• شنبه / ۵ آذر ۱۴۰۱ / ۱۷:۵۳
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1401090503069

فعال عرصه تولید تجهیزات پزشکی خواستار شد:

برخورد جدی با کالای قاچاق در حوزه سلامت و تجهیزات پزشکی

برخورد جدی  با کالای قاچاق در حوزه سلامت و تجهیزات پزشکی

ایسنا/فارس یک‌ فعال عرصه تولید تجهیزات پزشکی یکی از مشکلات فعالیت در این عرصه را افزایش قاچاق در بازار عنوان و اضافه کرد: متاسفانه در بازار، کالای قاچاق و تقلبی بسیار زیاد شده و طبق قانون دولت باید با کالای قاچاق برخورد کند.

صدرا سپهری در حاشیه برگزاری پانزدهمین نمایشگاه تجهیزات پزشکی، بیمارستانی، آزمایشگاهی، توانبخشی و صنایع دارویی که در محل نمایشگاه‌های دائمی فارس در شیراز در حال برگزاری است، در گفت‌وگو با ایسنا بیان کرد: سال ٩٩ در قالب یک تیم ٥ نفره نمونه اولیه تحقیقاتی را در حوزه ساخت لیزرهای پزشکی با تمرکز بر لیزرهای پزشکی زیبایی تولید و طی شش ماه مجوز از مراکز ذی ربط اخذ کردیم. 

او ادامه داد: از آنجا که تجهیزات پزشکی مستقیما با سلامت مردم در ارتباط است، استانداردهای سخت گیرانه‌ای وزارت بهداشت برای اخذ مجوز از جمله؛ استاندارد و آزمون‌های ایمنی، عملکرد، حساسیت، بالینی، آزمون تشعشعات الکترو مغناطیسی، ایمنی کاربری، ایمتی لیرز و ...اعمال شد.

این فعال حوزه سلامت با بیان اینکه خوشبختانه دستگاه توانست تمام استانداردها را اخذ کند، عنوان کرد: مجوز رسمی ساخت مستقل از سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت دریافت کردیم.

سپهری ادامه داد: نرم افزار کنترل و توان لیرز، برنامه نویسی برد و طراحی پاور به صورت کاملا بومی توسط این تیم انجام و امروز این تیم ٥ نفره به ١٠٠ نفر افزایش پیدا کرده است.

او خاطرنشان کرد: دستگاه کمتر از دو سال با قیمت یک دهم کمتر از نمونه آمریکایی و اروپایی به بازار عرضه و روی ٦٠ بیمار در ٤ نوبت تست شد و در این نمایشگاه توانستیم برای اولین بار عرضه تجاری آن را آغاز کنیم.

مدیرعامل شرکت دانش بنیان مدیکال با بیان اینکه از دانش دیگر همکاران در دیگر شرکت‌های دانش بنیان الگوبرداری کردیم، گفت: در ایران از آن سردکن های خارجی استفاده می‌شد و امکان پاس کردن تست الکترومغناطیس هم وجود نداشت اما خوشبختانه تیم ما توانست سیستم خنک کنندگی دوگانه در خود دستگاه تعبیه کند.

سپهری خاطرنشان کرد: نرم افزارهای این دستگاه به صورت انحصاری در اختیار شرکت‌های خارجی بود اما نخبگان دانشگاهی ما این نرم افزار را نوشته و بومی سازی کردند.

او اعلام کرد که با توجه به دانش ساخت و توان متخصصان، درصددیم یک خط تولید دیگر از این شرکت دانش بنیان را در استان فارس راه‌اندازی کنیم.

این فعال حوزه سلامت تصریح کرد: یکی از مشکلات فعالیت در عرصه تولید تجهیزات پزشکی و سلامت افزایش قاچاق در بازار است؛ متاسفانه در بازار کالای قاچاق و تقلبی بسیار زیاد شده است و طبق قانون دولت باید با کالای قاچاق برخورد کند.

سپهری تاکید کرد: از آنجا که کالاهای قاچاق و تقلبی در حوزه تجهیزات پزشکی با سلامت و جان مردم ارتباط مستقیم دارد، دولت باید مبارزه با قاچاق کالا را به صورت جدی در دستور کار قرار دهد تا تولیدکنندگان انگیزه بیشتری برای ادامه فعالیت پیدا کنند.

او گفت: تنها درخواست ما اجرای قانون است، چراکه اگر قانون اجرا شود، تولیدکنندگان و دیگر فعالان اقتصادی با مشکلی مواجه نمی‌شوند.

سپهری خاطرنشان کرد: بسیاری از دستگاه‌های لیزر که در بازار موجود است خدمات پس از فروش و پشتیبانی ندارد، اما دستگاه تولید شده توسط شرکت ما از خدمات پس از فروش بهره می‌برد.

او عنوان کرد: در حال حاضر یک تولید کننده مستقل در زمینه تولید دستگاه‌های لیزر موهای زائد هستیم و یکی از مزیت‌های دستگاه ما نسبت به دستگاه‌های خارجی قیمت تمام شده دستگاه است؛ بهای تمام شده این دستگاه یک دهم نرخ دستگاه‌های اروپایی و آمریکایی است.

این فعال حوزه کالای سلامت گفت: ما دانش فنی برای تولید لیزرهای درمانی را نیز داریم و می‌توانیم وارد عرصه تولید لیزرهای فیزیوتراپی، دندانپزشکی، درمان زخم و لیزرهای جراحی هم شویم. البته به دلیل حساسیت زیاد و سرمایه بالایی که تولید این نوع لیزرها نیاز دارد هنوز در مرحله پژوهش هستیم، اما در تلاش هستیم تا بتوانیم محصولی با کیفیت در این زمینه ارائه دهیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha