به حافظه عضلانی بازیکنان بود، اما به مرور زمان اهمیت روانشناسی ورزشی روشن شده و در حال حاضر این اصل می تواند به ملی پوشان ما هم کمک کند.

وی ادامه داد: امروزه ورزشکاران حرفه ای در کنار تمرینات میدانی، در راستای هماهنگی گروهی، کاهش اضطراب، افزایش تمرکز ذهنی و حتی بهبود مشوق‌های روانی تحت دوره های مداوم یک روانشناس ورزشی مجرب قرار می گیرند.

انتهای پیام  

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha