• یکشنبه / ۶ آذر ۱۴۰۱ / ۱۳:۲۹
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1401090603628
  • خبرنگار : 50212

معاون درمان علوم پزشکی اراک خبر داد:

کنترل کرونا در استان مرکزی/توقف روند کاهشی آنفلوآنزا

کنترل کرونا در استان مرکزی/توقف روند کاهشی آنفلوآنزا

ایسنا/مرکزی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: بیماری کرونا در استان مرکزی مدیریت و کنترل شده است.

دکتر رضا شجاعی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه در ۲۴ ساعت گذشته تنها یک مورد بیمار کرونایی در مراکز درمانی استان پذیرش شده است، اظهار کرد: در حال حاضر تعداد بیماران بستری مبتلا به کووید ۱۹ در سطح استان ۳۱ نفر هستند که چهار نفر از آنها در بخش مراقبت‌های ویژه تحت درمان قرار دارند.

وی با تاکید بر اینکه بیماری کووید ۱۹ در سطح استان در شرایط پایدار و کنترل شده‌ای قرار دارد، افزود: با قرار گرفتن در شرایط تثبیت بیماری کووید ۱۹ موضوع رنگ بندی وضعیت کرونایی موضوعیتی نداشته و اعلام نخواهد شد.

این مقام مسئول در علوم پزشکی اراک در خصوص بیماری آنفلوآنزا نیز گفت: روند کاهشی بیماری آنفلوآنزا تا اواخر آبان ماه ادامه داشت، اما متوقف شد و پیش بینی شده بود که چنانچه پروتکل‌های بهداشتی رعایت نشود، در نیمه آذرماه مجددا پیک جدیدی از بیماری آنفلوآنزا به وقوع خواهد پیوست که هنوز این اتفاق نیفتاده، اما روند کاهشی متوقف شده است.

وی بیان کرد: براساس آمارهای ثبت شده، ویزیت‌های شبانه بیماری آنفلوآنزا توسط پزشکان عمومی و متخصصین اطفال به ۲۰۰ الی ۳۰۰ مورد رسیده و توصیه می‌شود که برای کاهش مراجعات و مبتلایان، پروتکل‌های پیشگیرانه در مدارس بویژه استفاده از ماسک توسط معلمین و دانش آموزان رعایت شود تا شاهد قطع زنجیره انتقال ویروس باشیم.

دکتر شجاعی از دانش آموزان خواست در صورت بروز هرگونه علائم سرماخوردگی از مراجعه به مدرسه خودداری کنند و کادر آموزشی مدارس نیز همکاری لازم برای فراهم کردن بسترهای آموزش غیرحضوری و مجازی دانش آموزان را برای جلوگیری از افت تحصیلی داشته باشند، چرا که یک دانش آموز مبتلا به بیماری آنفلوانزا باید حداقل یک هفته از محیط مدرسه دور باشد تا دوره انتشار سپری شود و نباید با بهبود نسبی دو الی سه روزه اجازه داد که دانش آموز در کلاس درس حاضر شود.

وی با بیان اینکه بیماری آنفلوآنزا کماکان ادامه دارد، گفت: برای قطع زنجیره سرایت بیماری باید پروتکل‌های پیشگیرانه رعایت شود و چنانچه بر خلاف دستورالعمل‌های بهداشتی عمل شود، مجددا شاهد وقوع پیک جدیدی در آذرماه خواهیم بود.

دکتر شجاعی بیان کرد: در مقایسه این هفته با هفته‌های گذشته، میزان ابتلا به بیماری آنفلوآنزا در استان کاهش محسوسی نداشته و همچنان روند بیماری در حالت آلارم و هشدار قرار دارد و پیش بینی می شود چنانچه اقدامات پیشگیرانه صورت گیرد، در آذرماه با موج دیگری از بیماری در حوزه درمان مواجه خواهیم شد.

وی بیان کرد: در شرایط فعلی معضل ما بیماری کووید ۱۹ نبوده بلکه معضل اصلی بیماری آنفلوآنزاست، اظهار کرد: آنفلوآنزا از بیماری های فصلی است و همه ساله درگیری با این بیماری وجود داشت و اکثر مردم به دلیل ترس از همپوشانی این دو بیماری با علائم تقریبا مشابه، مراجعات غیرضروری به پزشکان و بخش سرپایی درمانی دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha