• دوشنبه / ۷ آذر ۱۴۰۱ / ۱۰:۵۹
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1401090704155
  • خبرنگار : 50037

چتر حمایت خیرین مدرسه‌ساز اسدآبادی در کمک به آموزش و پرورش

چتر حمایت خیرین مدرسه‌ساز اسدآبادی در کمک به آموزش و پرورش

ایسنا/همدان بیش از گذشت دو دهه از انجمن خیرین مدرسه‌ساز، سهم خیرین در ساخت کل مدارس کشور به حدود ۳۰ درصد ارتقاء یافته است، به عبارت دیگر امروز بیش از ۱۰۰ هزار کلاس درس به همت خیرین مدرسه‌ساز ساخته شده که یک نصاب قابل توجه محسوب می‌شود.

خیرین مدرسه ساز به عنوان نمونه واقعی الگوی مشارکتی و سرمایه اجتماعی هر منطقه همواره در توسعه علمی جامعه و کمک به نظام تعلیم و تربیت نقشی بی‌بدیل و اثرگذار داشته‌اند و توجه و  دغدغه‌مندی خیرین نیکوکار در این حوزه اهداف والای آنها را بیش از پیش بر همه نمایان کرده و توجه خیرین نیکوکار به امر مدرسه سازی از شناخت صحیح جامعه از اهمیت تعلیم و تربیت آینده سازان این سرزمین حکایت دارد.

مجمع خیرین مدرسه ساز شهرستان اسدآباد هم در فرآیند تعلیم و تربیت نقش مؤثری داشته و مشارکت آنها در امر مدرسه سازی از دیرباز تاکنون در منطقه از جایگاه ویژه ای برخوردار بوده است اما به گفته مدیر آموزش و پرورش  دنیای امروزی و روش های نوین تدریس و روش های نوین تعلیم و تربیت نیازمند ابزار و وسایل نوینی است که باید مورد توجه مسئولان امر قرار بگیرد بنابراین با توجه به مشکلات پیش روی دولت، می طلبد خیرین و مردم بیش از گذشته آموزش و پرورش را مورد حمایت قرار دهند.

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان اسدآباد در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به نقش و جایگاه خیرین مدرسه‌ساز در شکوفایی آموزشی، اظهار کرد: خیرین مدرسه ساز در توسعه علمی جامعه نقشی اثرگذار و مؤثر دارند و همواره در کمک به نظام تعلیم و تربیت و آموزش و پرورش پیش‌قدم بوده‌اند.

سجاد محمدی‌شمیم از کمک ۴۰۰ میلیون تومانی خیرین اسدآبادی به مدارس این شهرستان خبر داد و افزود: در سال‌جاری خیرین اسدآبادی علاوه بر کمک برای مدرسه سازی، مجموعه آموزش و پرورش را نیز در برگزاری مراسم‌های مختلف فرهنگی و هنری یاری کردند به طوریکه مراسم تجلیل از معلمان بازنشسته اسدآبادی یکی از رویدادهای مهم شهرستان و حتی استان بود.

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان اسدآباد خاطرنشان کرد: مهمترین رسالت آموزش و پرورش تربیت انسان‌های شایسته برای کشور است و این کار بزرگ و رسالت خطیر، نیازمند کمک خیرین است.

وی با تأکید بر اینکه تعامل آموزش و پرورش و مجمع خیرین شهرستان بسترساز فرهنگ مدرسه سازی و مدرسه یاری در جامعه است، تصریح کرد: جمعیت ۲۰ هزار نفری دانش‌آموزی این شهرستان با ۲۱۰ مدرسه نیازمند همکاری و همراهی مردم و خیرین است.

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان اسدآباد همچنین با تجلیل از خیرین مدرسه ساز گفت: با کمک خیرین برای دانش آموزان مشغول در رشته طراحی لباس، ۱۲ عدد چرخ خیاطی تهیه و به هنرستان اهداء شد.

وی از احداث هنرستان در شهر آجین خبر داد و گفت: خیرنیک اندیش آجینی به نام آقای محمدی که در شهر تهران ساکن است، مدرسه‌ای را برای تحصیل دانش آموزان این شهر احداث کرده که علاوه بر این مدرسه خیرساز یک هنرستان نیز با کمک خیرین در این شهر در حال انجام است.

تجهیز هنرستان‌های دکتر حسابی و هنرستان حضرت فاطمه زهرا(س)، ایزوگام و آسفالت شش مدرسه، نقاشی و رنگ آمیزی چندین مدرسه، تجهیز سرویس‌های بهداشتی و آبخوری، تجهیز مدارس مورد نیاز به سیستم گرمایشی، تهیه لوازم‌التحریر برای دانش‌آموزان کم برخوردار و تجهیز بعضی از مدارس به سیستم دیتا از دیگر فعالیت‌ خیرین مدرسه‌ساز و اولیاء دانش آموزان فرهنگیان این شهرستان بود که محمدی‌شمیم به آن اشاره کرد.

وی یادآور شد: دنیای امروزی روش‌های نوین تدریس و روش‌های نوین تعلیم و تربیت نیازمند ابزار و وسایل نوینی است که باید مورد توجه مسئولان امر قرار بگیرد بنابراین با توجه به مشکلات پیش روی دولت، می طلبد خیرین و مردم فهیم بیش از گذشته آموزش و پرورش را مورد حمایت قرار دهند.

رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز اسدآباد هم با تأکید بر اینکه آموزش و پرورش اسدآباد به تنهایی قادر به رفع مشکلات و کمبودها نیست، گفت: مجمع خیرین ظرفیت ارزشمندی برای دستگاه تعلیم و تربیت است چراکه کار خیر در این مجمع اثر ماندگاری در جامعه به ویژه رشد و تعالی آینده سازان دارد.

کوروش نادریان خاطرنشان کرد: در دنیای امروز هیچ جامعه‌ای نمی‌تواند بدون توسعه علمی به توسعه پایدار که تضمین کننده سربلندی، اقتدار، عزت، رفاه و سعادت آن جامعه است، دست پیدا کند و برای رسیدن به این توسعه علمی نیاز خواهد بود که فرزندان هر کشور در محیط‌های علمی مناسب و مدارس مجهز و پیشرفته رشد و تحصیل کنند.

وی افزود: مدرسه سازی یکی از راه‌هایی است که کودکان این مرز و بوم را به سوی تعلیم و نیکی رهنمون می‌کند و با نگاهی به آینده پیشرفت و ارتقاء کشور را در همه حوزه‌ها به ارمغان می‌آورد.

نادریان با اشاره به پیشینه فعالیت مجمع خیرین مدرسه‌ساز اسدآباد، اظهار کرد: خیرین اسدآبادی از سال ۶۴ با اهداء زمین و احداث مدرسه، اقدامات شایسته‌ای برای تعلیم و تعلم دانش‌آموزان این شهرستان انجام داده‌اند.

رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز شهرستان اسدآباد از احداث چهار زمین چمن مصنوعی در مدارس این شهرستان توسط خیرین مدرسه ساز خبر داد و افزود: این تعداد زمین چمن مصنوعی در روستاهای چنارسفلی، رستم آباد و مدرسه‌های مرحوم فیروزی و شهید رنجبرزاده در شهر اسدآباد ایجاد می‌شود.

نادریان یادآور شد: تجهیز سرویس بهداشتی مدارس، توزیع سیستم گرمایشی، تجهیز کلاس‌های درس به میز و صندلی، نقاشی مدارس و تجهیز کلاس به سیستم‌های آموزشی بخشی از کمک‌های مجمع خیرین این شهرستان به مراکز آموزشی اسدآباد بوده است.

وی با تأکید بر اینکه حمایت از جریان خیرین مدرسه‌ساز از برنامه‌های اصلی مجمع خیرین اسدآباد به شمار می‌رود، خاطرنشان کرد: تحول و پیشبرد این جریان نیازمند تقویت مجامع استانی و شهرستانی است که امیدواریم با تمرکز بر تصمیم‌گیری‌ها و اصلاح و بهبود فرآیندها شاهد حل مسائل و جهش در مدرسه‌سازی در دیار بیدارگر مشرق زمین باشیم.

وی با بیان اینکه هدف از راه‌اندازی مجمع خیرین مدرسه ساز کمک به آموزش و پرورش است، افزود: آموزش و پرورش نهاد بزرگی است که نیاز به کمک و همکاری گسترده همه دستگاه‌های اجرایی دارد چراکه نمی‌تواند به تنهایی تمامی مشکلات موجود برطرف کند.

نادریان خاطرنشان کرد: خیرین مدرسه ساز به کمک خیریه‌های دیگر، نقش بسیار مهمی در رفع مشکل فضای آموزشی در کشور داشته‌اند و بی‌شک اگر کمک‌های بدون چشمداشت آنها نبود، چه بسا همچنان بسیاری از مدارس کشور هنوز هم چند نوبته بودند و شاید هم در بعضی مناطقی از کشور هیچ مدرسه‌ای ساخته نمی‌شد.

وی در ادامه با بیان اینکه از مردم نوع دوست دیار سیدجمال‌الدین اسدآبادی درخواست دارم به هر صورتی‌که می توانند در زمینه مدرسه‌سازی با مجمع خیرین این شهرستان همکاری کنند، گفت: هم ‌اکنون در کشور ما بار اصلی مدرسه سازی بر عهده این خیرین است و تعهدات آنها حتی از دولت نیز فراتر رفته و مدرسه سازی باقیات‌الصالحاتی است که هم در این دنیا و هم در آخرت نتایج بزرگی برای افراد دارد.

رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز اسدآباد با اشاره به اینکه مشارکت در بحث مدرسه‌سازی تنها به  بحث مالی محدود نمی‌شود، بیان کرد: فرهنگ کار خیر مدرسه‌سازی یک فرآیند جامع بوده که دربرگیرنده تمام موضوعات اجتماعی، فرهنگی، علمی، اخلاقی و... است، با این اقدام نیک صدای امید، نشاط، زندگی و پیشرفت از مدارس به گوش می‌رسد.

به گزارش ایسنا، در پایان اینکه تقویت هر چه بیشتر و تعمیق شناخت اهداف والای خیرین مدرسه ساز و بهره‌گیری از همه توان و ظرفیت برای جذب و مشارکت هر چه بیشتر خیرین از نقش مؤثری در این فرهنگ خداپسندانه و کمک به محرومیت زدایی و توسعه فرهنگ انفاق در نظام تعلیم و تربیت خواهد داشت که از تلاش در تقویت این فرهنگ در جامعه با راهکارها و برنامه‌های مختلف نباید مغفول ماند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha